Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νικ, μην παίρνεις τόσο σοβαρά μερικά πράγματα. Forum είναι δεν είναι παρθεναγωγείο. Σε μια live αντιπαράθεση, θα του έλεγα πολύ χειρότερα πράγματα. Όσο για την... θέση μου, έχω την πολυτέλεια να την έχω πραγματικά χεσμένη. Αυτό, σε συνδυασμό με την φύση και τον τρόπο λειτουργίας του AVSite μου επιτρέπει ευτυχώς να εκφράζομαι ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς συνθηκών, στρατηγικών ή σκοπιμοτήτων. Αν δεν ίσχυαν αυτά, δεν θα έγραφα καθόλου. Έχω πει 500 φορές ότι εγώ (και προφανώς μερικοί άλλοι εδώ μέσα), ΔΕΝ πάω για δήμαρχος. Όσο λοιπόν μπορώ, προτιμώ να λέω τα πράγματα όπως τα αισθάνομαι και όχι όπως ενδεχομένως θα έπρεπε για να κάνω δημόσιες σχέσεις. Κατανοώ αυτούς που άλλα σκέφτονται και άλλα λένε αλλά εγώ δεν είμαι έτσι.

Και λίγα του είπα.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.099
Από εκεί και πέρα, σαφώς και η ΔΟ του avclub πρέπει να πάρει θέση ...
Το ρώτησα από εκεί και μου απήντησαν ότι το avclub ανήκει στο σωματείο του, με το τάδε ΑΦΜ και μπλα μπλα, και ο άλλος δε δίστασε να με πει και παπαγαλάκι, χωρίς να βουτήξει τη γλώσσα του στο μισοάδειο κεφάλι του. Το ρωτάω και εδώ.

Αν ο Δ.Π. είναι ΑΓΔ, γιατί έχει βγει από τα ρούχα του; Προς τι αυτή η σπουδή περιφρούρησης γι' αυτό το συγκεκριμένο άτομο; (Δε θέλω να τον χαρακτηρίσω δημοσίως, αλλά η συμπεριφορά του εμένα μου λέει κατάμουτρα, "είστε όλοι μαλάκες"). Καλά και ωραία όλα αυτά τα περί σωματείου, αλλά εγώ γιατί δεν πείστηκα; Δε νομίζω να έχω γίνει τόσο στραβόξυλο πια. Επιτέλους, ποιος κάνει κουμάντο εκεί πέρα; Πείτε ρε...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Νικ, μην παίρνεις τόσο σοβαρά μερικά πράγματα. Forum είναι δεν είναι παρθεναγωγείο. Σε μια live αντιπαράθεση, θα του έλεγα πολύ χειρότερα πράγματα. Όσο για την... θέση μου, έχω την πολυτέλεια να την έχω πραγματικά χεσμένη. Αυτό, σε συνδυασμό με την φύση και τον τρόπο λειτουργίας του AVSite μου επιτρέπει ευτυχώς να εκφράζομαι ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς συνθηκών, στρατηγικών ή σκοπιμοτήτων. Αν δεν ίσχυαν αυτά, δεν θα έγραφα καθόλου. Έχω πει 500 φορές ότι εγώ (και προφανώς μερικοί άλλοι εδώ μέσα), ΔΕΝ πάω για δήμαρχος. Όσο λοιπόν μπορώ, προτιμώ να λέω τα πράγματα όπως τα αισθάνομαι και όχι όπως ενδεχομένως θα έπρεπε για να κάνω δημόσιες σχέσεις. Κατανοώ αυτούς που άλλα σκέφτονται και άλλα λένε αλλά εγώ δεν είμαι έτσι.

Και λίγα του είπα.

...
Είσαι αρκετά ευφυής ώστε να ξέρεις ότι δεν τα είπα επειδή θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις δημόσιες σχέσεις ή να περιορίζεσαι λόγω στρατηγικών (μάλιστα, αρκετά πιο ευφυής από αυτό). Μαζί σου, κι εγώ χεσμένα τα έχω όλα αυτά. Απλά σε εκνευρίζει όταν στο κάνουν, και υπό αυτή την έννοια είναι καλό να μην το κάνεις κι εσύ στους άλλους. :cool_4:

Οσο για την πρώτη σου πρόταση, όλα αυτά τα έχω πάρει πολύ σοβαρά (και τα έχω πάρει τελεία). Το μόνο που με ενδιαφέρει στην ουσία είναι το χόμπυ μου, δε θέλω όμως με κανέναν τρόπο κάποιος να εκμεταλλεύεται αυτή μου την "αδυναμία" για προσωπικό - ή μη - συμφέρον.

Κώστα, δε νομίζω να δούμε απάντηση. Τουλάχιστον όχι τέτοια που να καλύπτει εσένα κι εμένα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ημίθεε πες αλεύρι!
Ο Dimitris μας έκανε την τιμή να μας αποκαλέσει αποχέτευση ως site, με βασικούς υπαιτίους εμάς τους δύο. Είδες που τελικά στα έλεγα εγώ? Εμείς δεν είμαστε εμπορικές φυσιογνωμίες που λέει και ο Ντίπις το παιδί μάλαμα, αντιεμπορικές είμαστε. :cool_11: :cool_11:

Εσύ Dimitraki μας, μήπως εμπορεύεσαι τίποτα και είμαστε ανταγωνιστές?
Αχ βρε κούνια που σε κούναγε. Αν ο Ντίπις έγραφε καλά λόγια για το AVSite (και δεν αμολούσε οχετό συκοφαντιών), θα τον υποστήριζε άραγε το σωματείο τόσο σθεναρά και υποκριτικά? Αν πει κι άλλα, στο τέλος θα πίνει νερό στο όνομά του.

Έλα υπέκυψε, μπορείς κι εσύ να γίνεις φανατικός Μουτζαχεντίν. Εμείς φταίμε για όλα αυτά, οι κακοί. Βρε μπας και διαγράψαμε εμείς και τα θέματα από εκεί? Κόγιαααααααααααααααααααα! :happy_4:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.099
Εντάξει, τον έβαλαν στη θέση του, αλλ' αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι, ότι ενήλικα άτομα, και μάλιστα με ανώτατες σπουδές, υποτίθεται μορφωμένοι και καλά, (εν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο άτομο είναι γιατρός), κάνουν σαν υστερικοί υπό το σύνδρομο του ανήκειν κάπου αποκλειστικώς. Είναι απίστευτο, τέτοιο επίπεδο...

Ρε συ, μήπως τον πείραξε που εγώ είμαι Ημίθεος κι αυτός απλά ένας... θεούσος; :cool_11: :cool_11:

Reaction score
4
Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο 'αγνά' στο Hobby...
Καταστηματάρχης χαρακτηρίζει την αγορά του ηχείου ως ακριβή και μη σωστή επιλογή, χωρίς καν να έχει ακούσει περί τίνος πρόκειται !!!
Συντονιστής (χωρίς να έχει ακούσει), γράφει....
-Να προστατεύσουμε τα μέλη μας απο λάθος επιλογές,που βασίζονταν σε υπερθετικά σχόλια και προβολή ενός νέου μοντέλλου ηχείου με μοναδική "πηγή" την παρουσίαση ενός διαχειριστή του ίδιου site.
Το κοινό μεταξύ τους είναι οι πελάτες :happy_9:
Ο πρώτος χάνει άτομα που θα διαθέσουν ένα ποσό Χ και δεν θα καταλήξουν στο μαγαζί του και ο δεύτερος χάνει ....... γιατί το "άλλο" forum έστησε κάτι συμφέρον που λογικά όλα τα μέλη (και των δύο forum) θα εκτιμήσουν.
Αφού γίνονται αναφορές και ερωτήσεις για τα ηχεία από πολλούς ακόμη και στον χώρο του, θάβει το θέμα γιατί διαφημίζεται το avsite.

Βέβαια μετά λέει ότι τελικά (τι να άλλαξε άραγε) .... εμπιστεύεται την κρίση του "ενός διαχειριστή του ίδιου site",ι(δεν τον παίρνει μάλλον να κάνει και αλλιώς) αλλά παραμένει στην θέση του και δεν συμφωνεί με την αγορά. . . . . . . . . . .γιατί είναι λάθος επιλογή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ !
Το ίδιο σκεπτικό δυστυχώς, ακολούθησε και η επίσημη γραμμή της κεφαλής του forum !!!

Επειδή κανείς από αυτούς δεν θέλει την επιτυχία του άλλου -αλλά μόνο την δική του- έγιναν αυτά τα λάθη τόσο χοντροκομμένα που προκάλεσαν αντιδράσεις και κατέληξαν σε πείσμα.

Το μέλλον θα δείξει αν εμείς τα απλά μέλη μπορούμε να εμπιστευτούμε τις απόψεις-κρίση-σκοπό αυτών των ανθρώπων που τόσο έντονα έδειξαν ότι τους κυριεύει η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ* !
Εύχομαι να αλλάξετε πορεία και να καταφέρετε κάποτε να αποκτήσετε το θάρρος, να λέτε τα πράγματα όπως είναι και όπως όπως θέλετε να τα παρουσιάσετε (με κρυφό σκοπό το συμφέροντος σας).

* = (η) ουσ. (Κ προκατάληψις, -εως)
γνώμη διαμορφωμένη εκ των προτέρων από επηρεασμό και χωρίς μελέτη του θέματος | κακή διάθεση απέναντι σε ορισμένο πρόσωπο ή ομάδα | ρητορικό σχήμα κατά το οποίο ανασκευάζεται ενδεχόμενη αντίρρηση

(το τελευταίο το έγραψα και εκεί)

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Μακάρι, φίλε Timbre, τα κίνητρα να είναι μόνο αυτά που αναφέρεις...
Είναι που ξέρω μόνο τα 'δημόσια' και όχι τα προσωπικά :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δύο μήνες μετά, κανένας από όσους είπαν διάφορα δεν είχε το φιλότιμο να ανακαλέσει. Δεν πειράζει όμως...
Κ.Π. said:
Επίσης θα σας υπενθυμίσω ότι την ημέρα της παρουσίασης και μόνο θα γίνει μία πολύ καλή προσφορά για τους προβολείς και φυσικά μόνο για τα μέλη μας.
Δεν είναι επιλεκτική ευαισθησία, δεν είναι απλά απωθημένα απέναντι στον κακό Καφάτο που έχει ένα site για να πουλάει, είναι καθαρή ατόφια κοροϊδία. Άλλοι είναι οι επαγγελματίες και άλλοι μετατρέπονται σε ...φορουμο-καθοδηγητές προκειμένου να ζητιανέψουν λίγο χώρο για κανένα τεστάκι. Κι ακόμα έχετε πολλά "yes sir" να πείτε... χομπίστες μου.

Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. :126:

...

NIX

Reaction score
0

Σωστος.Το ειδα κ`εγω χθες και σκεφτηκα το ιδιο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Νικο, εσυ καταλαβαινεις, εγω καταλαβαινω, καποιοι αλλοι
καταλαβαινουν.
Υπαρχουν αλλοι που δεν θελουν να καταλαβουν.
Ο φανατισμος ειναι ανιατη ασθενεια.

Και καθως δεν μου αρεσει να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου,
μιλησα με τον ιδιοκτητη της εν λογω επιχειρησης και τον ρωτησα
γιατι το εκανε(μου ειχε πειι πως δεν ηθελε να τους βαλει ποτε
μεσα στο μαγαζι του)

"Απο τοτε που εφυγες, επεσαν οι πωλησεις" μου ειπε.
"Αυτοι μου υποσχεθηκαν πως εαν τους βαλω μεσα θα μου τις
αυξησουν"
(Και επειδη μπορει να λεω ψεμματα, φροντισα να εχω ανοικτη
ακροαση ωστε να υπαρχουν αλλοι δυο μαρτυρες)

Να το προβλεπει αυτο αραγε το καταστατικο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε σιγά τα λάχανα.
Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι μεγαλοστομίες ούτε τα λάβαρα. Ξέρω πολύ καλά ποιά θα είναι η κατάληξη μερικών εκεί (ευτυχώς δεν είναι όλοι ίδιοι). Δεν ασχολούμαι, ειλικρινά εύχομαι καλά να είναι και ότι θέλουν ας κάνουν διότι ειδικά κάποιοι, έχουν πολύ καλές προθέσεις. Δεν ευθύνεται όλος ο κόσμος για τις χαζομάρες μερικών άλλωστε.
Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι όταν κάποιοι μιλάνε γι αυτόν εδώ τον χώρο και για τους ανθρώπους του, να πλένουν το στόμα τους πρώτα.
Τέλος.-

...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Δύο μήνες μετά, κανένας από όσους είπαν διάφορα δεν είχε το φιλότιμο να ανακαλέσει. Δεν πειράζει όμως...

Δεν είναι επιλεκτική ευαισθησία, δεν είναι απλά απωθημένα απέναντι στον κακό Καφάτο που έχει ένα site για να πουλάει, είναι καθαρή ατόφια κοροϊδία. Άλλοι είναι οι επαγγελματίες και άλλοι μετατρέπονται σε ...φορουμο-καθοδηγητές προκειμένου να ζητιανέψουν λίγο χώρο για κανένα τεστάκι. Κι ακόμα έχετε πολλά "yes sir" να πείτε... χομπίστες μου.

Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. :126:

...
Μπουχαχαχα…:142::142::142:
Τελικα μερικοι δεν θα μάθουν ποτε πως είναι καλύτερα να μασανε παρα να μιλανε.
Και τωρα τι γινετε;;;
Θέλετε να μου πειτε πως από δω και προς δεν πρόκειται να αυτοδιαφημιστούν ως χομπιστες;
Θελετε να μου πειτε πως από δω και μπρος δεν προκειται να ξανασυκοφαντηθούμε (εμείς οι κακοι έμποροι)
Ε όχι… αυτό δε το δεχομαι.
Θελω να ειμαι έμπορος η εστω χομπιστας εμπορος , η εστω σωματείο-πληγμένος ( δεν θα με χαλούσε και το έμπορος χομπιστας)
Κλαψ …:122::122:
Σημερα που ξύπνησα νιώθω άνθρωπος χωρις ταυτοτητα .
Ποιος ειμαι;
Που βαδιζω ;
-Τελικα μαμα τα παιδια τα φέρνει ο πελαργός;
- Όχι παιδι μου .Ο μπαμπάς σου ηταν χομπιστας…:139:

Reaction score
0
Έλα μωρέ όλοι καταλαβαίνουμε αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι ποσοστά πέρνουν οι διοργανωτές:

NIX

Reaction score
0

Εγω ευτυχως ειμαι πιουριστας. :107:

.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Λες την αληθεια απο την αρχη.
Αυτοι ειμαστε, αυτα ειναι τα ελαττωματα μας , εκεινες οι αδυναμιες
μας, τουτα υποσχομαστε.

Η δεν την λες,υποσχεσαι λαγους με πετραχηλια, καταλαβαινεις και δεν μιλας, δικαιολογια στην
δικαιολογια, εως την στιγμη που θα σωθουν οι δικαιολογιες...

Reaction score
6

Εγω ευτυχως ειμαι πιουριστας. :107:

.
Βρε μη τους δίνεις ιδεες…
Θα αφήσουν την καραμελα του χομπιστα και θα πιάσουν τον πιουριστα…

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.617
Να θέσω κι εγώ την γνώμη μου υπόψιν σας ως σχετικά νέο μέλος στο site...και πιθανόν ως ένα δείγμα που υποθέτω να σας ενδιαφέρει περισσότερο:Τα μέλη σας
Καταρχίν έχω αντιληφθεί ότι εδώ (πιθανόν κι εκεί) είναι ένα φόρουμ με σοβαρά άτομα που αγαπάνε το χόμπυ τους.Δεν είναι άλλο ένα χαζοχαρούμενο site που θα μπει ένα παιδί να γράψει το κόντο ή το μακρύ του.Είχα ήδη την τύχη να συλλέξω απόψεις απο άτομα με γνώσεις, αλλά και σοβαρούς επαγγελματίες με χρόνια στο χώρο.Άτομα που δίπλα στο κείμενο τους γράφουν όνομα και επίθετο.
Στην εποχή που με ένα κλικ μπορείς να βρείς άπειρα reviews και προσφορές για ένα οποιοδήποτε προϊόν,ο θεσμός του power buy είναι το τελευταίο που με ενοχλεί.Νοήμονες άνθρωποι είμαστε άλλωστε και όχι κοπάδια...Αν καταφέρω δε να βρώ αυτό που ψάχνω φθηνότερα, why not.
Δεν είναι αυτό που με ενόχλει. Σας θυμίζει κάτι αυτό;
"ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΧΩΡΑ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΔΙΕΞΟΔΟΝ ΕΞ ΕΝΟΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ

ΠΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΡΙΝΕΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΥΜΝΟΝ"

Κι αυτός εδώ πίστευε μέχρι να πεθάνει ότι ενεργούσε σωστά.:142:
Δεν είναι αιχμή προς κανέναν αυτό. Είναι μέσα στα standards που θέτω ως μέλος του site. Δεν μπορεί να φυμόνει κανείς κανέναν στο όνομα του γενικού καλού. Δεν μπορεί να μην σεβαστώ και να μη με σεβαστούν οι άλλοι χωρίς να με γνωρίζουν. Αν έχω τις ενστάσεις μου θα τις διατυπώσω εντός θέματος και με τη βαρύτητα του ονόματος μου. Αν με φυμώσουν...τους χαιρετώ. Δεν θα αξίζουν τον κόπο!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984
Members
38.524