Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Reaction score
0
Εσυ θα μου στειλεις το ονοματακι σου με ενα πμ και μετα θα σου
απαντησω.
Στο λέω λοιπόν δημόσια και περιμένω δημόσια απάντηση...
Δημήτρης Τσουκαλάς είναι το ονομά μου.Μήπως χρειάζεται να σου στείλω σκαναρισμένα και τα στοιχεία ταυτότητας μου;αν ναι πές το μου και θα το κάνω.
Περιμένω λοιπόν να μου απαντήσεις τώρα....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στο λέω λοιπόν δημόσια και περιμένω δημόσια απάντηση...
Δημήτρης Τσουκαλάς είναι το ονομά μου.Μήπως χρειάζεται να σου στείλω σκαναρισμένα και τα στοιχεία ταυτότητας μου;αν ναι πές το μου και θα το κάνω.
Περιμένω λοιπόν να μου απαντήσεις τώρα....
Εισαι ο Δημητρης Τσουκαλας που ξερω?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Φως στο τούνελ? Για να δούμε...

Είναι καλό να βλέπεις ότι υπάρχουν μερικές ήρεμες φωνές. Μετά από το μήνυμα του Δημήτρη Μανωλάκου, καθώς έχω μιλήσει με τον Ανδρέα και ελπίζοντας ότι όλα αυτά μπορεί και να οδηγήσουν κάπου καλύτερα, οφείλω να δώσω μια απάντηση. Θα απαντήσω εδώ, καθώς δεν μπορώ να μπω σε διάλογο, ειδικά με ανθρώπους που έχουν χαρακτηρίσει, συκοφαντήσει κλπ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Σαφώς και έχει δίκιο ο Κώστας να τα έχει πάρει. Δυστυχώς έχει απόλυτο δίκιο.Και λέω δυστυχώς γιατί ακόμη πιστεύω πως στο avsite υπάρχουν αξιόλογα μέλη (Τσαντουλής κ.τ.λ) που τους εκτιμώ αλλά υπάρχουν και υβριστικά κείμενα σκουπίδια.
Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας έχει δίκιο. Ότι δηλαδή δεν είπε ότι είπε στον εν λόγω επιχειρηματία, κάτι που δυστυχώς μόνον ο ίδιος το γνωρίζει. Γιατί θεωρείς δικαιολογημένο τον δικό του εκνευρισμό και δεν θεωρείς δικαιολογημένο τον δικό μου ή αυτόν του Ανδρέα ή των υπολοίπων μελών μας για τα δικά σας λεγόμενα? Το αξιόλογο μέλος μας που αναφέρεις πιο πάνω, ο γνωστός συντονιστής σας λίγο έλειψε να τον κατηγορήσει για εμπόριο martin logan και πληρωμένα ριβιού. Δεν γίνεται να έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά Δημήτρη. Ή σε ενοχλούν και οι χαρακτηρισμοί του Ντίπη ή δεν σε ενοχλούν όσα λέει ο Ανδρέας. Αν είναι απατεώνας ο Τσαντουλής, οι συντονιστές του AVSite και τα μέλη του, είναι απατεώνας και ο Κώστας. Διάλεξε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Εμείς φαίνεται ότι βρισκόμαστε μόνιμα σε άμυνα ,σε όποια επίθεση μας κάνουν. Δεν είναι όμως έτσι. Θα πρέπει να ομολογήσω πως για μένα η αδιαφορία μου έχει μεγιστοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό (και δεν το θέλω), φταίει σαφέστατα μία κριτική στο τι κάνουμε εδώ, ποτισμένη με κακία.
Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε όπως λέει και ο Κοsh ,σε διάφορες κατηγορίες (π.χ. για το σωματείο, για κρυφούς ιδιοκτήτες κ.τ.λ)με χαρακτηριστική ευκολία.
Τώρα που επικρατεί μούγκα στη στρούγκα, μετά τον αναπάντεχο (για πολλούς περίεργους) ανιδιοτελή δρόμο που φάνηκε ότι από την αρχή είχαμε χαράξει, τι να πεις; Απλά κρίμα.
Σε ποια επίθεση αναφέρεσαι?
Μαζί με τον Ανδρέα ήμουν που ήρθα στην έκθεση και μας κέρασες ουίσκι. Ανέκδοτα λέγαμε, γελούσαμε και δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις ότι όλοι νιώθαμε καλύτερα. Τίποτα απολύτως δεν προηγήθηκε της αναίτιας επίθεσης και συκοφαντικής δυσφήμισης που δεχτήκαμε από τον Ντίπη σε μια στιγμή μάλιστα που όλα είχαν ηρεμήσει. Τίποτα. Και αν δέχτηκε από κάποιους το avclub ερωτήματα για το καθεστώς ιδιοκτησίας ή άλλες λεπτομέρειες, αυτό αφορά μόνον το avclub και την μυστικοπάθεια που το διακρίνει σε κάθε ενέργειά του ακόμη και σήμερα. Τα ερωτήματα που αναφέρεις, προέκυπταν κάθε φορά που εμφανιζόταν διαχειριστικό κενό σε κάποια εσωτερική σας κρίση, όπου κανένας δεν έκανε κάτι ή προτιμούσε τις γνωστές τακτικές κλειδωμάτων και σβησιμάτων και πάνω από όλα, προέκυπταν στον χώρο του avclub. Μην κατηγορείς αυτούς που ρωτάνε. Άλλωστε τις ίδιες απορίες γι αυτό και για άλλα θέματα, είχαν και έχουν και πολλά μέλη που αγαπούν πραγματικά το avclub. Δεν είχε κανείς από εδώ την αποκλειστικότητα να θέτει αυτά τα ερωτήματα, μην ρίχνεις τις ευθύνες εδώ λοιπόν, αλλά στον τρόπο με τον οποίον διαχειριστήκατε το όλο θέμα. Δεν μπορεί για όλα να φταίμε εμείς, ακόμη και για τα εσωτερικά σας...
Ούτε μούγκα στη στρούγκα, ούτε τίποτα τέτοιο. Κανείς απολύτως δεν ασχολήθηκε με το avclub ως οντότητα ως προσπάθεια εδώ και ένα χρόνο περίπου, μετά και την πρόταση συνένωσης (που χλευάστηκε δεόντως), και σε καλώ να μου αποδείξεις το αντίθετο. Αντιθέτως, πρέπει να ξέρεις ότι ο Ντίπης δεν ήταν η αρχή, ήταν το τέλος. Παρόμοια κατορθώματα και συκοφαντίες περί φόρουμ εμπορικής φυσιογνωμίας, είχαν ειπωθεί μήνες πριν, μεταξύ άλλων και από τον κο Νανόπουλο στην αγωνία του να αποδείξει ότι τα πιο αντικειμενικά τεστ γίνονται εκεί και όχι εδώ γιατί εμείς έχουμε εμπορικά συμφέροντα. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. Κάπου όμως φίλε το ποτήρι ξεχειλίζει.

Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι εκεί θα έχετε αυτό το σύνθημα και εδώ θα χασκογελάμε. Δεν γίνεται αυτό. Κι εδώ άνθρωποι υπάρχουν. Και εδώ ξέρει πολύ καλά όλος ο κόσμος ότι το site χτίστηκε με ιδρώτα και προσπάθεια πραγματικά ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ. Ούτε μισό μήνυμα δεν υπήρχε όταν άνοιξε αυτό το site, ούτε μισό μέλος. Καμία προίκα. Επέτρεψε λοιπόν, όσους έχουν κοπιάσει γι αυτό το φόρουμ, να το αγαπούν και να εκνευρίζονται όταν κάποιος τους θεωρεί μαγαζάκι με εμπόρους ή ότι εξυπηρετούν το μαγαζάκι ενός εμπόρου. Κι εδώ χομπίστες έχει Δημήτρη, δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

Θέλω να είμαι αισιόδοξος για τους ανθρώπους. Ένα κλικ είναι.
Έχεις απόλυτο δίκιο μην ακούς κανέναν. Ένα κλικ αρκεί. Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι ανάμεσά μας. Επιπόλαιοι όλοι υπήρξαμε και πρώτος εγώ. Ένα χόμπι κάνουμε, δεν γίνεται να μην μπορούμε να τα βρούμε. Κι αν δεν τα βρούμε τόσο ώστε να γίνουμε τα καλύτερα φιλαράκια, τουλάχιστον να έχουμε τα μούτρα να πιούμε άλλο ένα ουίσκι όταν ξαναβρεθούμε (γιατί θέλουμε δεν θέλουμε κάπου θα ξαναβρεθούμε)... :126:

Πραγματικά ελπίζω σε μέρες που δεν θα χρειάζεται όλα αυτά να συζητιούνται. Βάλτε ένα χεράκι όμως κι εσείς.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

"Λείπει" κάποιο μήνυμα ή μου φαίνεται;
Ναι, λείπει ένα μήνυμα του κου Σιντερέλα εντελώς άσχετο με το θέμα και εντελώς ειρωνικό, άρα μηδενικής σημασίας και χρησιμότητας στην παρούσα πολύ σοβαρή συζήτηση. Το έχω κρατήσει στο σταθερό pc για να το θυμάμαι.

ΚΑΝΕΝΑ άλλο post και ειδικά αυτό που άναψε φωτιά δεν λείπει. Σε παρακαλώ κοίτα λίγο καλύτερα.

...

Reaction score
1
Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Δηλαδή επειδή ΕΝΑΣ έγραψε στο avclub κάτι,πρέπει κι "εμείς" να το ανταποδώσουμε γράφοντας λόγια που δεν έπρεπε να γραφτούν για τον Παπαγεωργίου στο κείμενό ΣΟΥ;

Aναφέρεις τα περί συγκάλυψης του DIPPIE από την Δ.Ο. του avclub,όμως στο παρόν νήμα είναι που έγραψε ο τότε Γ.Δ. του ,προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.
Δεν είδα όμως να κάνει το ίδιο και ο Γ.Δ. του avsite στην παρούσα περίπτωση.

Μιλάς για "ανταγωνιστικότητα" και βγάζεις το avsite απ΄έξω ξεχνώντας τα όσα έχεις γράψει στο παρελθόν για το avclub,όχι σαν απλό μέλος,αλλά σαν Αν.Γενικός Διαχειριστής.
Τα ίδια έχει κάνει και ο Ανδρέας,μόνο που εκείνος δεν το κάνει τόσο χύμα(περί Πραιτωριανών το ανάγνωσμα και πολλά άλλα).

Μιλάς για υπάρχοντες χώρους δοκιμών,λες και είναι δύσκολο να βρεθούν τέτοιοι από ένα forum.
Ποιός έμπορος θα αρνηθεί να δανείσει για λίγες ώρες το μαγαζί του σε ένα forum?
Ότι έκανε η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ στο avsite το κάνει τώρα στο avclub.
Τότε δηλαδή ήταν καλά (τα test) και σήμερα θα είναι ξεπερασμένα;

Όπως έγραψα και πιο πάνω,έχουν γραφτεί στο παρελθόν και στα δύο sites λόγια που πικραίνουν πρώην ΦΙΛΟΥΣ και με κάποια έννοια και συνεργάτες.
Από αυτά τα λόγια,σταμάτησαν να γράφουν ή γράφουν μια φορά το χρόνο άνθρωποι που
χαίρουν τεράστιας εκτίμησης και σεβασμού από όλα τα μέλη μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελαν να πικράνουν καμία "παράταξη".
Που είναι ο Τσάλλας,ο Κοψ,ο Μιχάλης DOLFON,ο Ζερβόπουλος.,ο Τζωρτζάκης,ο Πυργαρούσσης,ο Μανόπουλος, και τόσοι άλλοι;

Μην ψάχνεις για ευθύνες μόνο στους "απέναντι".
Ρίξε και μια ματιά εδώ μέσα.

Reaction score
0
Εισαι ο Δημητρης Τσουκαλας που ξερω?
Δεν μπορώ να ξέρω ποιόν Δημήτρη Τσουκαλά ξέρεις...πάντως εμένα όχι....περιμένω να τηρήσεις την υπόσχεσή σου, και φημίζομαι γιά την γαιδουρινή υπομονή μου.Αν το ξεχάσεις οφείλω να στο υπενθυμίζω συχνά....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Δηλαδή επειδή ΕΝΑΣ έγραψε στο avclub κάτι,πρέπει κι "εμείς" να το ανταποδώσουμε γράφοντας λόγια που δεν έπρεπε να γραφτούν για τον Παπαγεωργίου στο κείμενό ΣΟΥ;

Aναφέρεις τα περί συγκάλυψης του DIPPIE από την Δ.Ο. του avclub,όμως στο παρόν νήμα είναι που έγραψε ο τότε Γ.Δ. του ,προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.
Δεν είδα όμως να κάνει το ίδιο και ο Γ.Δ. του avsite στην παρούσα περίπτωση.

Μιλάς για "ανταγωνιστικότητα" και βγάζεις το avsite απ΄έξω ξεχνώντας τα όσα έχεις γράψει στο παρελθόν για το avclub,όχι σαν απλό μέλος,αλλά σαν Αν.Γενικός Διαχειριστής.
Τα ίδια έχει κάνει και ο Ανδρέας,μόνο που εκείνος δεν το κάνει τόσο χύμα(περί Πραιτωριανών το ανάγνωσμα και πολλά άλλα).

Μιλάς για υπάρχοντες χώρους δοκιμών,λες και είναι δύσκολο να βρεθούν τέτοιοι από ένα forum.
Ποιός έμπορος θα αρνηθεί να δανείσει για λίγες ώρες το μαγαζί του σε ένα forum?
Τότε δηλαδή ήταν καλά (τα test) και σήμερα θα είναι ξεπερασμένα;

Όπως έγραψα και πιο πάνω,έχουν γραφτεί στο παρελθόν και στα δύο sites λόγια που πικραίνουν πρώην ΦΙΛΟΥΣ και με κάποια έννοια και συνεργάτες.
Από αυτά τα λόγια,σταμάτησαν να γράφουν ή γράφουν μια φορά το χρόνο άνθρωποι που
χαίρουν τεράστιας εκτίμησης και σεβασμού από όλα τα μέλη μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελαν να πικράνουν καμία "παράταξη".
Που είναι ο Τσάλλας,ο Κοψ,ο Μιχάλης DOLFON,ο Ζερβόπουλος.,ο Τζωρτζάκης,ο Πυργαρούσσης,ο Μανόπουλος, και τόσοι άλλοι;

Μην ψάχνεις για ευθύνες μόνο στους "απέναντι".
Ρίξε και μια ματιά εδώ μέσα.
Μου επιτρέπεις ελπίζω να υπερασπίζομαι αυτόν τον χώρο όπως νομίζω.

- Η ιστορία με το συγκριτικό ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ήταν η καλύτερη απάντηση στην συκοφαντική δυσφήμιση για το power buy του avsite.

- Ο ΓΔ φυσικά και δεν έδωσε εξηγήσεις. Το αν μίλησε στο τηλέφωνο με κάποιον ο ίδιος δεν αλλάζει τίποτα. Εδώ πριν από λίγο και άλλο μέλος πάλι έγραψε ότι ανήκουμε ως site σε μαγαζί. Φυσικό επακόλουθο αφού ΟΛΟΙ στο avclub υιοθέτησαν πλέον τις απόψεις του Ντίπη.

- Νομίζεις ότι έχω όρεξη να πάω να πείσω κανέναν ότι δεν είμαι έμπορος αλλά χομπίστας? Γιατί λοιπόν να πάω να δώσω εξηγήσεις στο avclub?

- Τα site δεν στηρίζονται σε μονάδες. Σήμερα είσαι και αύριο δεν είσαι. Οι γνώμες δε, για το ποιός είναι σημαντικός και ποιός όχι, διίστανται.

- Συμφωνώ ότι υπάρχουν ευθύνες και εδώ. Μακάρι να τις επισήμαινες όμως και εκεί.

p.s. Το post που νόμιζες ότι σβήστηκε το βρήκες?

...

Reaction score
6

Με την διάφορα ότι όταν το έκανε το avsite ηταν κακο με πονηρούς και υποχθόνιους εμπορικούς σκοπούς ενώ το avclub ηταν ο χομπιστικος χωρος για άγιους ανθρώπους.
Τωρα όμως ηρθε η σειρα του avclub ( άτιμη κοινωνια πως τα φέρνεις καμια φορα).
Παρολα αυτά η αγνότητα δεν χαθηκε ,ενώ από την άλλη τα πληρωμένα παπαγαλάκια του Καφατου παραμένουν να καταδυναστεύουν - και καλα - τις χομπιστικες παρουσιάσεις.
Δεν ντρεπόμαστε λεω εγω….
Τοσα χρονια η Ηχοεκφραση ήταν του Καφατου και συνάμα η πύλη της κολάσεως ( για κάποιους ) τωρα ξανα εγινε του Τσουρεκα ( λες και δεν ηταν πάντοτε) επειδή μπήκαν οι χομπιστες. και έφυγαν οι κακοί του avsite.

Μετά φταίω εγω που κράζω δυο χρονών φανφάρες….

Βρε καλύτερα να μασάνε μερικοί….

Reaction score
250

Κάποια ερωτήματα που με προβληματίζουν !

1) Υπήρξε συμφωνία Καφάτου-Τσουρεκά για μη παραχώρηση

της ηχοέκφρασης στο avclub;

Αν υπήρξε και παραβιάστηκε τότε σε τι ευθύνεται το avclub;

2) Πως αποδεικνύεται ότι αυτά που φέρεται ότι δήλωσε

τηλεφωνικά ο Κος Τσουρεκάς είναι όντως αλήθεια ;

Αποκλείεται να φορτώθηκε ο Κος Παπαγεωργίου λόγια

που ποτέ δεν είπε;

3) Μήπως (όταν απαιτούμε από τους άλλους να είναι ιδιαίτερα

προσεκτικοί όταν μας καταλογίζουν χωρίς σοβαρές αποδείξεις

επιλήψιμες συμπεριφορές) θα πρέπει και εμείς να είμαστε

εξίσου προσεκτικοί;

4) Μήπως θα πρέπει το ρημάδι το θέμα να το κλείσουμε

εδώ ; Αυτή η διαρκής αντιπαράθεση και ο αρρωστημένος

ανταγωνισμός που ώρες-ώρες αναδύεται εκατέρωθεν

έχω την αίσθηση ότι μας ενοχλεί όλους και δηλητηριάζει

αναίτια διαθέσεις και χώρους…..

Reaction score
8.349

- Εδώ πριν από λίγο και άλλο μέλος πάλι έγραψε ότι ανήκουμε ως site σε μαγαζί. ...
Συγγνωμη, αλλα ως ιδιοκτησια, δεν ανηκει το site στον Αντρεα?
πιστεψε με η ρωτηση ειναι εντελως αγαθη και δεν υποκρυπτει καμμια προπαθεια να υπονοησω τιποτα η να υιοθετησω τιποτα απολυτως δυσφημιστικο για το χωρο αυτο.Ουτε φυσικα το οτι ενα site ανηκει σε επαγγελματια ειναι απο μονο του επιληψιμο ουτε για οσους μετεχουν σε αυτο.Προσωπικα μετειχα στο παλιο Φορουμ ιδιοκτησιας Σιδερακη επι χρονια και φυσικα δεν θεωρω οτι αυτο μειωνε εμενα η κανεναν αλλο εκει μεσα.
Δεν καταλαβαινω ομως γιατι επιεμενετε σ'άυτη την τοποθετηση οτι το site δεν ανηκει σε μαγαζι.

NIX

Reaction score
0

Οχι το avsite δεν ανηκει σε μαγαζι.
Ανηκει στο Καφατο γιατι ειναι αρκετα χαζος να πληρωνει για να κανουμε το κεφι μας.
Αν τολμησει δε να διαμαρτυρηθεί θα φαει ban.

.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Οχι το avsite δεν ανηκει σε μαγαζι.
Ανηκει στο Καφατο γιατι ειναι αρκετα χαζος να πληρωνει για να κανουμε το κεφι μας.
Αν τολμησει δε να διαμαρτυρηθεί θα φαει ban.

.
ΕΓ Γ Ρ Α Ψ Ε Σ Ν Ι Κ Ο Λ ΑΚ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
46
Παρακολουθώ από την αρχή και διαβάζω και στα 2 forum τις συζητήσεις και αναρωτιέμαι

Γιατί πάντα σε αυτή τη ζωή θα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε Ελέφαντες:107: ?
Και φυσικά το AVSITE δεν ανήκει σε κάποιο μαγαζί
Θα πρέπει να το γράψουν όλα τα μέλη για να το πιστέψει κανείς?

Φιλικά
Φώτης

Reaction score
0

Ναι, λείπει ένα μήνυμα του κου Σιντερέλα εντελώς άσχετο με το θέμα και εντελώς ειρωνικό, άρα μηδενικής σημασίας και χρησιμότητας στην παρούσα πολύ σοβαρή συζήτηση. Το έχω κρατήσει στο σταθερό pc για να το θυμάμαι.

ΚΑΝΕΝΑ άλλο post και ειδικά αυτό που άναψε φωτιά δεν λείπει. Σε παρακαλώ κοίτα λίγο καλύτερα.

...
Αν ήταν ειρωνικό για το απέναντι στρατόπεδο δεν θα ήταν άσχετο και ειρωνικό αλλά επειδή σου έθιξα τον μάστορα το έσβησες μωρή ξεφωνημένη:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πριν απο 2 εβδομαδες περιπου οδηγουσα στην Αττικη οδο με
σχετικα υψηλη ταχυτητα.
Ανοιξα το ραδιοφωνο και επελεξα γνωστο αθλητικο σταθμο.
Ηταν η ωρα των διαφημισεων και ετσι ακουγα χαλαρα.
Το σποτακι που ακολουθησε ομως ηταν ολα τα λεφτα.
Επροκειτο για μια νεα εφημεριδα για τους οπαδους του...λιμανιου.
Η εφημεριδα λοιπον περιειχε ενα αρθρο- το οποιο και ακουγοταν
στο σποτ-μεσω του οποιου καλουσε τον ερυθρολευκο λαο σε
...συλλαλητηριο για να...σταματησουν οι αδικιες της διαιτησιας
εις βαρος του Θρυλου και προς οφελος του Παναθηναικου
και της ΑΕΚ(ετσι ακριβως ελεγε)

Μου πηρε 1-2 δευτερα για να καταλαβω εαν αυτο που ακουγα
ηταν αληθινο.
Μετα αρχισα να γελαω μονος μου σε σημειο που μου εφυγε
το τιμονι απο τα χερια και κοντεψα να προκαλεσω ατυχημα.
Η επομενη σκεψη μου ηταν "Μα ποσοι ηλιθιοι υπαρχουν τελικα?
Δεν εχουν αυτογνωσια?Δεν μπορουν να δουν ενα μετρο μακρια?"

Μετα αρχισα να καταλαβαινω...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αν ήταν ειρωνικό για το απέναντι στρατόπεδο δεν θα ήταν άσχετο και ειρωνικό αλλά επειδή σου έθιξα τον μάστορα το έσβησες μωρή ξεφωνημένη:
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα και μπορεις να πεις
οτι θελεις για μενα.
Αλλα ειναι τροπος αυτος?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απο την στιγμή που δεν ξέρουμε τι λέει το μήνυμα που λές, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν εδω τι θεωρείς και τι όχι γιά τα <απέναντι> παιδιά.
ΟΚ, σεβαστη η αποψη σου!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το μηνυμα του κ.Τσαρουχα με εχει καλυψει και δεν βρισκω
πως εχω να προσθεσω κατι αλλο σε αυτη την συζητηση.

Reaction score
10
Πειτε με ονειροπολο, πειτε με αφελη, αλλα εγω σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να υπηρχε ενα ενοποιημενο forum, με τεραστια συμμμετοχη.
Αυτο θα ηταν οτι καλυτερο για ολους.
Το ξερω βεβαια οτι αυτο δεν προκειται να γινει ποτε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.141
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda