Popcorn Hour A-400 Αναπαραγωγή Αρχείων 24/192

Reaction score
1.190
Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το Popcorn A-400 και το χρησιμοποιώ κυρίως σαν πηγή αναπαραγωγής αρχείων ήχου. Έχω παρατηρήσει ότι ζορίζεται στην αναπαραγωγή αρχείων flac 24/192. Κάποια δεν τα παίζει καθόλου, σε κάποια κολλάει και ξεκινάει μετά από κάποια δευτερόλεπτα, ενώ άλλα τα παίζει μιά χαρά (κυρίως τα μικρότερα σε μέγεθος).

Μήπως οφείλεται σε κάποια ρύθμιση; Η αναπαραγωγή οποιουδήποτε άλλου αρχείου ακόμη και πολύ μεγάλων αρχείων ταινιών 3d γίνεται ανεμπόδιστα. Πως είναι δυνατόν να κολλάει με αρχεία που είναι 500 mb το μέγιστο.

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Reaction score
1.190
Έχεις δίκιο. Το θέμα είναι ότι το δικό μου στην πλειοψηφία των αρχείων 24/192 έπαιζε κανονικά. Τις τελευταίες ημέρες αρχίσαν τα προβλήματα, είτε σε streaming από το Δίκτυο είτε παίζοντας από σκληρό δίσκο.

Reaction score
1.190
Γνωρίζει κανείς αν το Chameleon ή το VTEN έχουν το ίδιο πρόβλημα ή παίζουν κανονικά 24/192;

Reaction score
1.190
Όπως εμφανίστηκε το πρόβλημα, έτσι εξαφανίστηκε.

Πρώτα δοκίμασα να παίξω από την οπτική αντί από την ομοαξονική και κανένα πρόβλημα (μάλιστα ανακάλυψα ότι το dac παίζει και 24/192 από την οπτική και όχι μόνο μέχρι 24/96 όπως λέει στα specs)!

Μετά άλλαξα την θέση του Popcorn στο rack, το γύρισα πάλι στην ομοαξονική και κανένα πρόβλημα! Ίσως είχα παρεμβολές. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound