Popcorn hour a 400 ή Dune HD Base 3D

Reaction score
11
Έχω το Dune hd center και θέλω να το αντικαταστήσω με κατι καλύτερο. Εσείς ποιό από τα 2 θεωρείτε καλύτερο; Αν είναι κάποιο άλλο καλύτερο που μου διαφεύγει ρίξτο κι αυτό στο τραπέζι.
Το πρώτο κριτήριο είναι η ποιότητα εικόνας σε MKV. Ποιό από τα 2 έχει την καλύτερη εικόνα; Θα έχει σημαντική διαφορά από αυτό που έχω; Απο τότε έγιναν πολλές αναβαθμίσεις βγήκαν πολλά μηχανάκια άλλαξαν τσιπάκια κλπ.
Το 3d δε νομίζω οτι θα χρειαστεί αλλά καλό είναι να υπάρχει. Δεν ξέρεις τι γίνεται αργότερα.
Ένα άλλο που με ενδιαφέρει είναι η καλή οργάνωση με εξώφυλλα και πληροφορίες για τις ταινίες.
Αν κατάλαβα καλά το ποπ κορν κάνει μόνο του αυτή τη διαδικασία.

Καλό θα ήταν να αναφέρω και άλλες συσκευές που πιθανον να συνεργάζονται με τον player να το λάβουμε υπόψη μας και αυτό.
Ο ενισχυτής είναι ο Denon X4000 έχω επίσης και τον mac mini του 2012-13.

Last edited:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Στην ποιότητα εικόνας δεν νομίζω να δεις σημαντικές διαφορές, το popcorn όντως κατεβάζει εξώφυλλα και πληροφορίες μόνο του αλλά δεν παίζει 3d.

Σκέψου σοβαρά και το mede8er, πληροφορίες θα βρεις στο αντίστοιχο θέμα της κατηγορίας και κάνει όσο ζητάς.

Reaction score
56
Στην ποιότητα εικόνας δεν νομίζω να δεις σημαντικές διαφορές, το popcorn όντως κατεβάζει εξώφυλλα και πληροφορίες μόνο του αλλά δεν παίζει 3d.

Σκέψου σοβαρά και το mede8er, πληροφορίες θα βρεις στο αντίστοιχο θέμα της κατηγορίας και κάνει όσο ζητάς.
Γιάννη παίζει 3d το a400

Reaction score
802
Αν δεν θες 3D , πήγαινε στο dune , παιζει σαφώς πιο απροβλημάτιστα.
Ακομα καλύτερα αν πας και μια γεννιά πίσω στην smart οπου θα εχεις και blu ray menu.

Αν θες καλο 3d frame packing , δεν πας σε κανενα απο τα δύο, μονο το med6003d παιζει ψιλοκαλά.

Reaction score
121
Διαβάζω εδώ και καιρό για το 3d του dune. Επειδή το έχω τι ακριβώς εννοείται ότι δεν παίζει 3d. Έχω τουλάχιστον 30 3d ISO και παίζουν μια χαρά. Απλά δεν έχει full bluray menu.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead