PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Συνεχίζοντας για λίγο ακόμη και τα υπόλοιπα αύριο...

Πρόσφατα καλιμπράρισα το προβολέα μου έχοντας ως βάση το oppo 93 και έχοντας ως εικόνα αναφοράς αυτόν το συνδιασμό θα κάνω και την κριτική μου.
Μου φαίνεται να είναι πιο σκοτεινό ( απο gamma μάλλλον) με αποτέλεσμα μια μικρή ασάφεια στα μαύρα του και χρώματα λίγο πιο κορεσμένα με μια περισσότερο κίτρινη χροιά. Βέβαια στην θέαση δεν σου δημιουργεί κανένα πρόβλημα.
To πολύ σημαντικό για εμένα βέβαια είναι πως 'έχει εξαιρετική κίνηση απο τις καλύτερες που έχω δει σε media και bluray player. Μένει ένα ακόμα τεστ να κάνω με την αρχική σκηνή του RED , με το απίστευτο πανάρισμα των 180 μοιρών, για να σιγουρευτώ.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Δηλ. αν το αρχείο είναι My.Own.Movie.2011.limited.720p.axxo.mkv θα ψάξει για το My Own Movie (2011) ?
Ναι, ο μόνος περιορισμός είναι αυτός που ανέφερα παραπάνω. Εμένα σε περίπου 60-70 αρχεία δεν μου βρήκε 2 και άρχιζαν με κάτι άλλο μπροστά από το όνομα του αρχείου. Στα υπόλοιπα δεν εχω πειράξει τίποτα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Λοιπόν φεύγω για σήμερα, να δούμε και τίποτα και θα επανέλθω αύριο με μια μεγάλη έκπληξη στο θέμα των υποτίτλων...:116::116::116:

Reaction score
1.458
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Απ'αυτά που μας έδειξες ως τώρα δείχνει ότι ξεφεύγει του ανταγωνισμού!Αυτό με τα εξώφυλλα που τα βρίσκει μόνο του,χωρίς τη χρήση υπολογιστή με βάζει σε πολλές σκέψεις κι έχω πολλά έξοδα αυτό τον καιρό!
Ευχαριστούμε για την όμορφη και αναλυτική παρουσίαση και περιμένουμε τη συνέχεια αύριο!:126:

Επειδή πρόκειται για σημαντικό player,το θέμα το κάνω sticky από τώρα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

..και θα επανέλθω αύριο με μια μεγάλη έκπληξη στο θέμα των υποτίτλων...:116::116::116:
[Mάντης Κάλχας mode on/]
Εξωτερικοί υπότιτλοι σε iso και bdmv.
[mode off/]

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.795

Γιάννη, καταπληκτική παρουσίαση. Με έχει πιάσει ήδη μια φαγούρα στο χέρι.....:405:

Έχω όμως ένα πρόβλημα: οι περισσότερες φωτογραφίες μέχρι το post#12 δεν μου εμφανίζονται. Γράφουν: This image has been removed or deleted.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Έχω όμως ένα πρόβλημα: οι περισσότερες φωτογραφίες μέχρι το post#12 δεν μου εμφανίζονται. Γράφουν: This image has been removed or deleted.
To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Οι φωτογραφίες , παίδες, θα φτιαχτούν το απόγευμα. Είναι δικό μου το λάθος και δεν εμφανίζονται.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
1

Μετά απ' όλα αυτά καλύτερα η HDI να κατεβάσει ρολλά :141::137:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Σε ποιόν να στείλω με πμ τα λινκ των φωτό για να τις ξανα ανεβάσει?

Reaction score
1

Να προσθέσω πως τις ίδιες επιλογές για NMT τις έχει και το C-200 χωρίς τη χρήση εξωτερικών προγραμμάτων, στο επόμενο fw οσονούπω θα ενσωματώσουν και το ψάξιμο υποτίτλων :116:

Reaction score
1.458

Τι έγινε εμφανίστηκαν ξανά ως δια μαγείας οι φωτογραφίες?:111:
Κάντε refresh στο browser για να εμφανιστουν και σε σας όσοι δεν τις βλέπετε!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.795

Άντε, το ξαναδιάβασα απ' την αρχή......:138:

Για ξαναπές τώρα Γιάννη από πού, πόσο, και λύσε μας και τον γρίφο των υπότιτλων.

Reaction score
1.458

Μετά απ' όλα αυτά καλύτερα η HDI να κατεβάσει ρολλά :141::137:
Ρολλά δεν ξέρω αν θα κατεβάσει,αλλά έχει μείνει πολύ πίσω σε firmware πλέον από όλους τους ανταγωνιστές της!

Reaction score
1

Ρολλά δεν ξέρω αν θα κατεβάσει,αλλά έχει μείνει πολύ πίσω σε firmware πλέον από όλους τους ανταγωνιστές της!
Εδώ ούτε το PCH 200 δεν το φτάνει ούτε κατά διάνοια το Prime 3.0 σε ευκολίες και ρυθμίσεις (εικόνα ήχος είναι ίδια) και έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και την ίδια τιμή :142: ...το Α 300 που και καλή τιμούλα έχει σχετικά, λογικά θα πιάσει, περιμένω να δώ και την υπόλοιπη σειρά γιατί με ενδιαφέρει να έχει και BD-ROM όπως το C 200...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos