Power Buy Martin Logan Purity

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Την εγγυηση την ξεχασατε?
Aνδρέα, έτσι κι αλλιώς δεν στέλνουν Ελλάδα.
Εδώ ούτε το Amazon UK δεν στέλνει ηλεκτρονικά εκτός Αγγλίας...

Και να έστελναν θα βγει η τιμή υψηλότερη από αυτή του Power Buy. Αυτά αρκούν πριν ακόμα αρχίσουμε να μιλάμε για εγγυήσεις. :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλα μην κανετε ετσι μια προταση εκανα.
Βρε καλά έκανες, αλλά να "παίζει" η πρόταση. Αυτή που έκανες προφανώς δεν "παίζει". Για να το ψάξουμε λίγο παραπάνω μπας και βρούμε κάτι άλλο.

...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν και εχει 4 χρονια εγγυηση απο το εργοστασιο.
Αν στο στείλουν Ελλάδα από amazon.com και χωρίς να σου χρεώσουν και μεταφορικά, let us know. Εμένα ούτε ένα ζευγάρι ακουστικά δε μου στέλνουν οι κερατάδες.

Μην ξεχάσεις να "λαδώσεις" τον τελωνειακό, γιατί με δύο μεγάλα κουτιά και την τιμή που θα διαβάσει στην απόδειξη θα τρίβει τα χέρια του. :happy_8:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Power Buy Martin Logan Purity

Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν και εχει 4 χρονια εγγυηση απο το εργοστασιο. ...
Restrictions
The following items can be shipped to almost all destinations outside the U.S.:
  • books*
  • DVDs
  • music
  • VHS videos
Additionally, some software, tools, video games, jewelry, sporting goods, shoes, consumer electronics and kitchen items can be shipped to the following countries:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Eγώ πάντως έβαλα και τη διεύθυνσή μου στο Λονδίνο και πάλι μου έβγαλε:

"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination."

Άσε που οι Άγγλοι τελωνειακοί δεν "λαδώνονται"...
15 ευρώ φόρο είχα πληρώσει για μπλουζάκι αξίας 30 ευρώ από το USA.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν και εχει 4 χρονια εγγυηση απο το εργοστασιο. Καλα μην κανετε ετσι μια προταση εκανα.

Επισης υπαρχει και το skroutz.gr με εξαιρετικες τιμες.
Πολυ καλα κανεις :cool_4:
Οσιο για το skroutz η καλυτερη τιμη που υπαρχει σημερα ανηκει σε ενα απο τα καταστηματα που λαμβανουν μερος στο power buy
Η τιμη αυτη θα αλλαξει απο τις 14 και μετα απο την στιγμη που η τιμη αγορας για τα καταστηματα θα ειναι εντελως διαφορετικη...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τουλαχιστον παιρνει ο κοσμος μια ιδεα για την τιμη του ηχειου στο κοσμο.
Στην Αμερική όχι στον κόσμο. Και το τσερόκι ρε Μιχάλη στην Αμερική είναι τσάμπα τι σημαίνει αυτό? Δεν σε καταλαβαίνω...

...

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Reaction score
5
Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν και εχει 4 χρονια εγγυηση απο το εργοστασιο.
Τα μεταφορικά του Amazon.com είναι δωρεάν εντός Αμερικής μόνο. Έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ στέλνουν εκτός Αμερικής.

Τα ηχεία έχουν 5 χρόνια εγγύηση.

Reaction score
0
Eίναι τιμή μονάδος.
Βγαίνει 2000 ευρώ το ζευγάρι.
Δεν στέλνουν Ελλάδα.
Και να έστελναν Ελλάδα, με μεταφορικά + φόρους το πιθανότερο είναι η τιμή να έβγαινε υψηλότερη από του Power Buy, oπότε και πάλι δε θα άξιζε τον κόπο.

Kosta Papa που βρισκεσαι τωρα???????:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Τα καλωδια της Zen σε πειραξανε???:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Μιλαμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wall_1

Δηλαδη αν ηταν εισαγωγη δικια μας θα τα ειχαμε 1500 ευρω??!!!?????!!!!!!!!

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο )(

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.097
Ρε παιδιά, μήπως γίνεται να του δώσετε την αντιπροσωπεία της Martin Logan, μπας και ησυχάσουμε;

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Kosta Papa που βρισκεσαι τωρα???????:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Τα καλωδια της Zen σε πειραξανε???:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Μιλαμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wall_1

Δηλαδη αν ηταν εισαγωγη δικια μας θα τα ειχαμε 1500 ευρω??!!!?????!!!!!!!!

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο )(
Τέτοια λες και σε καμαρώνουν οι συνάδελφοί σου!

Δες το αλλιώς...
Ένας άνθρωπος, πόσες εταιρείες να προλάβεις να "σώσεις";! :happy_9:
Thanks anyway....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε το φρούτο σταματημό δεν έχει. Λύσσαξε ο έμπορας ρε από το κακό του και δεν έχει κάνει και όλα τα εμβόλια. Ας πάει κανένας χριστιανός να πάρει κι από δαύτον κανένα ζευγάρι ηχεία μπας και ηρεμήσει. Τι διάολο τόσο αναδουλειά έχει ο φουκαράς?

...

Reaction score
0
Κύριοι, σας χαιρετώ, είμαι ένα νέο μέλος.
Επειδή τα Purity με έχουν βάλει έντονα στο tripaki για αναβάθμιση, θα ήθελα αν μπορεί κάποιο μέλος να στείλει τιμή, μέσω pm.
Επίσης, αν υπάρχουν στημένα κάπου όπου θα μπορούσα να τα ακούσω.Είμαι απο Θεσσαλονίκη, αλλά σε ΣΚ μπορώ να βρεθώ και σε Αθήνα αν είναι απαραίτητο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια, να με συγχωρειτε!
Εχω απαντησει ηδη σε τουλαχιστον 500 πμ καθως απο ολα τα power buy που εχει διοργανωσει το AVSite αυτο ειχε το μεγαλυτερο-και με μεγαλη διαφορα-ενδιαφερον.
Απο εδω και εμπρος θα απαντω μονο τηλεφωνικως(το τηλεφωνο μου υπαρχει στο πρωτο μηνυμα) γιατι...εχει πιαστει το χερι μου να γραφει....:prof:

Reaction score
3
Παιδια, να με συγχωρειτε!
Εχω απαντησει ηδη σε τουλαχιστον 500 πμ καθως απο ολα τα power buy που εχει διοργανωσει το AVSite αυτο ειχε το μεγαλυτερο-και με μεγαλη διαφορα-ενδιαφερον.
Απο εδω και εμπρος θα απαντω μονο τηλεφωνικως(το τηλεφωνο μου υπαρχει στο πρωτο μηνυμα) γιατι...εχει πιαστει το χερι μου να γραφει....:prof:
Τώρα που έφαγες το γάιδαρο, ρε Αντρέα ... :)
Ισως κάποιος θα μπορούσε να σε βοηθήσει να απαντιέται αυτόματα το pm
Μπορεί για τώρα να μην έχει ιδιαίτερη αξία αλλά δεν θα είναι και το τελευταίο power buy :)

Reaction score
10
Θα ηθελα να εκφρασω την αγανακτηση μου για την απαραδεκτη σταση του διπλανου forum που κλειδωσε το αντιστοιχο θεμα για προφανεις λογουςς. Κατι τετοιες στιγμες εκτιμας την ελευθερια που εχουμε εδω. Θα το εκανα και εκει αλλα δεν προλαβα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιχάλη καλά κάνεις και λες την άποψή σου, όμως πραγματικά δεν θέλω να μπούμε εδώ στα εσωτερικά προβλήματα του παραδιπλανού φόρουμ. Το πως χειρίζεται ο κάθε συντονιστής και η εκάστοτε Δ.Ο. τις καταστάσεις που προκύπτουν στα φόρα, είναι αρκετά περίπλοκο θέμα. Εμείς έχουμε επιλέξει έναν συγκεκριμένο τρόπο με βασικό άξονα την ελευθερία λόγου και την ανοχή στα θέματα που ενδεχομένως δεν θα θέλαμε να συζητιούνται. Νομίζω επίσης ότι το θέμα αφορά στην δυνατότητα άμεσης λήψης αποφάσεων και γρήγορων αντιδράσεων από πλευράς Δ.Ο. Αλλά ξαναλέω, δεν μου πέφτει λόγος. Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι και από εκεί, που μπορούν να ζυγίσουν τις καταστάσεις.

Θα παρακαλούσα θερμά να μην επεκταθούμε περισσότερο.

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas