Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
+1Γίαννη κάπου εδώ δεν θα πρέπει να ξεκαθαρήσουμε ποίο από τα 2 μηχανήματα θέλει ο καθένας , γιατί προσωπικά πρότιμω 100 φόρες το Atlas με 435€ και περισότερη αυτονομία παρά το Tibo .
Φιλικά Δημήτρης
Υπάρχουν πολλά aftermarket universal βάσεις με τιμή γύρω στα 20€, απλά με τη βεντούζα έχεις καλύτερη επαφή με το δορυφόρο.Ερωτηση: Παιζει αντι για την βεντουζάρα στο παρμπρίτζ να υπαρχει καποιο στηριγμα πχ για αεραγωγους;
Ερωτηση: Παιζει αντι για την βεντουζάρα στο παρμπρίτζ να υπαρχει καποιο στηριγμα πχ για αεραγωγους;
Γίαννη κάπου εδώ δεν θα πρέπει να ξεκαθαρήσουμε ποίο από τα 2 μηχανήματα θέλει ο καθένας , γιατί προσωπικά πρότιμω 100 φόρες το Atlas με 435€ και περισότερη αυτονομία παρά το Tibo .
Φιλικά Δημήτρης

Η διαφορά τους είναι ότι το TIBO έχει τα φλασάκια, τα οποία για εμένα είναι απλώς εφέ.Δεν είναι η ίδια ακριβώς, αλλά αμφότερες είναι αρκετά ικανές.
Περα απο την αυτονομια του ATLAS και τα φωτάκια του Tibo υπάρχουν αλλες διαφορες?
Να ξαναρωτήσω, έχει κανείς κάποιο νέο από το Γιάννη. Έχω να τον δω εδώ μέσα αρκετές μέρες.![]()
καλημερα και απο μενα!!
ποτε ακριβως ληγει το power buy? ενδιαφερομαι για το atlasnavi και εγω απλως θα το οριστικοποιησω μεσα σεπτεμβριου