Popcorn Hour A-410

Reaction score
33
username nmt
password 1234

Για NFS πρέπει πρώτα να ρυθμίσεις τον NFS Server σου (πχ να ρυθμίσεις το NAS εάν έχεις NAS)
Έπειτα απο Network Media => Network Browser => Μπορείς να δείς το "NFS Servers" => Μέσα θα βρείς τους μοιρασμένους φακέλους.
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου.Το pass & το User τα βρηκα ευκολα,αυτο που με παιδεψε,ηταν το σεταρισμα του NFS,γιατι ειχα προβλημα με τον NFS Server στο πισι.
Υ.Γ.Λεωνιδα σε αρχειο (Thor - The Dark World 2013 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 7.1 - KRaLiMaRKo)25 GB,που το εχω αποθηκευσει στο πισι και ειχα προβλημα στιγμιαιου παγωματος με το mede8er(το ελυσα με το NFS Server),το Α-410 το παιζει μεσω samba κανονικα.

Reaction score
48
Καλοριζικο το popcorn Γιωργο και καλες θεάσεις.Θα τα πουμε αργοτερα να σεταρουμε το εργαλειο

Reaction score
33
Καλησπερα παιδια.Πρεπει να πω οτι το player με εχει εντυπωσιασει.Γρηγορο στο μπουταρισμα,πολυ καλη κινηση και εικονα.Το jukebox τα σπαει και μου αρεσει η ολη φιλοσοφια του.Αν ειναι και σωστη η εταιρεια με τα software του,για την λυση τυχων προβληματων,θα παει πολυ καλα.Πραγματικα αξιζει.

Reaction score
42
Η κίνηση του είναι η καλύτερη που έχω δεί, και η εικόνα του κορυφαία (κλασσική sigma).To nmj καλό αν και όχι και πολύ παραμετροποιήσιμο,βασικά θέλω να βάζω δικά μου fanart και εξώφυλλα και όχι ότι κατεβάζει μόνο του (ξέρω ...πολλά ζητάω...)Στο Boxee που έχω πάντως αυτό γίνεται πανεύκολα,Αν υπάρχει τρόπος ενημερώστε.
Υπάρχει και ένα προγραμματάκι ( http://nmjtoolbox.net/ ) το οποίο προσθέτει overlays κλπ.
O ήχος από τις αναλογικές με το sabre της ess έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ.Με το πρόβλημα στα flac δεν ξέρω τι παίζει γιατί δεν έχω.Στα wav πάντως που έχω πολλά όπως και στα DSD ακόμη και στα mp3 320 ο ήχος έχει διαφορά,που σημειωτέον όμως σε ένα χαμηλομεσαίου κόστους σύστημα δεν θα είναι ιδιαίτερα ακουστή.Σε ένα καλό σετ όμως η διαφορά στο ''άνοιγμα'' του ήχου φαίνεται.Το δοκίμασα στο σύστημα ενός μπάρμπα μου που έχει κόλλημα με το hi end με Κrell και Linn Isobaric ηχεία (παλιά αλλά φοβερά).
Γενικώς είμαι ευχαριστημένος από το player.Mόνο η γραμματοσειρά των υπότιτλων με χαλάει,δεν είναι όπως των παλιών players της εταιρείας,και επίσης δεν μπορώ να τους μετακινήσω ούτε να αλλάξω μέγεθος.Στο μενού των υπότιτλων δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή.Ξέρω ότι γίνεται αλλά από που;
A! και κάτι ακόμη.Εχω 100άρι δίκτυο και μεσω samba που στριμάρω έχει καλύτερη απόδοση από OΛΑ τα υπόλοιπα που έχω και είχα.Μόνο 3D ISO δεν έχω δοκιμάσει αλλά το αποκλείω λόγω δικτύου.Kαι υπόψιν ότι μετά το ρούτερ μεσολαβεί και switch.Αυτά προς το παρόν.
Aν μπορεί κάποιος ας μου πει για τους υπότιτλους.

Last edited:

Reaction score
33
φιλε chris322 μην στενοχωριεσαι αδικα.Πατωντας το κουμπι των SUBTITLE στην τελευταια σειρα του πληκτρολογιου, το βελακι προς τα κατω,εχεις τις επιλογες να αλλαξεις μεγεθος,χρωμα και τοποθεσια(πανω-κατω)

melina

Cargo 200
Reaction score
45.094
φιλε chris322 μην στενοχωριεσαι αδικα.Πατωντας το κουμπι των SUBTITLE στην τελευταια σειρα του πληκτρολογιου, το βελακι προς τα κατω,εχεις τις επιλογες να αλλαξεις μεγεθος,χρωμα και τοποθεσια(πανω-κατω)
με έκανες να πάω να το βάλω να το δω...δεν έχει ρύθμιση της θέσης, έχει μόνο χρονισμό, χρώμα, μέγεθος, κωδικοποίηση

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.258
με έκανες να πάω να το βάλω να το δω...δεν έχει ρύθμιση της θέσης, έχει μόνο χρονισμό, χρώμα, μέγεθος, κωδικοποίηση
Αν όντως ισχύει, είναι fail, ειδικά όταν υπάρχει masking.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.094
Είναι γνωστό το θέμα Γιάννη με τους υπότιτλους, έχει αναφερθεί και feature request στο forum της ΝΜΤ.
Και όντως αν δεν λυθεί το θέμα αυτό δεν μπορείς να προχωρήσεις σε masking οθόνης.

Reaction score
33
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΣΗΣ.ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.094
Κάτω σειρά, δεύτερο από δεξιά κουμπί που γράφει SUBTITLE; ποιο firmware έχεις σε παρακαλώ;

melina

Cargo 200
Reaction score
45.094
και έκανα ένα λάθος πριν, δεν έχει ρύθμιση μεγέθους των γραμμάτων, έχει επιλογή όμως του αρχείου του υπότιτλου αν έχει πολλά διαφορετικά αρχεία (π.χ. διάφορες γλώσσες).

Reaction score
33
Τωρα μολις μπηκα.Πατωντας το κουμπι SUBTITLE,μετα το size,εχει το position.Αυξανοντας το νουμερο(π.χ απο 140->142),οι υποτιτλοι κατεβαινουν προς τα κατω.Αντιθετως μειωνοντας το νουμερο οι υποτιτλοι ανεβαινουν προς τα πανω.
Υ.Γ.Προχθες που μου ηρθε,μου ζητησε και του εκανα update το τελευταιο firmware

melina

Cargo 200
Reaction score
45.094
πες μου ποιο firmware έχεις σε παρακαλώ, θα τρελαθώ...

Reaction score
42
Λοιπόν αυτά τα μαραφέτια δεν παίζονται με τίποτα!
gkpapad καταρχήν σ'ευχαριστώ,όμως πρίν στο παράθυρο που ανοίγει για τους υπότιτλους είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είχε επιλογή για μέγεθος και θέση.Δοκίμασα επανειλημμένως και δεν τα έβγαζε.
Τώρα βγάζει την επιλογή χωρίς να έχω κάνει τίποτα.Ισως μόνο κάποια επανεκκίνηση.
Αρα μάλλον πρόκειται για bug.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός