POWER BUY φορητού GPS

VG

Reaction score
0
Ερωτηση: Παιζει αντι για την βεντουζάρα στο παρμπρίτζ να υπαρχει καποιο στηριγμα πχ για αεραγωγους;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

Γίαννη κάπου εδώ δεν θα πρέπει να ξεκαθαρήσουμε ποίο από τα 2 μηχανήματα θέλει ο καθένας , γιατί προσωπικά πρότιμω 100 φόρες το Atlas με 435€ και περισότερη αυτονομία παρά το Tibo .

Φιλικά Δημήτρης
+1

Reaction score
3
Ερωτηση: Παιζει αντι για την βεντουζάρα στο παρμπρίτζ να υπαρχει καποιο στηριγμα πχ για αεραγωγους;
Υπάρχουν πολλά aftermarket universal βάσεις με τιμή γύρω στα 20€, απλά με τη βεντούζα έχεις καλύτερη επαφή με το δορυφόρο.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

Δε θα μπορούσε για διάφορους λόγους:
1. Όπως είπε και ο Joseph η βεντούζα τοποθετεί το μηχάνημα κάτω από το παρμπρίζ και έχουμε καλύτερο σήμα από τους δορυφόρους

2. Φαντάσου πόσα διαφορετικά στηρίγματα αεραγωγών θα έπρεπε να έχει η κατασκευάστρια αφού κάθε αυτοκίνητο έχει διαφορετικούς αεραγωγούς

3. Λόγω βάρους θα έπεφτε το μηχάνημα ή απλά θα κατέστρεφες τους αεραγωγούς που δεν είναι κατασκευασμένοι να στηρίζουν βάρος

4. Με το μηχάνημα μπροστά στους αεραγωγούς χάνεις αυτομάτως την λειτουργικότητά τους (θα πρέπει να είναι κλειστοί για να μην βομβαρδίζεις το GPS με παγωμένο ή ζεστό αέρα συνεχώς)

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

Γίαννη κάπου εδώ δεν θα πρέπει να ξεκαθαρήσουμε ποίο από τα 2 μηχανήματα θέλει ο καθένας , γιατί προσωπικά πρότιμω 100 φόρες το Atlas με 435€ και περισότερη αυτονομία παρά το Tibo .

Φιλικά Δημήτρης

Δημήτρη δεν έχω κανένα πρόβλημα με το θέμα της επιλογής.
Έχουν ήδη μαζευτεί 10 άτομα (επίσημα) και έχουμε ζήτηση για 12 συσκευές.
Στατιστικά μέχρι ώρας έχω αρκετούς να θέλουν το Αtlas και οι υπόλοιποι να μην προβληματίζονται στο τι θα επιλεγεί.
Λογικά πάμε για το Atlas αλλά αν θέλετε ψηφίζουμε ζωντανά (στον αέρα) την προτίμησή μας για να αποφύγουμε κάθε δυσμενές σχόλιο.

Εσείς θα κάνετε το power buy, εσείς αποφασίζετε!!!
Πείτε το και έγινε!!! :happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

σε ενα Ν520 PDA που εχω το εχω στερεωσει πανω στο ταμπλω και δεν εχω κανενα προβλημα εδω και 1 χρονο...
οταν επιστρεψω θα δωσω καποιες φωτογραφιες
ειναι απλη και σιγουρη ιδιοκατασκευη και μπορει να κατσει σε ολα σχεον τα αυτοκινητα....
και το κυριοτερο , 2€ κοστος και ευκολα κατασκευασιμη απο τον καθενα...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Δεν είναι η ίδια ακριβώς, αλλά αμφότερες είναι αρκετά ικανές.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Αφήνω να απαντήσει ο εκ Πατρών εκπορευόμενος και πάσαν AR χαλβαδιάζων ΓΔ (όπερ έστι "Γιάννης Δημητρόπουλος" και ουχί "Γενικός Διαχειριστής").

Μια που έχει ιδίαν εμπειρία κι από τα δύο δηλαδή. Γιάννη κάνε καμιά δουλειά κι άσε την κόρη σου να αναπνεύσει.

Reaction score
3
Να ξαναρωτήσω, έχει κανείς κάποιο νέο από το Γιάννη. Έχω να τον δω εδώ μέσα αρκετές μέρες.:confused:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Κάνει αποτοξίνωση γιατί μας βαρέθηκε.

Μίλησα μαζί του την Παρασκευή, μια χαρά ήταν. Αν συνέβαινε κάτι θα το μάθαινα. :)

Reaction score
0
Δεν είναι η ίδια ακριβώς, αλλά αμφότερες είναι αρκετά ικανές.
Η διαφορά τους είναι ότι το TIBO έχει τα φλασάκια, τα οποία για εμένα είναι απλώς εφέ.

Reaction score
51

Περα απο την αυτονομια του ATLAS και τα φωτάκια του Tibo υπάρχουν αλλες διαφορες?

Νικόλα, στο πρώτο post αυτού του thread υπάρχει link που θα βρείτε τα πάντα για τα δύο μηχανήματα. Τεχνικές προδιαγραφές αλλά ερωτήσεις-απαντήσεις.
Αν τα διαβάσεις και έχεις κάποια απορία ρωτάς!!! :happy_4:

Reaction score
1.042
καλημερα και απο μενα!!
ποτε ακριβως ληγει το power buy? ενδιαφερομαι για το atlasnavi και εγω απλως θα το οριστικοποιησω μεσα σεπτεμβριου

Reaction score
51

καλημερα και απο μενα!!
ποτε ακριβως ληγει το power buy? ενδιαφερομαι για το atlasnavi και εγω απλως θα το οριστικοποιησω μεσα σεπτεμβριου

Το Power Buy θα ισχύει (για εκδήλωση ενδιαφέροντος και αποστολή στοιχείων μέσω πμ σε εμένα, ονομ/μο και τηλέφωνο επικοινωνίας για ταυτοποίηση την στιγμή της παραλαβής) μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.
Κάποια μέλη θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν GPS από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη αλλά αυτό δεν επηρεάζει την καταληκτική ημερομηνία του power buy.

Ό,τι άλλο χρειάζεσαι μπορείς να το ρωτήσεις εδώ μέσα.
Στο 1ο post αυτού του thread θα βρεις ένα link για να διαβάσεις πολλά πραγματάκια για τα δύο μηχανήματα του power buy. Διάβασέ τα γιατί θα σε βοηθήσουν.
Καλημέρα

Reaction score
3
Δημητρόπουλε, βάλε με ακόμα και τελευταίο στη σειρά που θα παραλάβει το μηχανάκι, δε με ενδιαφέρει.
φέτος θα ψηφίσω στη Νέα Σμύρνη:crazy_3:

Reaction score
1.042
μια ερωτηση:
στο συγκεκριμενο pna προς χαρην της θεωριας μπορεις να βαλεις και αλλο προγραμμα navigation εκτος του destinator? η ειναι κλειδωμενο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.891
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962