post punk - faraway from life

Reaction score
1.657
Steve Bators .. Dead Boys .. LOTC και τα ρεστα παγωτο..μεχρι .. Richard Hell and the Voidoids τους οποιους διασκευαζει ο .. Alan Vega το αλανι.. NY-No Wave ..

..Nεα Υορκη, εκεινη την εποχη στην πολη (αλλου πατα και αλλου) βρισκεται ο Phil Shoenfelt (..τι τυπος...τι φυσιογνωμια...τι να λεμε τωρα..τεσπα στο παρακειμενο..) και κατω απο το ονομα Khmer Rouge (αλα Gang of Four) γραφει με τον Claus CastenSkiold (QUIZ: που την εχω ξαναδει αυτη την τεχνοτροπια?) και τον Phillipe Von Hagen (απο Del Βyzanteens..ναι ναι..η μπαντα που τζαμαρε ο Τζιμης ο Τζαρμους .. )
πηγη (αν και δεν αποκαλυπτω τις πηγες μου, αλλα ο τυπος και η απιθανη συνεντευξη ειναι αποκαλυψη απο μονα τους)
Khmer Rouge - Sharpshooter
ως αναφορά το quiz αγαπητέ decembered όσοι έχουν σχέση με fall & gun club θα αναφωνήσουν his face sounds familiar. Επίσης και εξώφυλλο βιβλίου κάποιου τύπου που μπερδεύεται με τα γραφόμενα σου. (χα ! το δικό μου quiz). Και φυσικά θα συμφωνήσω γαι το Phil και όλη τη συμορία του.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.100
ως αναφορά το quiz αγαπητέ decembered όσοι έχουν σχέση με fall & gun club θα αναφωνήσουν his face sounds familiar. Επίσης και εξώφυλλο βιβλίου κάποιου τύπου που μπερδεύεται με τα γραφόμενα σου. (χα ! το δικό μου quiz). Και φυσικά θα συμφωνήσω γαι το Phil και όλη τη συμορία του.
πολυ σωστα..O Claus Castenskiould εχει κανει τα παρακατω εξωφυλλα (Fall εχει και αλλα) :

για την ωρα.. :)

Reaction score
1.657
πολυ σωστα..O Claus Castenskiould εχει κανει τα παρακατω εξωφυλλα (Fall εχει και αλλα) :

για την ωρα.. :)
Σωστός.Πες οτι διάβασες και το βιβλίο. Ο φίλος saunterer έχει ασχοληθεί πάμπολλες φορές με τον Shoenfelt & co.

Reaction score
35
Μερικά σύγχρονα:

The Soft Moon από Αμέρικα, one man band κάποιου Luis Vasquez ουσιαστικά, με φανταστικούς 2 πρώτους δίσκους (ο τελευταίος δε μ' ενθουσίασε για να είμαι ειλικρινής)!

Frustration από Γαλλία

Holograms από Σουηδία

Και Motorama από Ρωσία
(ωραία live ήταν αυτά)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.100
Σωστός.Πες οτι διάβασες και το βιβλίο. Ο φίλος saunterer έχει ασχοληθεί πάμπολλες φορές με τον Shoenfelt & co.
..ωπ! Θεσ/νικη βλεπω,δυστηχως οχι δεν το εχω βρει (ισως περιμενω να μου χτυπησει την πορτα και να μπει μεσα απο μονο του), αποσπασματα μονο απο το δευτερο (κ' προσφατο) βιβλιο εχω διαβασει. Μεταβιβασε του τους χαιρετισμους μου.
- και οι στίχοι του κάτωθι , τι είναι ; Sisterhood Finland Red, Egypt White
δεν ειναι αλλο παρα αναφορα στο χρωμα του βληματος του ak47 για καθε χωρα..
Regressverbot-Kids of December (απο Θεσ/νικη - προσφατο synth(post)punk αλλα οχι μονο..)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.358
δεν ειναι αλλο παρα αναφορα στο χρωμα του βληματος του ak47 για καθε χωρα..

- έγραψες πάλι , παρ΄ όλο που η μίξη στα φωνητικά , είναι θαμένη

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.100
πιθανοτατα, η μιξη ειναι καποιο sample, επιτηδες θαμμενο για sensorsh*t..:bigboss:
.. μιας και αναφερθηκα στο (synth)post-punk ...
Cassandra Complex - Oz (απο το δισκο Theomania)
απιστευτοι .. λογικο γαρ με τετοιο ονομα .. δεν θα επεκταθω ομως, κυριως λογω αδιαθεσιας, το ανοσο-ποιητικο μου κανει παρεα με την ορθογραφια μου (το μυαλο μου.. κ.ο.κ.) καποιες φορες ....:focus:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.358
πιθανοτατα, η μιξη ειναι καποιο sample, επιτηδες θαμμενο για sensorsh*t..:bigboss:
.. μιας και αναφερθηκα στο (synth)post-punk ...
Cassandra Complex - Oz (απο το δισκο Theomania)
απιστευτοι .. λογικο γαρ με τετοιο ονομα .. δεν θα επεκταθω ομως, κυριως λογω αδιαθεσιας, το ανοσο-ποιητικο μου κανει παρεα με την ορθογραφια μου (το μυαλο μου.. κ.ο.κ.) καποιες φορες ....:focus:
The Cassandra Complex - One Millionth Happy Customer - YouTube
upload_2016-5-11_16-53-57.jpeg ▶ 6:16

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo