Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
και κάτι ακόμη,αν υπάρχει αρχείο .nfo το διαβάζει ή κατεβάζει από το internet?1. ναι , κάνει
2. τα εμφανίζει χωριστά
σου δημιουργεί φακέλους στο δίσκο. Σκανάρεις μόνο οταν βάζεις νέες ταινίες αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις έχει επιλογή update που είναι πολύ γρήγορη και οχι rescan.Τα artwork και τα metadata τα αποθηκεύει κάπου ή κάθε φορά που το ανοίγεις σκανάρει απ'την αρχή?
δεν γνωρίζω γιατί τα σβήνω, θα αφήσω κάποιο τις επόμενες ημέρες και θα σε ενημερώσω για σίγουρα. Νομίζω πως κατεβάζει απο το ιντερνετ, πάντως.και κάτι ακόμη,αν υπάρχει αρχείο .nfo το διαβάζει ή κατεβάζει από το internet?
Εαν παρω αυτον ειναι συμβατος:έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές, δύσκολα θα βρείς κάλη τιμή σε σκληρό δίσκο, οπότε στο δίλημμα 2,5, ή 3,5 η απάντηση είναι : τον φθηνότερο.
Τους 3ΤΒ τους αποφεύγω καθώς εαν πάθει τίποτα και είναι γεμάτος...:613:
απο το ebay για ευπαθή πραγματα οπως ειναι οι δισκοι ειναι λιγο ρισκο. εκτός και αν αποσταλεί σε καλη συσκευασία.Εαν παρω αυτον ειναι συμβατος:
http://www.ebay.com/itm/170746948370?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
Aπο θορυβο και ζεστη πως ειναι οι συγκεκριμενοι;Γiατι καπου ειχα διαβασει οτι ειναιφυσικά είναι, αυτούς έχω και εγώ...
Εχεις τετοιον βαλει στο Α300 σου?φυσικά είναι, αυτούς έχω και εγώ...
δεν βάζω εσωτερικούς δίσκους στα media player μου, έχω ένα 4απλο bay που συνδέω. Εαν τον θέλεις για τα ΝΜΤ apps γίνεται και με usb.Εχεις τετοιον βαλει στο Α300 σου?
Αν ΝΑΙ ηταν ευκολο?
Πρωτη φορα εχω PCH και τα βλεπω λιγο ζορικα