Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δηλαδή ο φίλος fantomas πλήρωσε πριν λίγες μέρες 70€ δασμούς και εσένα σου ζητάνε 112€;Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να σας επιβεβαιώσω ότι όντως κάτι έχει αλλάξει η CloudMedia στον τρόπο που αποστέλει και στα στοιχεία που δηλώνει και πλέον φαίνεται ότι το τελωνείο είναι εγγυημένο!
Και στην δική μου περίπτωση μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση για το δέμα με ανάλυση των εξόδων εκτελωνισμού.
Να σημειώσω ότι το δέμα έμεινε 10 μέρες στο τελωνείο και ότι η αποστολή έγινε με EMS όπως το είχα ζητήσει. Δεν έχω δει το δέμα, γιατί δεν σκοπεύω να το παραλάβω, αλλά από ότι φαίνεται στο χαρτί είχε δηλωμένο στο χαρτί του EMS το CIF κανονικά, με την αξία της συσκευής (Α-410 = 259$) και έξοδα αποστολής 49,99$.
Το CIF =242,40€ (μάλλον το έχουν μετατρέψει σε € από $ με την τρέχουσα κατά αυτούς ισοτιμία, δηλαδή 1,2747).
Πάνω σε αυτό βάζει ένα 14% = 33,94€
Στο (CIF+33,94€) βάζει ένα 23% (ΦΠΑ υποθέτω) = 63,56€
Σύνολο 97,49€
Μετά βάζει ένα ΔΕΤΕ 2,51€ (άγνωστο το είναι αυτό) και το στρογγυλοποιεί στα 100€
Τώρα κάποιος πονηρός έχει πάει (στο πόδι μάλλον γιατί έσκισε το χαρτί με την γραμμή που τράβηξε για την νέα σούμα) και έχει βάλει άλλα 12€, χωρίς καμία περιγραφή και βγάζει μια νέα σούμα 112€!!!! Τα νούμερα αυτά είναι γραμμένα με άλλο στυλό!!!!
.
Σωστά. Τώρα πως και γιατί, δεν ξέρω. Υποθέσεις μόνο μπορώ να κάνω. Π.χ. ότι ήταν δηλωμένο σε άλλη δασμολογική κλάση, ότι δεν του είχαν βάλει τα μεταφορικά στο CIF, ότι είχαν γενικά βάλει μικρότερη αξία στο CIF.Δηλαδή ο φίλος fantomas πλήρωσε πριν λίγες μέρες 70€ δασμούς και εσένα σου ζητάνε 112€;
ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Θα πας στο ταχυδρομείο και θα ζητήσεις να γίνει επιστροφή ως Απαράδεκτο.Πρέπει να έχεις και την ταυτότητα μαζί.Δεν θα χρεωθείς τίποτα.
Ψιλιασμενος απο αυτα που διαβαζα στο παρον thread, εστειλα ενα διερευνητικο EMAIL σtην CloudMedia και απαντησαν οτι θα το στειλουν σαν "replacement of faulty within warranty" με ενδεικτικο κοστος ΜΗΔΕΝ.Λοιπόν, μου απάντησαν από cloud media στο δεύτερο email μου (στο πρώτο αρχικά τους είχα πει ότι θα κάνω επιστροφή) στο οποίο τους ρωτούσα αν μπορούν να στείλουν ένα χαρτι που να αναφέραν ότι "ότι πρόκειται για επισκευή ή αντικατάσταση ελλατωματικού προϊόντος και έγινε λάθος με την απόδειξη αγοράς".