Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
Κανένα πρόβλημα, και να μην παίξει άμεσα 60Hz softwερικό είναι το θέμα και θα το φτιάξουνε εύκολα πιστεύω. Απλά ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για το backlight. Όπως είδαμε σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους τομείς η TV είναι άψογη. :D

Reaction score
0
Εγώ εχω τήν εντύπωση οτι η τηλεόραση δέν θα εχει πρόβλημα 50 η 60 hz καί αυτο διότι ημουνα στήν παρουσίαση της και τα demo πού ειδαμε εκεί τα πήρα την ιδια μέρα από τον σκληρο δίσκο τα δοκίμασα στό σπιτι μου στο pc μου και ακριβώς τα ιδια κολήματα εκαναν καί εδω.
Τό ιδιο συμπεριφέρθηκε καί τό snazio 1350 πού εχω εδω,ειτε μέ 50 ειτε με 60 hz.
Αρα συμπέρασμα,δέν εφταιγε η τηλεόραση για αυτα,επιπροσθέτως τα κολληματα στό δορυφορικο κανάλι που είδαμε στήν παρουσίαση πού οσοι ητανε εκει θα θυμούνται οτι καί αυτό κολλαγε,εφταιγε ο δέκτης καί οχι η τηλεοραση,καί αυτο διότι από χτες οπως εχω αναφέρει σέ αλλο ποστ,εχω τον HUMAX PR-1000 HD καί αυτο το κανάλι τό παιζει χωρίς κολλήματα.
Αυτα τά ολιγα,υπομονή καί σέ λίγες μέρες θά μας λυθούνε ολες οι απορίες οταν καί θα τήν εχουμε στά χέρια μας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ εχω τήν εντύπωση οτι η τηλεόραση δέν θα εχει πρόβλημα 50 η 60 hz καί αυτο διότι ημουνα στήν παρουσίαση της και τα demo πού ειδαμε εκεί τα πήρα την ιδια μέρα από τον σκληρο δίσκο τα δοκίμασα στό σπιτι μου στο pc μου και ακριβώς τα ιδια κολήματα εκαναν καί εδω.
Τό ιδιο συμπεριφέρθηκε καί τό snazio 1350 πού εχω εδω,ειτε μέ 50 ειτε με 60 hz.
Αρα συμπέρασμα,δέν εφταιγε η τηλεόραση για αυτα,επιπροσθέτως τα κολληματα στό δορυφορικο κανάλι που είδαμε στήν παρουσίαση πού οσοι ητανε εκει θα θυμούνται οτι καί αυτό κολλαγε,εφταιγε ο δέκτης καί οχι η τηλεοραση,καί αυτο διότι από χτες οπως εχω αναφέρει σέ αλλο ποστ,εχω τον HUMAX PR-1000 HD καί αυτο το κανάλι τό παιζει χωρίς κολλήματα.
Αυτα τά ολιγα,υπομονή καί σέ λίγες μέρες θά μας λυθούνε ολες οι απορίες οταν καί θα τήν εχουμε στά χέρια μας.
Aπό ότι είδα χθες με το kiss η τηλεόραση με σήμα 1080i ή 1080p είναι απίστευτη...

Εσύ με τον Humax που κάνει upscaling θα βλέπεις άψογα ακόμα και την Nova...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Reaction score
0
Κουράγιο, το καλο πράγμα αργεί να έρθει

Αλλα από τι φαίνεται θα είναι πολύ σύντομα κοντά σας

Reaction score
0
Αύριο έρχεται το πλοίο και λογικά σε τρεις μέρες ξεκινάει η διανομή.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αύριο έρχεται το πλοίο και λογικά σε τρεις μέρες ξεκινάει η διανομή.
Ευχαριστω πολυ Νασο! :wink:
Καλυτερα να κανουμε ετσι τις ανακοινωσεις για να γλυτωνω μερικα απο τα τηλεφωνηματα.
Ειμαι ενας και εισαστε τοσοι πολλοι... :lol:
Συντομα θα σας ανακοινωσουμε απο που , πως και τα περι ρυθμισεων...

Reaction score
0
Η διανομή από την αντιπροσωπεία ή από την ηχοέκφραση θα ξεκινήσει σε τρεις μέρες?

GTX

Reaction score
39
Ήρθε το βαπόρι απ'την Κίνα τελικά?? Ήρθε? Ήρθε? :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
4
Αν ηρθε λεει; Για κατεβα κατω στον Πειραια τωρα να δεις τι γινεται.
Εχει γεμισει κινεζικα ναυτακια

Reaction score
0
Αντε μιας καί ηρθε καί η ΑΜΟΙ νά σας δώσω καί μιά πληροφορία γιά οσους από εσάς δέν κρατιέστε καί θέλετε εδώ καί τώρα HUMAX PR-1000 HD,ηρθε καί αυτός εδώ καί σάς περιμένει νά τόν πάρετε.
Τιμή 450 euro.
Γιά νά μήν κάνω διαφήμηση στείλτε μου P.M να σας πώ πού θά πάτε νά τόν πάρετε.
Εγώ πάντως πού τόν εχω εδώ καί 5 μέρες εχω μείνει απολύτως ικανοποιημένος μέ τήν εικόνα του καί τήν ποιότητα κατασκευής του.
Τελευταία νά πώ οτι,μέ μόντουλα MATRIX REVOLUTION,RELOAD,REBORN κλπ παίζει καί τά ΑΛΛΑ καλά επιμορφωτκά καί μή κανάλια.Τσεκαρισμένο καί αυτό από εμένα,καί κάνει καί upscaling σέ 720p καί σέ 1080ι καί αυτό τσεκαρισμένο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αντε μιας καί ηρθε καί η ΑΜΟΙ νά σας δώσω καί μιά πληροφορία γιά οσους από εσάς δέν κρατιέστε καί θέλετε εδώ καί τώρα HUMAX PR-1000 HD,ηρθε καί αυτός εδώ καί σάς περιμένει νά τόν πάρετε.
Τιμή 450 euro.
Γιά νά μήν κάνω διαφήμηση στείλτε μου P.M να σας πώ πού θά πάτε νά τόν πάρετε.
Εγώ πάντως πού τόν εχω εδώ καί 5 μέρες εχω μείνει απολύτως ικανοποιημένος μέ τήν εικόνα του καί τήν ποιότητα κατασκευής του.
Τελευταία νά πώ οτι,μέ μόντουλα MATRIX REVOLUTION,RELOAD,REBORN κλπ παίζει καί τά ΑΛΛΑ καλά επιμορφωτκά καί μή κανάλια.Τσεκαρισμένο καί αυτό από εμένα,καί κάνει καί upscaling σέ 720p καί σέ 1080ι καί αυτό τσεκαρισμένο.
Η πιο σημαντική πληροφορία είναι το upscaling!

Βέβαια περιμένω και τίποτα toh κλπ... αλλά δεν βιάζομαι...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa