Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

NLS

Reaction score
1
mrw said:
Μιχάλης Κορ. said:
Με πήραν τηλ από mediakarkt κ μου είπαν έγινε λάθος, συγνώμη πολύ κτλ κτλ κτλ γλυψίματα αλλά η τιμή είναι στα 2199 ευρώ.
Το θέμα λοιπόν είναι τι κάνω εγώ.
Για αρχή θα κάνω ακύρωση της παραγγελίας μου κ βλέπω στην συνέχεια. τι θα γίνει.
Είμαι πολύ απογοητευμένος με την αντιμετώπιση του mediamarkt αλλά αυτά έχει η ζωή. :(
Τουλάχιστον ξέρετε ότι εσείς που τελικά την πήρατε από το powerbuy κάνατε καλή κίνηση. :D
Για κάνε κανένα τηλέφωνο στο Υπ. Αναπτυξης
Κανονικα η παραγγελία σου θα πρέπει να ισχύει στη τιμή που έγινε...αν έκανε λάθος το κατάστημα, ας βρει αυτό άκρη
Αρκεί να έχεις κάποιο χαρτί που να φαίνεται η παραγγελία και η τιμή
σωστά... με προλάβατε και σε αυτό... έτσι πρέπει να κάνει

NLS

Reaction score
1
Μιχάλης Κορ. said:
Η ακύρωση της παραγγελίας έγινε σήμερα το απόγευμα παρόλο που είχα στα χέρια την απόδειξη της προκαταβολής + το ακριβές ποσό του διακανονισμού. :(
Αν δεν γινόταν σίγουρα κάποιος άμοιρος υπάλληλος θα την πλήρωνε την "νύφη"... :(
Είτε αυτός που το έγραψε λάθος στην αποθήκη, είτε ο πωλητής, είτε ο χ είτε ο ψ.....
Μου πρόσφεραν μάλιστα γεναιόδωρη έκπτωση λόγο του λάθους που έγινε, την οποία όμως δεν δέχτηκα.
Θα δω τι θα κάνω πάντος.
Η τιμή πήγε στα 2199, απόδειξη το παρακάτω :
http://i80.photobucket.com/albums/j180/mad_corsa/amoi_front_2.jpg
κάκιστα σκέφτηκες τους άλλους
δεν νομίζω να σκέφτηκαν εκείνοι εσένα

μια και μιλάμε έξω από τα δόντια ΠΟΙΑ ήταν η τιμή με την γεναιόδωρη έκπτωση;

Reaction score
0
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα το ΙΝΚΑ αλλά πρόβλεψα ότι θα είχα πολλά τρεχάματα, θα έπρεπε να αποδείξω τα αυτονόητα, ότι δεν πετάει ο γάϊδαρος κτλ... Ίσως να έκανα κ μ@λ@κί@ δεν ξέρω, που ακύρωσα την παραγγελία. Η αντιπρόταση που μου έγινε ήταν 250 κάτω από την "τελευταία" τιμή πώλησης.

Reaction score
0
NLS said:
1950 τελική;
Κάπου εκεί μου είπε. Γύρω στα 220 με 250 λιγότερα από τα 2199 της τιμής πώλησης, προχθές πάντα, γιατί μπορεί σήμερα να είναι στα 2399.... χαχαχαχαχα :D :D :D :D :D

Reaction score
0
Τελικά έκανα σήμερα παραγγελία την τηλεόραση κ φυσικά όχι από το mediamarkt.
Περιμένω με ανυπομονησία να περάσουν οι μέρες γιατί το επόμενο πλοίο αργεί για να την φέρει κοντά μου..... :)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Γεια σας - ειναι το πρωτο μηνυμα μου εδω (εννοω στο site)και πρεπει να πω οτι με... εντυπωσιασατε!
Αυτο που θελω να ρωτησω και παρακαλω οπως απαντησουν μονον οσοι εχουν ΑΜΕΣΗ γνωση, ειναι το εξης:
Εαν καποιος (εγω πχ)εινα διατεθειμενος να δωσει μέχρι 3200-3500€ για τηλεοραση HDTV 1080 (i ή p) και ειχε σχεδον κατασταλαξει στην philips 9830 στις 37΄΄, θα του προτεινατε : (α) να περιμενει τα νεα μοντελα της Philips (β) να παρει την ΑΜΟΙ (γ) να περιμενει μέχρι το φθινοπωρο τα νεα μοντελα ολων των εταιρειων; Επειδη εχω 32αρα Philips mε pixel plus (το 1ο) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αραγε η ΑΜΟΙ στεκεται στο υψος αποδοσης που χαριζει αυτη η τεχνολογια;
Οπως βλεπεται ειμαι αρκετα μπερδεμενος, αν και ομολογω πως για τα κινεζικα εχω μεγαλη προκαταληψη και για ποιοτικους- κατασκευαστικους λογους μα και για υποστηριξη, σερβις κλπ. Αντιθετα απο την Φιλιπς εδω και 20 χρονια που εχω δικια της τηλεοραση κανενα προβλημα.
σας ευχαριστω

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν θέλεις να βλέπεις απλή τηλεόραση και με αυτή που έχεις τώρα είσαι ικανοποιημένος τότε θα είσαι οκ με την ΑΜΟΙ. Στο dvd βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση...

Δεν θα σου πρότεινα την 9830 από την στιγμή που υπάρχει η ΑΜΟΙ σε πολύ λιγότερα χρήματα... αν αντέχεις να περιμένεις τα νέα μοντέλα το Φθινόπωρο... είναι δική σου απόφαση...

Reaction score
2
Μιας και εισαι Philipσακιας θα σου προτεινα
Α) Να δεις οπωσδηποτε την ΑΜΟΙ. :shock:
Β) Να αποφασισεις οχι με βαση την μαρκα αλλα με βαση αυτου που ειδες. :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όσον αφορά την υποστήριξη... πίστεψέ με μέχρι τώρα η ΑΜΟΙ ήταν πολύ πιο αξιόπιστη από την Philips... είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΜΟΙ κατάφερε να δείχνει πραγματικό 1080p και χωρίς overscan από pc μετά από 2 αναβαθμίσεις firmware και η Philips απλά απέσυρε το μοντέλο όταν είδε ότι είχε πρόβλημα στο firmware...

Και πάντως στην Ελλάδα υπάρχει αντιπροσωπεία της ΑΜΟΙ...

mrw

Reaction score
0
.... (ευτυχώς) το panel είναι AUO της AMOI και όχι Sharp...
btw - AUO = Acer Unipac Optronics....αν και δε βλέπω να εκδηλώνεται ιδιάιτερη ανησυχία για το ποιοτικό έλεγχο της Acer στα πάνελ, όπως πχ για κάποια λάπτοπς  :) :)

AUO was formed by the merger of Acer Display Technology, Inc. and Unipac Optoelectronics Corporation in 2001...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Η εμμονη μου για την ΦΙΛΙΠΣ εγκειται αφ΄ενος στην εμπειρια μου απο την θεαση της (αναφερομαι βεβαια στις CRT,ετσι;),και κυρια απο το pixel plus (παρ΄ολα τα ελαττωματα του ) και αφ΄ετερου απο το σερβις. Και η SONY εχει σερβις μα δεν "παω" το χρωμα της (με κουραζουν οι οθονες της). Οσο για την ΑΜΟΙ (δηλ.COMET)δεν ξερω τιποτα για το λεγομενο "after sales". Μενω Λαρισα και δεν εχω υπ΄οψη μου αν υπαρχει καν αντιπροσωπος , οχι... σερβις! Τα εχω ...ψιλοχαμενα και πρεπει μεχρι τελους Μαϊου να αποφασισω (οπως και να το κανουμε δεν δινεις καθε τοσο ενα εκατομμυριο (πρωην) για τιβι ( η κυρα με εχει για σκοτωμα !!!, και που να μαθει τι σκοπευω για home cinema!!!). Παντως με πεισατε σχεδον για την ΑΜΟΙ (κυριως ομως για το 1080p και οχι i).Θα αναμενω την τιμολογηση των νεων Φιλιπς (με τιποτα 3600€ για 37'' που ηθελε η 9830. Υπερβολικα πολλα!). Και παλι σας ευχαριστω.
Αληθεια υπαρχει κανενας Λαρισαιος με παρομοιες... ανησυχιες;

Reaction score
152
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΦΙΛΕ lakiss51.....
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΝΩ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ....
6947-180350
8) 8) 8) 8) 8)
:D :D :D :D :D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Η ΤΕLECTRON δεν αντιπροσωπευει την ΑΜΟΙ; Η οποια ειναι η COMET, νομιζω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αποψε χαριν του spilegou ειδα απο κοντα την ...περιβοητη ΑΜΟΙ! Οι εντυπωσεις; Δεν εχω ξαναδει αναλυση 1080(i ή p) για να συγκρινω μεταξυ αυτων. Ωστοσο συγκριση με χαμηλοτερες αναλυσεις και δη τηλεοπτικου σηματος , απλα δεν υπαρχουν! μου αρεσε η πλαστικοτητα των χρωματων (γεματα, ομορφα χρωματα) η μη ψηφιακη κινηση (δηλ το σπαστο ) και η ΠΟΛΥ ξεκουραστη θεαση απο 1 μ.! Για τα λεφτα της ειναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ και δεν νομιζω αλλος κατασκευαστης να την πλησιασει συντομα τιμολογιακα. Φυσικα εχει μια αδυναμια στο μαυρο και στην αντιθεση, αλλα ειναι μερικα μετρα μπροστα απο τις αλλες σημερα.Ισως σε δυο-τρεις μηνες να την φτασουν σε ποιοτητα μα οχι στην τιμη σιγουρα (κινα ειναι αυτη). ΑΝ θα την επαιρνα; Ναι, αν ειχε και pixel plus (κολλημενος!) κυριως για το αναγλυφο της λεπτομερειας (αν και λενε οτι στις 1080 απανεργοποιειται).
Ευχαριστω τον Σπυρο για την φιλοξενια και ...ας κρατησει τα Omnisat, θα τα ξαναπουμε μεσα στον Μαη

Reaction score
0
Μόλις παρέλαβα την τηλεόραση ! :D

Είναι στο κουτί της στο αυτοκίνητο κ με περιμένει ευλαβικά για να την ξετυλίξω κ να ασχοληθώ μαζί της... :D :D :D :D

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis