Η 1.3.ΧΧ ηταν μια αποτυχημένη έκδοση νεου firmware. Μεινε στην official τελευταία που εχεις.Ηθελα να ρωτησω γιατι καποιος ανεφερε για εκδοση 1.3... για τα 6500/7000..στο site εχει απο οσο ξερω την 1.2.52 στην οποια εχω κι εγω αναβαθμισει το tvix7000 που εχω...παντως παιζει μια χαρα χτες εβλεπα το chevaliers du ciel απο BLurray rip se 720p mkv χωρις προβληματα....εβαλα και το grand prix f1 Γαλλιας να δω που το χω σε mp4 format αρχειο και δεν το επαιζε...δεν υποστηριζει mp4???και κατι ακομα...φιλος μου εχει το tvix5100...οταν το συνδεσε σενα προβολεα της EPSON 720p μου λεει οτι ξαφνικα δεν βλεπει τα περιεχομενα του σκληρου δισκου!!!!!βλεπει μονο αμα βαλεις πχ φλασακια και εξωτερικους σκληρους!!!!Μεχρι τωρα το ειχε συνδεδεμενο στην TV toy μια samsung 32ara LCD και ολα ηταν μια χαρα...οταν το βγαζει απο τον προβολεα και το βαζει στην LCD παλι βλεπει τα περιεχομενα του σκληρου...το ξαναβαζει στον προβολεα και παλι δεν τα βλεπει!!!!ειναι δυνατον????!!!αν και δεν πηγα να το δω απο κοντα δεν τον πολυπιστευω!!!αλλα αυτος επιμενει !!!Τι σχεση εχει με το αν βλεπει τα περιεχομενα του HDD του το media player το προβολικο μεσο???ΕΣΕΙΣ τι λετε???
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025