PopCorn Hour A100 €199

Reaction score
0
Τώρα μόλλις το παρέλλαβα. ''ISTAR MINI NMT PLAYER HDMI 1.3''
Τελικό ποσό 170,00 € στην πόρτα μου.
Εντυπώσεις σύντομα.
Γεια χαρα!
Δεν μπορω να δω το συμβολο του νομισματος, παρολο που αλλαξα encoding αλλα φανταζομαι εννοεις ευρω. Μονο τοσο? Τελωνειο κλπ δεν πληρωσες? Πως σου το εστειλαν, με USPS? Εμενα ηρθε η προσκληση για το popcorn αλλα απ οτι διαβαζω θα παει πολυ το τελωνειο και δεν θελω να δωσω τοσα χρηματα, θα περιμενω την προσκληση για το Istarhd. Ποσο καιρο περιμενες για το istarhd?
thnx

Reaction score
3
Ναι 170,κάτι ψιλά ευρώ στην πόρτα του σπιτιού μου.
Όχι τελωνείο όπως γράφω παραπάνω δεν πέρασε μιας και ήρθε μέσω USPS (όπως και δήλωσα).
Περίμενα περίπου 10 ημέρες όταν μου ήρθε ένα email, αλλά μπορείς να επισκέπτεσε τη σελίδα τους στο order μέχρι να δεις το google ...(τρόπο πληρωμής).

Χθες παρόλα αυτά σύνδεσα μέσω USB σκληρό δίσκο NTFS και DVD ROM drive (το οποίο ελέγχεται από το remote control της συσκευής, κάνει και eject), όλα έπαιξαν μια χαρά και γενικά ότι έχω βάλει μέχρι τώρα έπαιξε τέλεια.

Reaction score
0
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Στις 13 Απριλίου έδωσα και εγώ την παραγγελία μου για το popcorn hour και το status τις παραγγελίας μου είναι το παρακάτω:

Timing Site Status
  2008-04-24 15:28:00 SHENZHEN Posting
  2008-04-24 15:56:00 LHJS Despatch from Sorting Center
  2008-04-24 20:26:22 SHENZHEN Arrival at Sorting Center
  2008-04-24 20:50:13 SHENZHEN Despatch from Sorting Center
  2008-04-25 10:59:00 GUANGZHOU Arrival at Sorting Center
  2008-04-25 14:09:00 GUANGZHOU Despatch from Sorting Center
  2008-04-28 16:45:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center
  2008-04-28 16:59:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Handed over to Customs

Σήμερα πήρα τηλέφωνο στα Ελτά και μου είπαν πως το αργότερο αύριο θα το παραλάβω και αν υπάρξει θέμα με το τελωνείο τότε ο εκτελωνισμός θα γίνει από τα Ελτά.

Μήπως έχει παραλάβει και κάποιος άλλος φίλος από EMS να μου πεί αν τελικά πλήρωσε τελωνείο και πόσο του κόστισε; Γιατί από ότι έχω διαβάσει η χρέωση των Ελτά είναι 5 ευρώ ενώ της DHL πολύ παραπάνω.. είναι αλήθεια αυτό;

Reaction score
0
Έχουμε εξελίξεις...

2008-04-29 10:19:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs

Τί σημαίνει αυτό;
Θα πληρώσω ή όχι τελωνείο;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

Έχουμε εξελίξεις...

2008-04-29 10:19:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs

Τί σημαίνει αυτό;
Θα πληρώσω ή όχι τελωνείο;
Μάλλον εσύ θα το μάθεις πρώτος!
σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας για να ξέρουν οι φίλοι που σκέφτονται να το παραγγείλουν (και να αλλάξω ίσως την υπογραφή μου).

Reaction score
0
Ακόμα περισσότερες εξελίξεις φίλε Baniko !!!
Το παρέλαβα πρίν λίγο ο ίδιος από το ταχυδρομείο (Ταχυμεταφορές).

Τελωνείο ΔΕΝ πλήρωσα... ας είναι καλά αυτοί που έστειλαν mail στην εταιρία και ζητούσαν αποστολή με USPS.. οπότε και άλλαξαν την DHL με EMS για την Ελλάδα.

Οι πρώτες εντυπώσεις από τη συσκευασία και την ποιότητα είναι πολύ καλές.. τώρα το σετάρω και αργότερα θα ανεβάσω και κάποιες φωτό από την παραλαβή.

Reaction score
0
Αυτό είπα και εγώ φίλε μου μετά από 15 λεπτά που ασχολήθηκα με το Α-100 !!! Και να φανταστείς με συνολικό κόστος 142 ευρώ !!!

Τις φωτογραφίες τις έχω ανεβάσει στο προσωπικό μου blog για όποιον φίλο θέλει να τις δεί..
Code:
http://ikoms.net/Blog/files/5f57ea76e2158338f33ac846b3428002-8.html

Reaction score
119
Σημερα "ανοιγουν" οι παραγγελιες για το Istar και ειμαι με το δαχτυλο στη σκανδαλη...
Ενδιαφερεται κανεις αλλος μπας και καταφερουμε καλυτερη τιμη σε ομαδικη παραγγελια;

Reaction score
0
Σημερα "ανοιγουν" οι παραγγελιες για το Istar και ειμαι με το δαχτυλο στη σκανδαλη...
Ενδιαφερεται κανεις αλλος μπας και καταφερουμε καλυτερη τιμη σε ομαδικη παραγγελια;
νομίζω ότι θα πρέπει να ανοίξεις ένα άλλο thread
με θέμα το istar...

Reaction score
3

Ακόμα περισσότερες εξελίξεις φίλε Baniko !!!
Το παρέλαβα πρίν λίγο ο ίδιος από το ταχυδρομείο (Ταχυμεταφορές).

Τελωνείο ΔΕΝ πλήρωσα... ας είναι καλά αυτοί που έστειλαν mail στην εταιρία και ζητούσαν αποστολή με USPS.. οπότε και άλλαξαν την DHL με EMS για την Ελλάδα.

Οι πρώτες εντυπώσεις από τη συσκευασία και την ποιότητα είναι πολύ καλές.. τώρα το σετάρω και αργότερα θα ανεβάσω και κάποιες φωτό από την παραλαβή.
γεια χαρα και χρονια πολλα κι απο εμενα.
Στις 25/4 ελαβα αυτο απο το googlecheckout
[FONT=&quot]Great news! Your order has shipped, and should arrive soon. Your credit card has successfully been charged for this order. Carrier: Other - Tracking #: EMS - EA928885981CN

αρα να υπολογισω οτι γλυτωσα τα κερατιατικα :107::107::107: με τα λεγομενα σου ???
Και κατι αλλο ??? Πως κι απο που μπορω να μαθω αν ηρθε γιατι ελειπα και ηρθα σημερα οποτε αν υπολογισω οτι μπορει και να με ειδοποιησαν και ελειπα να μη τη πατησω....

Reaction score
0
Ακριβώς φίλε μου... το πακετάκι σου βρίσκεται στο κατάστημα των ταχυμεταφορών..
EA928885981CN

Ημερομηνία Υποκατάστημα Ενέργεια Στοιχεία Ενέργειας

29/04/2008 23:57:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
30/04/2008 01:25:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑ 000018T1645216452
30/04/2008 06:19:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑ
30/04/2008 10:54:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 000018T1645216452 Α' ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Κανονικά θα πρέπει να βρείς την ειδοποίηση αλλά καλά θα κάνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο στο κατάστημα της Αργυρούπολης μήπως και πάς εσύ ο ίδιος και το παραλάβεις..

Καλορίζικο..

Reaction score
3

Ακριβώς φίλε μου... το πακετάκι σου βρίσκεται στο κατάστημα των ταχυμεταφορών..
EA928885981CN

Ημερομηνία Υποκατάστημα Ενέργεια Στοιχεία Ενέργειας

29/04/2008 23:57:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
30/04/2008 01:25:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑ 000018T1645216452
30/04/2008 06:19:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑ
30/04/2008 10:54:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 000018T1645216452 Α' ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Κανονικά θα πρέπει να βρείς την ειδοποίηση αλλά καλά θα κάνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο στο κατάστημα της Αργυρούπολης μήπως και πάς εσύ ο ίδιος και το παραλάβεις..

Καλορίζικο..
σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες .
2 ερωτησουλες αν γινεται.
Πως εβγαλες ολο αυτο το ιστορικο απο ενα νουμερο που σου εδωσα κι αν γινεται εχεις το τηλεφ. η τη διευθυνση να παω Παρασκευη ?

Reaction score
0
Καλημέρα και καλό μήνα..
Το νούμερο αυτό που έχεις είναι ο αριθμός αποστολής και έτσι μπορείς να κάνεις το λεγόμενο "tracking" δηλαδή την αναζήτηση του δέματος.
Αρχικά μπορείς να δείς την πορεία του δέματος από την εταιρία EMS τις Κίνας

http://www.ems.com.cn/qcgzOutQueryAction.do?reqCode=gotoSearchE

Και αφού φτάσει στην Ελλάδα βλέπεις την πορεία του μέσω του συστήματος των ΕΛΤΑ τα οποία έχουν και την αντίστοιχη υπηρεσία EMS
http://www.elta-courier.gr/trackit/

Εναλακτικά μπορείς να καλέσεις και τον αριθμό 800 11 83000 χωρίς χρέωση για αναζήτηση του δέματος αλλά και για πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο των ταχυμεταφορών τις περιοχής σου.

Reaction score
3

Καλημέρα και καλό μήνα..
Το νούμερο αυτό που έχεις είναι ο αριθμός αποστολής και έτσι μπορείς να κάνεις το λεγόμενο "tracking" δηλαδή την αναζήτηση του δέματος.
Αρχικά μπορείς να δείς την πορεία του δέματος από την εταιρία EMS τις Κίνας

http://www.ems.com.cn/qcgzOutQueryAction.do?reqCode=gotoSearchE

Και αφού φτάσει στην Ελλάδα βλέπεις την πορεία του μέσω του συστήματος των ΕΛΤΑ τα οποία έχουν και την αντίστοιχη υπηρεσία EMS
http://www.elta-courier.gr/trackit/

Εναλακτικά μπορείς να καλέσεις και τον αριθμό 800 11 83000 χωρίς χρέωση για αναζήτηση του δέματος αλλά και για πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο των ταχυμεταφορών τις περιοχής σου.
respect....:111::111:

Reaction score
3

Επειδη κι εγω περιμενοντας να το παραλαβω ειδα τις χρεωσεις κι ειπα να στειλω ενα email ζητωντας τους να μου το στειλουν με USPS. Πιο κατω παραθετω την απαντηση τους..
Hi,

Currently we are using DHL ship to Greece. But we may consider to change other courier once receive some request from Greece customer.

Regards,
The Popcorn Hour Sales Team

οποτε οποιος αλλος περιμενει ας τους στειλει κι αυτος μηνυμα μπας και γλιτωσουμε κανενα ευρωπουλο...... λεω εγω.......

ας ευλογήσω τα γενια μου......
ευτυχως γιατι ημουν απο τους πρωτους που το εκαναν και τους εστειλα κι εγω. οποτε παω αργυρουπολη αυριο και το παραλαμβανω.....:137::137:

Reaction score
0
Καλό θα είναι να τους τηλεφωνήσεις πρώτα για να σιγουρέψεις ότι δεν το έχει ο courier και πάς εσύ εκεί και ο courier στο σπίτι σου... !!!

Reaction score
0
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!

Σήμερα μου ήρθε email από το google checkout ότι έστειλαν το popcorn hour. Έχει κανείς ιδέα πότε ενημερώνεται η βάση της ems; Βάζω τον αριθμό αλλά λέει ότι δεν το βρήσκει. Προφανώς είναι νωρίς για να δω κάποια καταγραφή, έτσι;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas