Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Aπό ότι είδα χθες με το kiss η τηλεόραση με σήμα 1080i ή 1080p είναι απίστευτη...Εγώ εχω τήν εντύπωση οτι η τηλεόραση δέν θα εχει πρόβλημα 50 η 60 hz καί αυτο διότι ημουνα στήν παρουσίαση της και τα demo πού ειδαμε εκεί τα πήρα την ιδια μέρα από τον σκληρο δίσκο τα δοκίμασα στό σπιτι μου στο pc μου και ακριβώς τα ιδια κολήματα εκαναν καί εδω.
Τό ιδιο συμπεριφέρθηκε καί τό snazio 1350 πού εχω εδω,ειτε μέ 50 ειτε με 60 hz.
Αρα συμπέρασμα,δέν εφταιγε η τηλεόραση για αυτα,επιπροσθέτως τα κολληματα στό δορυφορικο κανάλι που είδαμε στήν παρουσίαση πού οσοι ητανε εκει θα θυμούνται οτι καί αυτό κολλαγε,εφταιγε ο δέκτης καί οχι η τηλεοραση,καί αυτο διότι από χτες οπως εχω αναφέρει σέ αλλο ποστ,εχω τον HUMAX PR-1000 HD καί αυτο το κανάλι τό παιζει χωρίς κολλήματα.
Αυτα τά ολιγα,υπομονή καί σέ λίγες μέρες θά μας λυθούνε ολες οι απορίες οταν καί θα τήν εχουμε στά χέρια μας.
... τα πλοία φθάνουν πάντα δευτέρα πρωί... για αυτό ο Καπετάν Γιασσός (γειτονιά μας) μπάρκαρε κάθε Δευτέρα.... ("την Δευτέρα Μπαρκάρω...")Ησυχία...
Θα ξέρουμε το πρωί...
... τα πλοία φθάνουν πάντα δευτέρα πρωί... για αυτό ο Καπετάν Γιασσός (γειτονιά μας) μπάρκαρε κάθε Δευτέρα.... ("την Δευτέρα Μπαρκάρω...")Ησυχία...
Θα ξέρουμε το πρωί...
Μόλις πέρασε την Κορινθία...Δεν πιστεύω το βαπόρι από την Κίνα να πιάστηκε πουθενά και να κλαίμε όλα τα αλάνια
Ευχαριστω πολυ Νασο!Αύριο έρχεται το πλοίο και λογικά σε τρεις μέρες ξεκινάει η διανομή.
Η πιο σημαντική πληροφορία είναι το upscaling!Αντε μιας καί ηρθε καί η ΑΜΟΙ νά σας δώσω καί μιά πληροφορία γιά οσους από εσάς δέν κρατιέστε καί θέλετε εδώ καί τώρα HUMAX PR-1000 HD,ηρθε καί αυτός εδώ καί σάς περιμένει νά τόν πάρετε.
Τιμή 450 euro.
Γιά νά μήν κάνω διαφήμηση στείλτε μου P.M να σας πώ πού θά πάτε νά τόν πάρετε.
Εγώ πάντως πού τόν εχω εδώ καί 5 μέρες εχω μείνει απολύτως ικανοποιημένος μέ τήν εικόνα του καί τήν ποιότητα κατασκευής του.
Τελευταία νά πώ οτι,μέ μόντουλα MATRIX REVOLUTION,RELOAD,REBORN κλπ παίζει καί τά ΑΛΛΑ καλά επιμορφωτκά καί μή κανάλια.Τσεκαρισμένο καί αυτό από εμένα,καί κάνει καί upscaling σέ 720p καί σέ 1080ι καί αυτό τσεκαρισμένο.