Power Buy Martin Logan Purity

Reaction score
2
Ένα ακόμη power buy στο internet είναι Γιάννη σαν όλα τα άλλα. Αυτά γίνονται κατόπιν αιτημάτων χρηστών, όχι γιατί έτσι γουστάρει κάποιος. Μέσω internet δυστυχώς δεν ακούμε προϊόντα. Δεν καταλαβαίνω τις παρατηρήσεις σου, ή μάλλον, τις καταλαβαίνω, αλλά τέλος πάντων.

...
Οχι βρε Νικο δεν τις καταλαβες! Αυτο που λεει ο αδερφος σου λεω. Πως γινεται να αγοραζουμε χωρις να ακουσουμε. Αυτο! Και ναι ειμαι απολυτα συμφωνος με τα διαφορα power buy αλιμονο. Κατευθειαν να το παρεξηγησεις, παρεξηγησιαρη:mad_4:. Ωραια βγαινω λοιπον κι εγω και λεω οτι ξεκιναω ενα p.b. για τα tempo πχ. Πως θα γινει αυτο αν δεν τα ακουσει ο ενδιαφερομενος?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν παρεξηγούμαι Γιάννη διότι δεν διαφωνούμε. Απλά λέω ότι τα power buy... έτσι είναι, τι να κάνουμε?

...

Reaction score
0
Οχι βρε Νικο δεν τις καταλαβες! Αυτο που λεει ο αδερφος σου λεω. Πως γινεται να αγοραζουμε χωρις να ακουσουμε. Αυτο!
Αστο ρε φιλε Γιαννη...Τι ψαχνεις να βρεις? Εδω με αυτους τους....φωστηρες θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...wall_1

Κατα τα αλλα δεν ειναι.....μαγαζακι :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Ειναι "ανεξαρτητο" φορουμ που ολοι κανουν την πλακα τους και γραφει ο καθενας οτι μακακια γουσταρει... :cool_11::cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Παρτε κοσμε τρεξτε στα τυφλα και στα ΚΟΥΦΑ να μην χασετε την ευκαιρια...!!!!!!!!!!!!!!:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11: :cool_11: wall_1 wall_1 wall_1 wall_1 wall_1

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τσούζει ε? Έχεις σκάσει από το κακό σου που ο κόσμος προτιμάει άλλα πράγματα και όχι τα von πως τα λεν έ φανταστικέ έμπορα? Τι νόμιζες βρε απίθανε τύπε ότι επειδή αυτομοστράρεσαι συνεχώς δεν βλέπει ο κόσμος τι γίνεται? Και τα καλύτερα ηχεία στον κόσμο να είχες (λέμε τώρα), τα έχεις κάψει με την ταπεινή σου προσωπικότητα.

Και διάβαζε τι γράφει ο κόσμος όχι μόνο να χασκογελάς. Το AVSite κάνει συγκριτικό εξασφαλίζοντας τιμή από την αντιπροσωπεία μεγάλε φανταστικέ έμπορα. Ο τελικός καταναλωτής αγοράζει από όποιο κατάστημα θέλει. Που θα μας πεις μαγαζάκι, φωστήρα μου εσύ.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αστο ρε φιλε Γιαννη...Τι ψαχνεις να βρεις? Εδω με αυτους τους....φωστηρες θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...wall_1

Κατα τα αλλα δεν ειναι.....μαγαζακι :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Ειναι "ανεξαρτητο" φορουμ που ολοι κανουν την πλακα τους και γραφει ο καθενας οτι μακακια γουσταρει... :cool_11::cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Παρτε κοσμε τρεξτε στα τυφλα και στα ΚΟΥΦΑ να μην χασετε την ευκαιρια...!!!!!!!!!!!!!!:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11: :cool_11: wall_1 wall_1 wall_1 wall_1 wall_1
Ευχαριστω πολυ Γιωργο:sad:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτό μόνο ο ίδιος και η αντιπροσωπεία το ξέρουν. Πω πω δεν κρατιέσαι ρε συ. :cool_11::cool_11:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σας παρακαλω πεστε μου
Ομολογω πως δεν εχω καμια διαθεση να σας απαντησω κε Κροιφ αλλα παρ'ολα αυτα μου πετατε το μπαλακι και μου δινετε την ευκαιρια να απαντησω σε πολλους.
Το power buy διατιθεται μεσω τριων καταστηματων στην Αττικη και ενος εκτος.
Οποιος θελει λεπτομερειες δεν εχει παρα να μου στειλει ενα πμ

Reaction score
0
Ομολογω πως δεν εχω καμια διαθεση να σας απαντησω κε Κροιφ ..
Διακρινω μια λανθανουσα αγενεια στην απαντηση σας κ καφατο.
Κριμα γιατι αυτο δεν συναδει με την υπεροχα ευγενικη φυσιογνωμια του

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Διακρινω μια λανθανουσα αγενεια στην απαντηση σας κ καφατο.
Κριμα γιατι αυτο δεν συναδει με την υπεροχα ευγενικη φυσιογνωμια του
Δεν ειμαι αγενης αγαπητε μου, απλα δεν μου αρεσε ο τροπος με τον οποιο κανατε την "εισβολη" σας στο AVSite θιγοντας τον χωρο ενος επαγγελματια του χωρου, διχως να γνωριζετε η εστω να εκτιμησετε τους οποιους κοπους η στερησεις του ακριβως για να διμιουργησει αυτο που εφτιαξε.
Αφηστε που, καθως εχω επισκεφτει αυτο τον χωρο, διαφωνω καθετα μαζι σας.

Reaction score
0
κ. καφατε φαίνεται ειστε ρομαντικος και ευαίσθητος και συμμεριζεστε τον κοπο και τον ιδρωτα των ταλαιπωρημενων ανθρωπων.
Θα σας προτεινα να διαβασετε το βιβλιο "το παιδι και το πανερι".
Θα συγκινηθειτε πολυ. :-:)oops:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
κ. καφατε φαίνεται ειστε ρομαντικος και ευαίσθητος και συμμεριζεστε τον κοπο και τον ιδρωτα των ταλαιπωρημενων ανθρωπων.
Θα σας προτεινα να διαβασετε το βιβλιο "το παιδι και το πανερι".
Θα συγκινηθειτε πολυ. :-:)oops:
Ευχαριστω, ευχαριστω!
Μπορουμε παρακαλω να ξαναγυρισουμε στο θεμα μας τωρα?

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525