PopCorn Hour A100 €199

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

...μετα το download θα πρεπει να περιμενω 45-60 λεπτα για να γινει αυτη η δουλεια
@steve...
αναφέρεσαι στη μετατροπή του ήχου του mkv από DTS σε AC3.
με τι πρόγραμμα το κάνεις;

Reaction score
3
Απάντηση: PopCorn Hour A100 €199

Επειδη κι εγω περιμενοντας να το παραλαβω ειδα τις χρεωσεις κι ειπα να στειλω ενα email ζητωντας τους να μου το στειλουν με USPS. Πιο κατω παραθετω την απαντηση τους..
[FONT=&quot]Hi,[/FONT]

[FONT=&quot]Currently we are using DHL ship to Greece. But we may consider to change other courier once receive some request from Greece customer.[/FONT]

Regards,
The Popcorn Hour Sales Team

οποτε οποιος αλλος περιμενει ας τους στειλει κι αυτος μηνυμα μπας και γλιτωσουμε κανενα ευρωπουλο...... λεω εγω.......

Reaction score
0
@steve...
αναφέρεσαι στη μετατροπή του ήχου του mkv από DTS σε AC3.
με τι πρόγραμμα το κάνεις;
βασικα ακολουθω την διαδικασια που περιγραφει εδω http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Convert_DTS_to_AC3#Creating_MKV_for_Popcorn_Hour

εμενα δε μου δουλεψε αλλα ειμαι σιγουρος οτι εγω φταιω.σημερα προσπαθησα να δω το τρανσφορμερς με ac3 ηχο,αλλα ειχε ενα τρελο bug.για να πεξει ο ηχος επρεπε να πατησεις μια φορα το 0 οταν ξεκιναει η ταινεια,ετσι πηγενε απο την αρχη και ως δια μαγειας ειχες ηχο,ελα μου ντε ομως που οταν το κανεις αυτο,χανεις τους υποτιτλους(αν βλεπεις ταινεια με υποτιτλους δε πρεπει να κανεις ουτε timeseek ουτε να προχωρησεις μπροστα στη ταινεια με καπιο απο τα αριθμητικα κουμπια,αν το κανεις μετα χανωνται οι υποτιτλοι.)...τελικα μετα απο αρκετη ωρα γυρισα στο προιγουμενο firmware και ως δια μαγειας ξανα το αρχειο ειχε ηχο κανονικα χωρις να χρειαζετε να πατησω το 0,οπωτε και οι υποτιτλοι πεξανε μια χαρα...

Reaction score
0

Επειδη κι εγω περιμενοντας να το παραλαβω ειδα τις χρεωσεις κι ειπα να στειλω ενα email ζητωντας τους να μου το στειλουν με USPS. Πιο κατω παραθετω την απαντηση τους..
[FONT=&quot]Hi,[/FONT]

[FONT=&quot]Currently we are using DHL ship to Greece. But we may consider to change other courier once receive some request from Greece customer.[/FONT]

Regards,
The Popcorn Hour Sales Team

οποτε οποιος αλλος περιμενει ας τους στειλει κι αυτος μηνυμα μπας και γλιτωσουμε κανενα ευρωπουλο...... λεω εγω.......
η άποψή μου είναι ότι όποιος σκέφτεται να το παραγγείλει, να (τους) θέσει σαν όρο ότι η παραγγελία θα γίνει μόνο αν τι στείλουν με USPS. Και ότι αλλιώς, απλά δεν προτίθεται να κάνει την παραγγελία

Reaction score
0
χ8ες είδα μια ταινια ολοκληρη (.mkv) και μου την έσπασαν
οι υπότιτλοι γιατί αργούν λιγο να εμφανιστούν..
ίσως να έφταιγε και ο συγχρονισμός του srt με το video.
θα επανέλθω μετα την επόμενη θέαση...

πρέπει να βρω χρόνο να βάλω και το τελευταίο firmware..

Reaction score
0

χ8ες είδα μια ταινια ολοκληρη (.mkv) και μου την έσπασαν
οι υπότιτλοι γιατί αργούν λιγο να εμφανιστούν..
ίσως να έφταιγε και ο συγχρονισμός του srt με το video.
θα επανέλθω μετα την επόμενη θέαση...

πρέπει να βρω χρόνο να βάλω και το τελευταίο firmware..
Πράγματι αυτό είναι θέμα συγχρονισμού των υποτίτλων και όχι του μηχανήματος.
νομίζω όμως ότι δίνεται και μια επιλογή για διόρθωση του χρόνου των υποτίτλων.
για το firmware, δες λίγο τα foroum, μήπως δεν είναι απαραίτητο να μπει το νέο! ο steve62742 έγραψε πιο πάνω (#163) ότι του δουλεύει καλύτερα με το παλιότερο firmware ("προηγούμενο") όταν παίζει mkv στο οποίο ο ήχος είναι AC3 από μετατροπή από DTS.

Reaction score
0
πράγματι έφταιγε ο συγχρονισμός της ταινίας.
το popcorn καθυστερει ελάχιστα...

HV

Reaction score
0
Οσοι σκεφτονται να το παρουν αλλα δεν το εχουν ηδη παρει θα προτεινα να περιμενουν λιγο γιατι καταυθανουν πολλα Multimedia Players στα ιδια χρηματα και καλυτερα.

Reaction score
0

Οσοι σκεφτονται να το παρουν αλλα δεν το εχουν ηδη παρει θα προτεινα να περιμενουν λιγο γιατι καταυθανουν πολλα Multimedia Players στα ιδια χρηματα και καλυτερα.
συμφωνώ ότι αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι η τιμή του popcorn καταλήγει τελικά στα €240, αξίζει τον κόπο να περιμένει κανείς

Reaction score
77

Όπως, για παράδειγμα....
Έχετε κάτι υπόψη;

Reaction score
0

στα γρήγορα:

+
δέχεται SATA
δίνει δυνατότητα επιλογής τύπου HDMI

-
είναι λίγο πιο ακριβό (HDMI 1,1)
δεν χωράει μέσα σκληρό

+-
δες τι κάνει με τα mkv και τους ελληνικούς υπότιτλους
μην το πάρεις αν το στέλνουν με κάτι άλλο από USPS

Reaction score
0
Γεια σας παιδια ....

μου ηρθε το POPCORN απο Γερμανια..... τελική τιμή 237...χωρις ταλαιπωρια τελωνειου...
εστησα και ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ NETGEAR Powerline , το οποιο δουλεψε αρκετα καλα...

καποια βοηθεια θα ηθελα:

α) για να διαβαζονται υποτιτλοι ,πρέπει να εχουν το ιδιο ονομα με το αρχειο (είναι δηλαδη must)
β) εβαλα ενα δισκο ΙDΕ στο PH , πως μεταφερώ δεδομένα.....?

γ) υπαρχει κανενα guide στο ΝΕΤ.... γιατι σωστο στεισιμο ενος δικτυου με PH... (γιατι είμαι κια λίγο αρχαρίος?)

KATA ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!:):)

Reaction score
0
περιμένουμε να ακούσουμε πόσο καλά
παίζει hidef υλικο (mkv) με το Netgear Powerline...:107:
ποια ακριβώς Netgear Powerline πήρες?

Reaction score
0
το εχω εγκαταστισει απο εχτες.βασικα το μη σωστο κεντραρισμα των υποτιτλων ηταν προβλημα του προιγουμενου firmware και αποτι διαβασα στο site λενε(δε το εχω δοκιμασει ακομα)οτι βαλανε επιλογη ωστε να τους κεντραρεις μονος σου(οχι μονο πανω-κατω οπως ηταν παλια αλλα και αριστερα-δεξια,οπου ηπιρχε και το προβλημα δηλαδη).για καποιο λογο μου βγαζει ενα προβλημα με καπια εργα,σε καποιο σημειο της ταινειας κληνει τελειως η ταινεια,σα να τελειωσε δηλαδη...αυτο εγινε με το shooter,οπου κολαγε στο 3' λεπτο αλλα και με το hitman,οπου κολαγε καπου στη μια ωρα.αν το προχωρησεις με το timeseek λιγο μπρωστα(εστω και 10'')ειναι ολλα οκ συνεχιζει κανονικα η ταινεια.γιατι αραγε?παντως δοκιμασα το shooter απο αλλο team και δεν κολισε σε εκεινο το σημειο,οπωτε μηπως φτεει το αρχειο,ή τα χαρακτηριστικα αυτου?

Reaction score
0
δεν κατάφερα να βρω κάτι για να κεντράρω δεξια/αριστέρα
τος υπότιτλους...
πάνω/κάτω, λευκοί/μαύροι, μέγεθος...ναι...

Reaction score
0

παιδιά,

επειδή λόγω χρόνου δεν έχω κάνει και πολλά,
μπορεί κάποιος να μου πει με όσα λόγια θέλει
ή να μου δώσει κάποιο Link με οδηγίες
για το πως βλέπει το ποπκορν τα media αρχεία που υπάρχουν στο τοπικό δίκτυο είτε σε έναν υπολογιστή είτε σε ένα δικτυακό δίσκο (εκτός ποπκορν).

ευχαριστώ (και συγνώμη που ζητάω έτοιμη γνώση!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.327
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian