- Reaction score
- 2.207
Το έγραφε και σε μένα, μην ανησυχείς δεν περνάει τελωνείο
Μην φοβάσαι φίλε μου δεν εχεις πρόβλημα με τελωνείο αφού το στέλνουν με EMS.Καλησπερα οσοι το πηρατε απο cloudmedia θυμαστε καποια στιγμη στο tracking απο EMS αν εγραφε Pending customs inspection ,φοβαμαι μηπως περασει τελωνειο.
Το έγραφε και σε μένα, μην ανησυχείς δεν περνάει τελωνείο
Τελικά ποτέ μην λες ποτέ!Μην φοβάσαι φίλε μου δεν εχεις πρόβλημα με τελωνείο αφού το στέλνουν με EMS.
Μέσω EMS έχουν international trade customs tarrif number (διακρατικές συμφωνίες κρατικών ταχυδρομείων).
Hρθε σημερα και ο κωλοκινεζος πρωθυπουργος για να μας αγορασει αλλα καλα να παθουμε.Τελικα αναρωτιεμαι ,Δεν αναβει ουτε ενα λαμπακι μπροστα.
Δοκιμασες τα παντα (εννοω βαλε βγαλε ρευματα,μπαταριες σοτ κοντρολ κτλπ) και δν δουλευει?Μιλαμε υποψηφιοτητα για οσκαρ ατυχιας πρεπει να βαλεις.Εκανε ενα μηνα να σου ρθει,πληρωσες τελωνειο και πηρες και σκαρτο μηχανημα?Τι να πω... μην παρεις λαχειο?Hρθε σημερα και ο κωλοκινεζος πρωθυπουργος για να μας αγορασει αλλα καλα να παθουμε.Τελικα αναρωτιεμαι ,
υπαρχει και κατι που να μην φτιαχνεται στους κιτρινιαρηδες.(οχι δεν ειμαι ρατσιστης).
Τα νευρα μου!!!!!
φυσικα και οχι!!!!!!!!!!!Άραγε του φίλου fantoma δούλεψε;
o φιλος fadomas παει για αλλα πλεον!! ευτυχως δηλαδη!!
φυσικα και οχι!!!!!!!!!!!