PopCorn Hour A100 επι το εργο..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A100 επι το εργο..

Στο πίσω μέρος έχουμε τις εξόδους εικόνας και ήχου

Εικόνα μπορούμε να πάρουμε από την component, την s-video και CVBS (αχρείαστες να είναι) και την HDMI που πρωσικά δεν μου λέει τίποτα σε 1.1, 1.3 σκέτη η με κύμα.:142: Την θεωρώ τη χειρότερη σύνδεση μεταφοράς εικόνας και ήχου.
Μαλλον δεν εννοεις αυτό, αλλά το PCH δεν υποστηρίζει HDMI 1.3. Μόνο 1.1.

Εκτός και αν μιλάς γενικά για τα HDMI πρωτόκολα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.498
Απάντηση: PopCorn Hour A100 επι το εργο..

δοκίμασες αν παίζει δίσκους NTFS?

Reaction score
173
Απάντηση: PopCorn Hour A100 επι το εργο..

δοκίμασες αν παίζει δίσκους NTFS?
Αν καταλαβα καλα αυτο που ρωτας ειναι αν ο δισκος που θα τοποθετησεις μεσα του ειναι σε NTFS; Δεν το ξερω αυτο γιατι δεν το δοκιμασα.Μπορει να τον θελει σε fat32.
Απο το τοπικο δικτυο ομως τους ntfs τους μασαει.

Reaction score
19
Αν ρωτάς για τον δίσκο που θα βάλεις μέσα, ναι, τον βλέπει και ntfs αλλά δεν έχει καμία πρακτική αξία.

Ο δίσκος μέσα μπαίνει κυρίως για να μπορέσεις να του φορτώσεις κάποια προγράμματα που έχει το popcorn όπως ο client για τα torrents και αρκετά άλλα και φυσικά να τον εκμεταλευτείς είτε φορτώνοντας ταινίες (μέσω ftp) είτε λειτουργόντας το ως κατεβαστήρι (torrents) είτε κάνοντας τα άλλα κόλπα που προσφέρει. Για να γίνει αυτό πρέπει να φορμαριστεί απαραίτητα είτε σε ext2 είτε σε ext3 (ως λινούξι που είναι), διαδικασία που γίνεται αυτόματα απ'το popcorn!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A100 επι το εργο..

Γιατι εχεις mkv με 1.3;
Ιδέα δεν έχω αλλά γιατί το Ishtar υποστηρίζει 1.3 και το PCH όχι. Δεν μπορεί, κάποια διαφορά θα έχει.

Reaction score
4
Εμένα στα 1080p μου κάνει κολλήματα πάντως (HellBoy 1080p mkv) και εχθές μου κόλλαγε και σε SD (avi, η ταινία I4 Λούφα και Απαλλαγή)
Δεν ξέρω αν φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες ή κάτι άλλο, ψάγνω για ανεμιστηράκια 25X25mm ή 30Χ30mm για να δοκιμάσω τις πταίει...

Reaction score
0
Μου φαίνεται ύποπτο ότι σου κολάει η ματροσκα, αλλά όταν είδα ότι σου κολάει και το SD, τότε πείστηκα ότι κάνεις κάτι λάθος. Ο εσωτερικός μου είναι 500gig και βγάζει πολύ ζέστη. Ανεμιστήρα δεν έχω, απλώς τις βίδες του καπακιού τις έχω βάλει ανάποδα και έτσι έχει ενα κενό που βγαίνει πιο ευκολα ο θερμός αέρας, αλλά αμφιβάλω αν παίζει ρόλο.

Εγώ παίζω τα SD από δύκτιο, και HD από εσωτερικό σκληρό και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Αν τα παίζεις από δύκτιο δοκίμασε να δουλέψεις το Myihome. Είναι πιο γρήγορο από smb sharing.

Έχεις κάνει update το firmware? Μήπως η ταινία είναι σε DTS?

Reaction score
4
To firmware είναι updated. Και εμένα μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο avi (SD), γιατί ότι άλλο avi έχω παίξει ήταν ok. Στο PC πάντως έπαιζε κανονικά -αλοίμονο...
Θα κοιτάξω το απόγευμα την κωδικοποίηση του.
Σχετικά με το mkv τώρα, είναι DTS ο ήχος ναι, αλλά δεν νομίζω ότι παίζει αυτό ρόλο, χωρίς να είμαι σίγουρος. Είναι μεγάλο αρχείο, 12gb 1080p και ακόμα και το PC δεν μου συγχρονίζει καλά τον ήχο, θέλει ψάξιμο και αυτό.
Σε 720p mkv δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. 500gb σκληρό έχω και εγώ.

Reaction score
0
Το popcorn δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει DTS [δεν έχει αγοράσει την άδεια από Dolby labs].

Έχεις 2 επιλογές
1. Στέλνεις audio out σε κάποιον DTS αποκωδικοποιητή. Εγω πχ αγόρασα εναν ενυσχιτή yamaha. Άλλοι προτιμούν τα ηχεία logitech z-5500. Ή κάτι τέτοιο.
2. Κάνεις convert το αρχείο να χρησιμοποιεί ac3 ( http://www.networkedmediatank.com/viewtopic.php?t=3071&highlight=dts+convert )

Εγώ όταν έπεζα αρχεία με DTS πριν πάρω τον ενισχυτή/αποκωδικοποιητή, μου δημιουργούσαν πρόβλημα.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 επι το εργο..

Σχετικά με το mkv τώρα, είναι DTS ο ήχος ναι, αλλά δεν νομίζω ότι παίζει αυτό ρόλο, χωρίς να είμαι σίγουρος. Είναι μεγάλο αρχείο, 12gb 1080p και ακόμα και το PC δεν μου συγχρονίζει καλά τον ήχο, θέλει ψάξιμο και αυτό.
Σε 720p mkv δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. 500gb σκληρό έχω και εγώ.
Ο ηχος δεν εχει καμμια σχεση με το προβλημα σου.

Δοκιμασε α)καποιο αλλο αρχειο σε 1080p και β) ο δισκος σου ειναι φορμαρισμενος σε ntfs;

Reaction score
4
Δεν θυμάμαι σε τι είναι φορμαρισμένος ο δίσκος, τον έβαλα στο κουτί και τον έκανε format το popcorn, εκτός και αν ηταν φορμαρισμένος από τη μαμά του.

ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
1
Για HDMI 1.3 βγάζουν το PopCorn Hour A-110 μέσα σε ένα μήνα. Εχω το Α-100 από τις αρχές του χρόνου και μέχρι στιγμής έχω βρεί 1-2 αρχεία με TrueHD ήχο, όλα τα υπόλοιπα τα παίζει μια χαρά.

Reaction score
0
Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να αναπαράγει αρχεία *.pls ή αν μπορεί γενικά να αναπαράγει internet radio stations ΜΕ σύνδεση στο internet αλλά όχι σε τοπικό δίκτυο?

Reaction score
0
Το είχα παραγγείλει τέλη Ιουλίου και σήμερα ήρθε.
Δεν είναι εντάξη πάντως οι Κινέζοι, καμία αναφορά στο site ότι θα βγάζανε σε 1 μήνα το Α-110... :620:

Reaction score
0
Εχω το εξής πρόβλημα:
Εβαλα σήμερα εσωτερικό δίσκο και προσπάθησα να δω δίκτυο από το PCH. Αποτέλεσμα? Μηδέν.
Οπότε έχω τις εξής ερωτήσεις:
1. Με ποιό τρόπο θα δω δίκτυο (εσωτερικό...Internet βλέπει κανονικα). Εχω ένα notebook με Vista Home Premium.
2.Το netwoek search και το network explorer μου βγάζουν απάντηση ότι δε βρίσκουν workgroup. Τι συμβαίνει?
3. Οταν το notebook τρέχει azzureus τον βρίσκει σαν server στο media sources σαν DLNA server. Οταν τρέχει WMP δεν τον βλέπει με τίποτα παρόλο που έχω κάνει και share.
4. Τα λαμπάκια του δικτύου στο PCH είναι πράσινα ή κόκκινα σε εσάς? Εμένα μόλις κάνο boot είναι κατά σειρά και στιγμιαία: κόκκινο-πράσινο-κόκκινο-μπλε και κάθεται στο κόκκινο με ελαφρά αναβοσβησίματα. Τι συμβαίνει?
5. Το PCH δεν το βρίσκω ούτε από τον firefox-explorer.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

ΥΓ: Μη με παραπέμψετε στο site της PCH. Το διάβασα και υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα με μένα αλλά ακρη δεν έχει βρεθεί.
Επίσης προσπαθώ να κατεβάσω το myihome και όταν πάω να του κάνω εγκατάσταση μου λέει συνέχεια file corrupted. Προσπάθησα και με τις 2 τελευταίες εκδόσεις αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Μήπως το έχει κάποιος να μου το στείλει η να το ανεβάσει κάπου να το πάρω?

Ευχαριστώ γιά όποιον ασχοληθεί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.232
Members
38.433
Νεότερο μέλος
free77