Popcorn Hour A-410

Reaction score
42
Καλησπερα οσοι το πηρατε απο cloudmedia θυμαστε καποια στιγμη στο tracking απο EMS αν εγραφε Pending customs inspection ,φοβαμαι μηπως περασει τελωνειο.
Μην φοβάσαι φίλε μου δεν εχεις πρόβλημα με τελωνείο αφού το στέλνουν με EMS.
Μέσω EMS έχουν international trade customs tarrif number (διακρατικές συμφωνίες κρατικών ταχυδρομείων).

Reaction score
4.250
Λεωνιδα σε θεματα εικονας και ηχου σε σχεση με το Dune βλεπεις καποια διαφορα?

Reaction score
116
Ακομα κολλημενο τελωνειο απο 7/6 μα τετοια γκαντεμια?
Κανενας που να του αργησε τοσο?

Reaction score
116
Προς ενημερωση του αγοραστικου κοινου πληρωσα με EMS 70 ΕΥΡΩ κερατιατικα στο τελωνειο.
Μαλιστα εβαλαν ΦΠΑ και στα μεταφορικα,\.
Δεν το επαιρνα απο ebay ,τα εμπορευεται ενας Ισπανος σε αρκετα καλες τιμες.
Με τις υγειες μου.
Ασε που εμεινε και 12 μερες στο τελωνειο.

Υγ. τουλαχιστον τα πηρε το αθανατο Ελληνικο κρατος.Γιατι μονο απο τον ΦΠΑ μπορει να τα αρπαξει.
Αναπτυξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
2.207
Το έγραφε και σε μένα, μην ανησυχείς δεν περνάει τελωνείο
Μην φοβάσαι φίλε μου δεν εχεις πρόβλημα με τελωνείο αφού το στέλνουν με EMS.
Μέσω EMS έχουν international trade customs tarrif number (διακρατικές συμφωνίες κρατικών ταχυδρομείων).
Τελικά ποτέ μην λες ποτέ!
Πάντως νομίζω είσαι ο μόνος που πέρασε τελωνείο με EMS. Ότι μου έχει έρθει με EMS δεν πλήρωσα ποτέ τελωνείο. Τώρα ή ήταν τυχαίο γεγονός και ήσουν ο άτυχος ή κάτι άλλαξε με τις αποστολές με EMS.
Πάντως νομίζω το Popcorn θα σε αποζημιώσει και θα τα ξεχάσεις τα κερατιάτικα.
Καλορίζικο!

Reaction score
42
Aθάνατη Ελλάδα!!
Φιλε μου πάρε τους κανένα τηλέφωνο για εξηγήσεις.

ΕΕΤΤ
κα Δήμητρα Νικολακοπούλου, Τμήμα Δημοσιών Σχέσεων, τηλ. 210 6151011, email:dnikolakopoulou@eett.''

Reaction score
116
Δεν αναβει ουτε ενα λαμπακι μπροστα.
Hρθε σημερα και ο κωλοκινεζος πρωθυπουργος για να μας αγορασει αλλα καλα να παθουμε.Τελικα αναρωτιεμαι ,
υπαρχει και κατι που να μην φτιαχνεται στους κιτρινιαρηδες.(οχι δεν ειμαι ρατσιστης).
Τα νευρα μου!!!!!

Reaction score
48
Hρθε σημερα και ο κωλοκινεζος πρωθυπουργος για να μας αγορασει αλλα καλα να παθουμε.Τελικα αναρωτιεμαι ,
υπαρχει και κατι που να μην φτιαχνεται στους κιτρινιαρηδες.(οχι δεν ειμαι ρατσιστης).
Τα νευρα μου!!!!!
Δοκιμασες τα παντα (εννοω βαλε βγαλε ρευματα,μπαταριες σοτ κοντρολ κτλπ) και δν δουλευει?Μιλαμε υποψηφιοτητα για οσκαρ ατυχιας πρεπει να βαλεις.Εκανε ενα μηνα να σου ρθει,πληρωσες τελωνειο και πηρες και σκαρτο μηχανημα?Τι να πω... μην παρεις λαχειο?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.724
O fantomas δεν ειναι ο μονος!
Σημερα το παρελαβε φιλος με την ιδια διαδικασια σε καθυστερηση και σε χρημα (+70ευρω)

Δεν το εχει βαλει μπρος ακομα για να σας πω αν δουλευει ....

Reaction score
48
Τους εστειλες κανενα μυνημα να στο αντικαταστησουν ; Το πηρες σφραγισμενο ´η το ειχαν ανοιξει στο τελωνειο;

Reaction score
2.207
Φυσικά και πρέπει να το αντικαταστήσουν! Να τους το επιστρέψεις και εννοείται ότι θα πρέπει να σου στείλουν καινούργιο και να πληρώσουν και τα μεταφορικά της επιστροφής, Λογικά θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαδικασία για να μην ξαναπεράσει τελωνείο το καινούργιο.

Υ.Γ: Παίξε και κάνα λαχείο ρε παιδί μου!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495
Νεότερο μέλος