Power-Buy για την AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV

Reaction score
4
Χρηστο σε ευχαριστω.Δυστυχως η αποσταση ειναι μικροτερη.Παω για την 37" και με λυπη αποσυρω την συμμετοχη μου απο το power buy.

Reaction score
0
Re: Power-Buy για την AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV

Καλησπέρα σε όλους και καλό χειμώνα να έχουμε!
Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας προς το προϊόν μας.
Όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι τελικά δυστυχώς θα έχουμε μια μικρή καθυστέρηση όσον αφορά την παράδοση από το εργοστάσιο. Πιστεύω μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχουμε παραλάβει. Θα σας ενημερώσω την ακριβή ημερομηνία μόλις έχω νεότερα.
Οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη σε όλους, αλλά πολύ περισσότερο σε όσους έχουν προβεί στην πληρωμή προκαταβολής.
Όσον αφορά την τιμή… όσο γνωρίζετε ήδη -50 € !

Reaction score
0
Η καταληκτική ημερομηνία για το Power Buy παραμένει στις 10 του μήνα ή λόγω καθυστέρησης θα υπάρξει κάποια παράταση; (μπας και μαζέψουμε κανένα φράγκο μέχρι τότε :D :D :D )

Reaction score
620
nasos said:
Καλησπέρα σε όλους και καλό χειμώνα να έχουμε!
Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας προς το προϊόν μας.
Όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι τελικά δυστυχώς θα έχουμε μια μικρή καθυστέρηση όσον αφορά την παράδοση από το εργοστάσιο. Πιστεύω μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχουμε παραλάβει. Θα σας ενημερώσω την ακριβή ημερομηνία μόλις έχω νεότερα.
Οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη σε όλους, αλλά πολύ περισσότερο σε όσους έχουν προβεί στην πληρωμή προκαταβολής.
Όσον αφορά την τιμή… όσο γνωρίζετε ήδη -50 € !
Νάσο μήπως ξέρεις την απάντηση και σε αυτό?

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11473.msg155619#msg155619

Τελικά το Contrast είναι 1:1000 ή 1:1200?

Υ.Γ Τέλος Οκτωβρίου :(

Reaction score
0
Ακομα περιμενουμε να μαθουμε ορους εγγυησης, pixel policy, εαν ο κυριος Λαμπρου μας προσφερει ρυθμισεις (pleaseeeeeee :lol:), βασεις τοιχου;
Μαλλον με βλεπω και εμενα στην αγορα παντως

Reaction score
0
καλημερα! μηπως μπορει καποιος να μ'ενημερωσει για την τιμη και τους τροπους πληρωμης ?

NLS

Reaction score
1
Τώρα προσπάθησε να μην προσβληθείς αλλά πραγματικά εδώ ταιριάζει η έκφραση "πόσο βαθιά νυχτωμένος μπορεί να είσαι"...

φιλικά

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
alexisq said:
Ακου ΑΜΟΙ!!!!!!!! Που τις βρίσκετε αυτές τις μάρκες βρε παιδιά?????
Όντως είναι επιτυχία που την ανακαλύψαμε...

Που να δεις και την εικόνα της και ακόμα περισσότερο την τιμή της!

Reaction score
0
καλησπερα! μηπως μπορει καποιος να μ'ενημερωσει για την τιμη και τους τροπους πληρωμης και εμενα?(μολις γραφτηκα στο site) 8)

Reaction score
0
frogie147 said:
καλησπερα! μηπως μπορει καποιος να μ'ενημερωσει για την τιμη και τους τροπους πληρωμης και εμενα?(μολις γραφτηκα στο site) 8)
Καλημέρα, και εμένα αν είναι εύκολο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll