PopCorn Hour A100 €199

Reaction score
4.909
Μόλις χτες το παρέλαβε φίλος μου (εγω έχω το tvix 4100). Το είχε προπαραγγείλει απο γερμανικό διαδικτυακό μαγαζί, του βγήκε καπου στα 235 ευρω με τα μεταφορικά, αλλά ...το έστειλαν με τα πόδια γιατι στάλθηκε 22 Μαρτίου και παρελήφθη χτες 8 Απριλίου!
Ο φίλος μου ρωτάει αν έβαλε καποιος εσωτερικό σκληρό και αν όντως πρεπει να είναι IDE και μεχρι πόσα γιγα.
Επίσης αν μπορεί να παίξει χωρίς εσωτερικό σκληρό και τέλος αν πρεπει οπωσδήποτε να αναβαθμιστεί πριν απο οτιδήποτε άλλο.
Παραμένει και το ερώτημα αν παίζει mkv με ελληνικούς υπότιτλους (είτε .srt είτε σαν .sub που παίζει το tvix 4100)
Αν βεβαια κάποιος γνωρίζει...

Reaction score
0
Παιδιά το μηχάνημα είναι φοβερό! Χαλάλι τα 150 ευρώ που πλήρωσα στο τελωνείο! Απίστευτη εικόνα, απίστευτη ευκολία! Παίζει τα πάντα και με ελληνικούς υποτίτλους (αν και δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένοι), γενικά έχω μείνει άφωνος! Και αν σκεφτείς ότι αρχικά ήθελα να φτιάξω ένα υπολογιστή για το σαλόνι μου, τελικά με 300 ευρώ τα έχω όλα! Και φαντάζομαι με τα update θα το βελτιώσουν κι άλλο! Οπότε η αγορά bluray πάει πολύ μακριά!

Reaction score
0
Παιδιά το μηχάνημα είναι φοβερό! Χαλάλι τα 150 ευρώ που πλήρωσα στο τελωνείο! Απίστευτη εικόνα, απίστευτη ευκολία! Παίζει τα πάντα και με ελληνικούς υποτίτλους (αν και δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένοι), γενικά έχω μείνει άφωνος! Και αν σκεφτείς ότι αρχικά ήθελα να φτιάξω ένα υπολογιστή για το σαλόνι μου, τελικά με 300 ευρώ τα έχω όλα! Και φαντάζομαι με τα update θα το βελτιώσουν κι άλλο! Οπότε η αγορά bluray πάει πολύ μακριά!
τώρα το παρέλαβες?
έκανες καθόλου αναβάθμιση λογισμικού?

Reaction score
0
τελικά δεν αντεξα να περιμένω το σαβ-κυρ :137:
και το σύνδεσα σήμερα και εγω :135:

αψογο παίξιμο mkv με ελληνικούς υπότιτλους!!!! :114::114::114:

Reaction score
0
Παιδια μπορειτε να κανετε μια ποιο αναλυτικη παρουσιαση στο Popcorn σας?
Τι αρχεια δοκιμασατε ποσο γρηγορο ειναι στην αποκριση του γενικα, ποιοτητα εικονας, σε τι μεσo προβάλετε, καμια φωτογραφια θα ηταν χρησιμη (μηχανημα, menu, klp).

Reaction score
0
παιδια περιμενετε μεχρι το σαββατο που θα εχω χρονο και θα προσπαθησω να γραψω(και με εικονες:105:)τα παντα...και τα καλα του(πολλα) και τα κακα του(λιγα αλλα με τσαντισαν τελικα)

Reaction score
0
παιδια περιμενετε μεχρι το σαββατο που θα εχω χρονο και θα προσπαθησω να γραψω(και με εικονες:105:)τα παντα...και τα καλα του(πολλα) και τα κακα του(λιγα αλλα με τσαντισαν τελικα)
:607: :607: :607:

Reaction score
5
Παιδια επειδη ενδιαφερεται και ενας φιλος καντε μου την χαρη και δοκιμαστε αυτα τα files.

Ειναι remux σε mkv.

Video: WVC1 1920x1080 23.98fps
Audio: DTS 48000Hz 6ch

Enemy at the Gates HD-DVD VC1 Remux 1080P Sample
LINK>> https://backup.filesanywhere.com/v.asp?v=%8Anh%8C%60e%AF%B1%B4%AD

Rush.Hour.3.2007.BluRay.1080p.DTS.VC1.Remux-CtrlHD.[SAMPLE]
LINK>>> https://backup.filesanywhere.com/v.asp?v=%8Anh%8FY%60%AD%B9%B4%97

The.Last.Legion.2007.HDDVD.1080p.AC3.VC1.Remux.EuReKA.sample
LINK>>> https://backup.filesanywhere.com/v.asp?v=%8Anh%8FYa%A6%B8%A7%A4

Ευχαριστω προκαταβολικα :119::119::119:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

Παιδιά μόλις διάβασα τα περί τελωνείου και απογοητεύτηκα....ξεφεύγει πολύ από την αρχική τιμή....
Από την άλλη, σε περίπτωση που το αποφασίσω λέω να το παραγγείλω από γερμανικό site για να αποφύγω το τρέξιμο του τελωνείου. Η τιμή είναι ακριβώς η ίδια, 250 ευρώ με τα μεταφορικά (DHL). Εσείς τί λετε;
αν μπορέσεις να εξασφαλίσεις ότι θα το στείλουν με UPSP παρήγγειλε το από Popcorn κατευθείαν, αλλά ΜΟΜΟ έτσι.
Αν δε μπορείς να εξασφαλίσεις κάτι τέτοιο, τότε όταν το αποφασίσεις αγόρασε το από Ευρώπη.

Reaction score
0
Λοιπον,ηρθε η ωρα για να πω τις αποψεις μου για το popcorn.

Πρωτα να πω οτι τελικα μαζι με το τελωνειο η τελικη του τιμη εφτασε τα 240-250 ευρω,πραγμα που δε με χαροποιησε καθολου, αν και πιστευα οτι το μηχανημα θα μου εδινε αυτο ακριβως που ηθελα οποτε δεν με πειραξε πολυ.

Την μερα που το παρελαβα, λες και δε μου φτασανε τα +100 που πληρωσα στο τελωνειο :),πηγα και αγορασα και εναν εξωτερικο maxtor 500αρι για τις αναγκες του HD – popcorn. Τελικα μετα απο μια βδομαδα δεν εχω καταφερει να ασχοληθω πολυ μαζι του γιατι μεσοβδομαδα τρεχω στο ΤΕΙ και οποτε εχω χρονο δεν με αφηνει η τυχη μου, αφου τελικα καταφερα να παρω ελαττωματικο σκληρο που κανει φορματ μονος του τον εαυτο του καθε 2-3 μερες....Παντως απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα τα συναισθηματα ειναι αναμικτα, κυριως γιατι βγηκανε προβληματα που δεν ειχα καταλαβει οτι υπαρχουν.

Τελος παντων, συνδεσα το popcorn στην τηλεωραση, εφερα και το ρουτερ απο το pc για να του περασω το update, και μετα απο λιγα λεπτα συνεδεσα και τον παλιο μου εξωτερικο που ηταν γεματος απο 260giga avi ξενων σειρων, αλλα και ενα και μοναδικο αρχειο hd που μολις ειχα κατεβασει, το 4x01 απο το battlestar galactica. Στην αρχη δοκιμασα μερικα απο τα avi και ολα παιξανε τελεια και με τους υποτιτλους μια χαρα. Μετα ηρθε η στιγμη για το μεγαλο test :) εβαλα να δω το battlestar, πραγματικα το επεξε χωρις κανενα προβλημα (720p ηταν το επεισοδιο με ac3 ηχο) ακομα και στις σκηνες οπου γινοτανε μαχη κτλ δεν ειδα τιποτα μεμπτο.

Την επομενη μερα και αφου εχω ταραξει τον καινουργιο σκληρο με ατελειωτο download βαζω να δω το before the devil knows you are dead (1080p, dts@ 1509kbps) και εχω βαλει μαζι και τους υποτιτλους ελληνικους, χωρις πολλες ελπιδες αφου ενα παιδι ειχε ηδη πει οτι ελληνικοι sub στα mkv δεν παιζουν. Ξεκιναει το εργο και βλεπω απο κατω να περνανε ελληνικοι υποτιτλοι...πραγματικα χαρηκα παρα πολυ. Προφανως με το τελευταιο update προσθεσανε και αυτη τη δυνατοτητα. Η χαρα μου ομως διηρκησε λιγα δευτερολεπτα μονο, αφου κατι δε μου πηγαινε καλα και τελικα αντιληφθηκα οτι για καποιον λογο δεν ακουγοταν ηχος...Τελικα αφου το εψαξα λιγο, βρηκα οτι το popcorn, εκτως απο vc1 (που δεν με ενδιαφερει), δεν παιζει ουτε DTS (που εχουν τα μισα releases ταινιων δηλαδη...), και αμα θελω να δω τη ταινια πρεπει με ενα προγραμμα να μετατρεψω το DTS σε ac3 στο pc. Αφου με ξενερωσε αγρια οτι μετα το download θα πρεπει να περιμενω 45-60 λεπτα για να γινει αυτη η δουλεια (λογικα θελει τοσο επειδη εχω παλιο pc, p4@ 2.4 512 sdram), νευριασα κανονικα οταν προσπαθησα να παιξω το καινουργιο αρχειο με ac3 ηχο και δεν ακουγοταν παλι τιποτα...Αργοτερα διαβασα καπου οτι αυτο διορθωνεται αν πατησεις το 0 οταν ξεκιναει η ταινια, δυστυχως δεν προλαβα να το δοκιμασω γιατι ο σκληρος ειχε αλλη αποψη για το αν πρεπει να κρατησω τα δεδομενα μου η οχι :-(.

Τις επομενες μερες το μονο που προσπαθουσα ηταν να κανω τον σκληρο να δουλεψει κανονικα και να κατεβαζω τις ιδιες ταινιες 2-3 φορες, αφου μολις τελειωναν ο σκληρος ως δια μαγειας ηταν σαν καινουργιος. Το popcorn χρησιμοποιηθηκε πιο πολυ για avi τα οποια τα επαιξε ολα τελεια. Τελικα μετα απο πολυ κοπο καταφερα να δω και το Ι am legend, σε 720p, χωρις κανενα προβλημα, με ελληνικους υποτιτλους! (θελουν λιγο κεντραρισμα για να τους δειχνει στο κεντρο της οθονης αλλα δε το εχω ψαξει ακομα). Σημερα η αυριο θα δω και το 4x02 του battlestar galactica :).

Τελος, να πω οτι δεν εχω καταφερει να χρησιμοποιησω καμια απο τις online δυνατοτητες του ακομα, αλλα με ξενερωσε ασχημα οτι για να λειτουργησω τον torrent client χρειαζεται να εχω εσωτερικο σκληρο, σε συνδυασμο με το οτι δε μπορω να κανω copy-paste αρχεια απο καποιο αλλο μεσο (πχ usb stick) ωστε να περασω τους υποτιτλους απο το pc...Ουσιαστικα δηλαδη η δυνατοτητα του να κατεβαζω κατευθειαν στο popcorn ειναι αχρηστη, αφου αν το κανω αυτο θα πρεπει μετα να αποσυνδεσω το σκληρο μεσα απο το popcorn και να παω να το συνδεσω στο pc ωστε να περασω μεσα τους υποτιτλους...

Υπερ:
Χωρις προβληματα (κολληματα, framedrop κτλ) αναπαραγωγη αρχειων avi και mkv μεχρι 1080p
ΤΡΟΜΕΡΗ συσκευη εμφανισιακα (ειμαι ο μονος που του αρεσε μεχρι και το logo???)
Ωραιο interface
Δεν το εχω δοκιμασει ακομα, αλλα αν η ταινια ειναι σε rar η σε πολλα rar,τοτε τη διαβαζει κανονικα

Κατα:
Mη υποστηριξη του DTS (ειναι υπερβολικα διαδεδομενο,τα μισα releases πια βγαινουν με αυτο τον ηχο)
Το remote control! Μικρο το προβλημα, αλλα αν δεν κεντραρεις ακριβως δεν πιανει αυτο που πατας
Το μηχανημα δεν ενδεικνυται για να παιζει μουσικη...ειναι λιγο περιεργο και δυσχρηστο σε αυτον τον τομεα
Δεν σου δινει επιλογες για τα αρχεια (cut-copy-paste) παρα μονο να τα σβησεις

Αυριο λογικα θα παλεψω λιγο παραπανω και τον torrent client αν και δεν του δινω και πολλες ελπιδες.

Τελος, θελω να ρωτησω επειδη ειμαι ψιλοασχετος στο θεμα ηχος, διαβασα οτι αν συνδεσεις το popcorn με ενισχυτη μπορει αυτος να παιξει τον DTS ηχο οποτε ολα καλα. Ισχυει αυτο? Αν ναι μπορειτε να μου προτεινετε καποιον οσο πιο οικονομικο γινετε γιατι εχουμε ξεπαραδιαστει τελευταια? :)

Επισης, εχω ενα συστημα ηχειων 5.1 απο το homecinema μου, SONY dav-dz 100. Γινεται να τα συνδεσω στο popcorn?

Attachments

• 40,4 KB Προβολές: 93
  • 52,4 KB Προβολές: 101
  • 38,2 KB Προβολές: 99
  • 43,5 KB Προβολές: 107
  • 28 KB Προβολές: 94

Reaction score
4.909
Πολύ ενδιαφέροντα όσα λες...
Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με τον ήχο σε dts απο το ποπκορν του φίλου μου (εγω οπως προειπα εχω το tvix4100). Αυριο μαλλον θα μου το δανεισει να δουμε αν ακούω dts απο τον ενισχυτή μου, γιατι αυτός το βαζει απευθείας σε τηλεόραση. Επίσης και αυτός εχει το ίδιο πρόβλημα με τους υπότιτλους (πολύ δεξιά στην οθόνη, υπάρχει λύση;)
Υποθέτω πως θα τα λύσουν αυτά με αναβαθμίσεις, αν όχι τοτε μαλλον το tvix (6500 πλεον) είναι πληρέστερη επιλογή. Επίσης ενα ακομη μειον του ποπκορν που δεν ειδα να αναφέρεται είναι ότι δεχεται εσωτερικό δίσκο ide και οχι sata οπως το tvix και οι οποίοι πλεον και ακριβότεροι ειναι και δεν βγαινουν στα μεγιστα γιγαμπαιτς και γενικα ειναι παλαιότερης τεχνολογίας.

Reaction score
5
Αν μπορουσατε παιδια να δοκιμασετε και τα πιο πανω κλιπακια θα ημουν ευγνωμων :114::114::114::114:

Reaction score
1
αυτό για το dts ναι είναι έτσι αλλά εάν έχεις ενισχυτή όπως οι περισσότεροι νομίζω τότε την αποκωδικοποίηση την κάνει ο ενισχυτής bitstream που υποστηρίζει το popcorn και δεν χρειάζονται μετατροπές

Reaction score
0
μπορεις να προτηνεις καπιον ενισχυτη που να κανει αυτη τη δουλεια με λιγα λεφτα?σημερα μαλλον βρηκα κιαλο ενα προβλημα του popcorn.αν βλεπεις μια ταινια με υποτιτλους και πατισεις στο χηριστιριο καπιο αριθμητικο κουμπι ωστε να παει πιο μπροστα σε επομενο κεφαλαιο,παει η ταινια αλλα χανωνται οι υποτιτλοι,και δεν ειναι οτι απλα δεν συχρωνιζονται,δεν υπαρχουν καθολου μετα...

Reaction score
0
από τα παραπάνω κλιπακια έπαιξε μόνο το πρώτο.
τα υπόλοιπα ξεκινησανε χωρις εικόνα
μόνο με ηχο και μετα και αυτος χάθηκε...

Reaction score
4.909
Δοκίμασα το ποπκορν του φιλου μου το απόγευμα και πραγματι έπαιξε κανονικά dts ήχο σε σύνδεση με τον ενισχυτή μου. Γενικότερα πάντως με όσα ειδα εκτιμώ ακόμη περισσότερο το tvix 4100 που έχω (που βεβαια μου στοίχισε περισσότερο). Το ποπκορν εμφάνισε αρκετά κολλήματα και το κυριότερο η εικόνα του μου φανηκε λίγο κατώτερη (σε full HD προβολέα). Ενα και μοναδικό πλεονέκτημα είδα και πρεπει να το πω, ότι αναγνώριζε στην ονομασία των φακέλλων και ελληνικούς χαρακτήρες, υποθετω πως αυτό θα ισχύει και για τους τίτλους των τραγουδιών (στα tvix 4100-6500 αν βαλεις κατι γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες...δεν το βλέπει καν, χρειάστηκε πολλές ωρες δουλειάς για να περάσω τα ελληνικά mp3 μου μετονομάζοντας τα ελληνικά σε greeklish!)

Reaction score
0
Απάντηση: PopCorn Hour A100 €199

Έως τώρα αποτελέσματα (με χρόνο ενασχόλησης ~2 ώρες)

Πολύ καλή εικόνα σε mkv μέσω HDMI (σε 42ρα ΡΧ70)
Παίζει mkv με ελληνικούς υπότιτλους (τους βγάζει δεξιότερα του κέντρου, θέλω λίγο ψάξιμο ακόμα για να πω και κάποια άλλα)
Δεν παίζει τον ήχο του mkv αν είναι σε DTS (απαιτεί εξωτερικό επεξεργαστή, όπως διαβάζω, τον οποίο και δεν έχω)
Δεν παίζει videάκια mov από τις ψηφιακές φωτογραφικές που έχω (μια minolata και μια nikon)
Δείχνει τα jpg της minolta δεν δείχνει τα jpg της nikon!
Διάβασε από εξωτερικό σκληρό μέσω usb χωρίς πρόβλημα.
Διάβασε από kart reader μέσω usb με κάποια καθυστέρηση.

Reaction score
0
Απάντηση: PopCorn Hour A100 €199

και ερώτηση "ασχέτου":
υπάρχει μετατροπέας από IDE σε SATA?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος