Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
4
απολαύσουμε αυτές τις μικρές (οι μεγάλες για πολλούς από μας) καταναλωτικές "αποδράσεις" γιατί η ζωή είναι μικρή
Αυτο ειναι το σωστο !! Χαλαρα και ομορφα, αντε το φαγαμε το γαϊδαρο, δεκα μερουλες μεινανε !

NLS

Reaction score
1
ποιός το σκέφτηκε;;;

χμμμ καλά

τέσπα αυτάαααα - το θέμα το εξαντλήσαμε νομίζω

εις αναμονή των κοματιών σε όσους έχουν παραγγείλει

peace

Reaction score
0
Ελεγα να μην ασχοληθω με το θεμα, μιας και δεν εχω δηλωσει ενδιαφερον στην αγορα, και ειμαι εξω απο το χορο, αλλα...

Τελικα ειμαστε κλασσικοι Ελληνες.

Ευεργετηθεντες και αχαριστοι
(σορρυ που γινομαι και εγω ωμος...).

Αλλα αυτο ειναι κατι που το βλεπω καθημερινα στη ζωη και στη δουλεια μου...
Κανεις κατι καλο σε καποιον και θελει κι αλλο. Λεει απο τη μια ευχαριστω, και απο την αλλη δυσανασχετει. Εξυπηρετεις καποιον και μετα μαθαινεις οτι πισω απο την πλατη σου (ευτυχως εδω το αποφυγαμε) παραπονιεται παλι. Σκιζεσαι για καποιον, παρακαμπτεις διαδικασιες και μετα σου τη λεει κιολας...
Ακομα και τσαμπα να δωσεις κατι σε καποιον, θα σου πει "ειναι σκισμενο το κουτι".

Αμαν πια!
Φιλε Γιωργο επετρεψε μου να διαφωνησω με τα "γραφομενα" σου, για το συγκεκριμενο θεμα.
(σαν να λεμε λεγομενα :D )

Δεν υπαρχει λογος να ξεκινησουμε μια αντιπαραθεση,
Τελος

Το μονο που με ενδιαφερει πλεον ειναι....

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ...ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙ???? :razz:

Reaction score
5
Σημερα στο καυτο τεστ των προτζεκτορ ειδα "λάιβ" την ΑΜΟΙ...
με μια λεξη... τελεια...
με περισσοτερες λεξεις... Η καλυτερη τηλεοραση που εχω δει... EVER!

Reaction score
152
ΤΕΛΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ
Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α Σ
:!: :!: :!: :D :D :D :D :D ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Γ.ΑΝΔΡΕΑΔΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ P-Buy ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ-ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ π.χ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ 50+ TV's ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΗ....

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ...
(ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΡΩΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Η ΕΞΤΡΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ 40-45 ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΣΤΑ 2 TOPIC ΕΙΧΑΜΕ 20.000 ΘΕΑΣΕΙΣ!!! :shock: :shock: :shock:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
H αντιποίηση ταυτότητας δεν μπορεί να γίνει από την στιγμή που όλοι θα αγοράσουμε μέσω της HxoEκφρασης σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Η απόδειξή μας θα είναι από την ΗχοΕκφραση και θα έχει ημερομηνία με εύρος μόλις 2-3 μέρες...

Reaction score
7
Ναι βρε... Αφου πρακτικα θα αγοραστουν ΠΡΙΝ την επισημη κυκλοφορια τους...
Ασε που το πιο ευκολο ειναι να προσημειωθουν (μου αρεσει αυτη η λεξη) τα s.n. των συσκευων...

Reaction score
7
Ασχετως τιμης παντως, να τη χαιρεστε ολοι και καλες θεασεις (μην κολλησετε ομως εκει... να μπαινετε και στο site, οχι οπως ο Andrew που βλεπει 3 ταινιες καθε βραδυ... και μετα ειναι κουρασμενος και δε μπαινει)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Χθες είδα και εγώ την AMOI.

Με μια λέξη καταπληκτική...

Να ομολογήσω ότι δεν την είχα απο την αρχή σε πολύ μεγάλη υπόληψη, αλλά απο αυτά που διάβασα και απο την "επαφή" που είχα χθές , ενα είναι σίγουρο.
Ειναι μια σωστή επιλογή, τίμια , αξιοπρεπής , τεχνολογικά αλλά και οπτικά πολύ μπροστά..
Δίνει πολλά για την τιμή της, εν αντιθέσει με κάποιες άλλες που κοστίζουν διπλάσια.

Θελω να ανανεώσω την παραγγελία μου και να τις κάνω 2 και πάλι απο μία, με δύο βάσεις επιτοιχιες.

Εν αναμονή τους λοιπόν.

Reaction score
0
Ασχετως τιμης παντως, να τη χαιρεστε ολοι και καλες θεασεις (μην κολλησετε ομως εκει... να μπαινετε και στο site, οχι οπως ο Andrew που βλεπει 3 ταινιες καθε βραδυ... και μετα ειναι κουρασμενος και δε μπαινει)
Μη νομιζεις οτι δεν ΣΕ παρακολουθω! :twisted:
Aπλα μολις ...:oops: ειδα 2 ταινιες και παω για υπνο .
Και αυριο ,καλη μερα ειναι ..για payback. :twisted:

Reaction score
0
ΟΚ
Καταλαβα ποσο κανει λιανικη η ΑΜΟΙ αλλα μπορει καποιος να με πληροφορησει για το αν μπορω να συμμετεχω στο P.B. κι αν ναι
ποσο παει το ρυζι*?
Το νουμερο που ανεφερα παντως δεν ειπωθηκε τυχαια αλλα το συναντησα μεσα στο σαιτ και εξ'αιτιας αυτου ενδιαφερθηκα.
Αν παλι δεν ειναι ανακοινωσιμο in public,μπορει καποιος να με πληροφορησει ισως με εναλακτικο τροπο?

Ευχαριστω και παλι

*(ενεκα καταγωγης)

V

VIDEOMIX

Guest
Εαν πάντως η τιμή λιανικής δεν είναι στα 2200, λογικό ειναι να ζητήσουμε χαμηλώτερη τιμή απο την αντιπροσωπεία. Διοτι και η παραγγελία μας πια, ειναι γιγαντωμένη. Εαν κρίνω και απο τον εαυτό μου όταν κάνω αγορές, απαιτώ καλύτερη τιμή όταν παίρνω πολλά κομμάτια ενός προιόντος. Και εδώ σε αυτή την περίπτωση, εαν πάω στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ με παραγγελία 5-7 κομματιών, θα ζητήσω ακόμη καλύτερη τιμή απ'ότι θα δωθεί σε αυτόν που θα πάρει μια. Το βλέπω λογικό και τίμιο.

Reaction score
4
Οπως εχω ξαναεπισημανει η τιμη της ΧΩΡΙΣ power buy στη Γερμανια ειναι 1879 ευρω !
Οριστε http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/340529_-lc37af1e-amoi-electronics.html
Το οτι ομως μετα απο ενα δυο μηνες στα καταστηματα θα ειναι στην Ελλαδα σαφως χαμηλοτερη απο 2200 δεν σημαινει οτι τη στιγμη της εισαγωγης της δεν θα εχει/κοστολογειται τοσο. Προϊον υψηλης τεχνολογιας ειναι και ολοι ξερουμε τι "ραλλυ" προς τα κατω κανουν οι τιμες τους.
Τωρα αν ο Γερμανος εχει πουλησει/εισαγει περισσοτερα κομματια απο τον Ελληνα εισαγωγεα αρα και εχει μεγαλυτερα περιθωρια κερδους/χαμηλοτερης τιμης δεν το ξερουμε. Το σιγουρο ειναι ο ελληνας εισαγωγεας δινει 50 κομματακια ζεστο ψωμι, χωρις καν να κουνησει ουτε το δαχτυλακι του (εχμ, καλα αυτο δεν το ξερουμε κιολας, οσα ξερει ο νοικοκυρης κτλ κτλ).
Επιμενω ομως οτι η τιμη που την παιρνουμε σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τα αλλα ωφελη την κανει μια αψογη αγορα.

Ερωτηση προς υπευθυνους: Σε ενα μηνα βγαινει ας πουμε καινουργιο firmware (σιγα βεβαια μην γινεται αυτο για πολυ, αντε μεχρι να βγει το καινουργιο μοντελο..). Θα μπορουμε εμεις να το βαλουμε η θα πρεπει να παιρνουμε αγκαλια την τηλεοραση στο service ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εεε.. για όσους ξέρουν πως να το κάνουν μάλλον δεν θα χρειάζεται να τρέχουν στην Αντιπροσωπεία...

Πάντως το ότι η Αντιπροσωπεία δίνει το after-sales της αναβάθμισης του firmware (το οποίο θα το μαθαίνουμε εμείς άμεσα...) είναι στα υπέρ της...

Πάρα πολλές συσκευές έχουν αναβαθμίσεις firmware και δεν το παίρνει χαμπάρι κανείς από τους πελάτες τους...

Reaction score
152
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ,ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ P-Buy ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Ο Φ Ε Ι Λ Ε Ι ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΕΠΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟΙ!!!.....
ΘΑ ΛΕΝΕ "ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑVSite ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ" :wink: :wink: :wink:

ΑΠΟΡΩ,ΔΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η STREET PRICE ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΥΣΤΙΚΗ.... :roll: :roll: :roll:
ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΑ ,ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ???

ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ "ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΑ" ΕΠΙΠΕΔΑ... :shock: :shock: :wink: :wink:

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, κ.κ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ :!: , ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΣΟ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ... :wink: :wink: :wink:

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ,ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΚΙ'ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ,ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ.
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΧΩΜΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΙΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ Α Υ Τ Ο ΤΟ P-Buy.... :sad: :sad: :sad:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ,ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ P-Buy ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Ο Φ Ε Ι Λ Ε Ι ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΕΠΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟΙ!!!.....
ΘΑ ΛΕΝΕ "ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑVSite ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ" :wink: :wink: :wink:

ΑΠΟΡΩ,ΔΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η STREET PRICE ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΥΣΤΙΚΗ.... :roll: :roll: :roll:
ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΑ ,ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ???

ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ "ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΑ" ΕΠΙΠΕΔΑ... :shock: :shock: :wink: :wink:

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, κ.κ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ :!: , ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΣΟ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ... :wink: :wink: :wink:

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ,ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΚΙ'ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ,ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ.
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΧΩΜΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΙΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ Α Υ Τ Ο ΤΟ P-Buy.... :sad: :sad: :sad:
Kαταλαβαίνω απόλυτα όσα λες...

Θα ήθελα να πω τα εξής για πρώτη φορά:

Και στα 2 μεγάλα power-buy που οργανώσαμε είχαμε το ίδιο δίλλημα... επώνυμο ή ανώνυμο;;; Με αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ή service στο εξωτερικό;;;

Και για το Kiss DP-600 και για την ΑΜΟΙ η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη... Σκεφτήκαμε και το Snazio... και μάλιστα από την στιγμή που το είχε ο Σωτήρης, το σκεφτήκαμε πάρα πολύ σοβαρά... Όμως πως οργανώνεις ένα power-buy για ένα προιόν που δεν το γνωρίζει κανείς;;; πως οδηγείς τόσο κόσμο στο να δώσει χρήματα για ένα προιόν που αύριο μπορεί να βγάλει τα μύρια όσα προβλήματα;;;

Τα τελευταία χρόνια οι Κινέζοι έχουν κάνει άλματα και στα ηλεκτρονικά... και όπως σε πολλές άλλες αγορές έχουν παρουσιάσει πολύ αξιόλογα προιόντα... όμως έχουν παρουσιάσει και πάρα πολλές πατάτες! Και στην δουλειά μου στο ίδιο δίλλημα είμαι και τώρα... Κινέζικο ή Ευρωπαικό;;;

Έτσι αποφασίσαμε για το Kiss... γνωστή μάρκα, με χρόνια παρουσία στην Ελλάδα, με αντιπροσωπεία εδώ, με καλά προιόντα στο παρελθόν...

Για την ΑΜΟΙ το ίδιο δίλλημα είχαμε... όλες οι πληροφορίες μας ήταν από ένα Γερμανικό φόρουμ και μόνο το ότι παίζει καλά... τίποτα για απόδοση χρωμάτων, μαύρο κλπ. Την ίδια ώρα πόσες άλλες Κινέζικες LCD τηλεοράσεις έχουμε δει που δεν βλέπονται;;; Γι' αυτό και ο Ανδρέας από την αρχή επέμενε στην Benq που έχει και ένα όνομα στην αγορά... πείστηκε και αυτός για την ΑΜΟΙ μετά την θετική άποψη πολλών μελών μας...

Έτσι καταλήξαμε να συμφωνήσουμε το power-buy με την Αντιπροσωπεία πριν την παρουσίαση της ΑΜΟΙ. Και μάλιστα όταν ρωτήσαμε τον εκπρόσωπο στην παρουσίαση αν η τιμή του power-buy ισχύει ανεξάρτητα από τον αριθμό των τηλεοράσεων, φαντάζομαι και εμείς και αυτός είχαμε στο μυαλό μας το χειρότερο σενάριο... δηλ. 10-15 κομμάτια... και γι' αυτό απάντησε θετικά με μια έκφραση "μην φοβάστε και λίγοι να είσαστε το συμφωνήσαμε"...

Το λάθος λοιπόν είναι δικό μας γιατί υποεκτιμήσαμε την κατάσταση... προσπαθήσαμε να πάρουμε μια πολύ καλή τιμή και κυρίως ανεξάρτητα από τα κομμάτια που θα παραγγέλναμε... γιατί απλά πιστεύαμε ότι θα ήταν λίγα...

Το τελικό συμπέρασμα για μένα είναι ότι δεν υπάρχουν μάρκες, παρελθόν και μέλλον... Υπάρχουν μόνο προιόντα τα οποία πρέπει να τεστάρουμε... και μάλιστα τα "ανώνυμα" μέχρι χθες αποδεικνύονται πολύ πιο καλά και ευέλικτα από πολλά "επώνυμα"... Η ΑΜΟΙ αποδεικνύεται φοβερή επιλογή... αντίθετα η Κiss δείχνει κάθε μέρα και πιο αναξιόπιστη... Αυτό νομίζω είναι ένα καλό μάθημα για το μέλλον...

Ένα ακόμα μεγάλο μάθημα είναι η δύναμη του avsite... την έχουμε υποεκτιμήσει πολύ... Αυτό που όλοι γράφετε περί διαφήμισης είναι απόλυτα σωστό... Η ΑΜΟΙ πέρασε ήδη με άριστο βαθμό το test στον ΉΧΟ... και φαντάζομαι θα περάσει και από το έταιρο μεγάλο περιοδικό όπου τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα... Όμως ποιός αλήθεια θα έχει το θάρρος να δώσει μικρό βαθμό σε ένα προιόν που ΕΜΕΙΣ εδώ το εγκρίναμε;;;

Πέρα από όλα αυτά, αυτό που εγώ σκέφτομαι τώρα είναι ότι σε 1 εβδομάδα θα βλέπω 1920Χ1080 από τον καναπέ μου... και θα μου έχει στοιχίσει όσο μια 32άρα 1366Χ768...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll