Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Reaction score
0
Ηθελα να ρωτησω γιατι καποιος ανεφερε για εκδοση 1.3... για τα 6500/7000..στο site εχει απο οσο ξερω την 1.2.52 στην οποια εχω κι εγω αναβαθμισει το tvix7000 που εχω...παντως παιζει μια χαρα χτες εβλεπα το chevaliers du ciel απο BLurray rip se 720p mkv χωρις προβληματα....εβαλα και το grand prix f1 Γαλλιας να δω που το χω σε mp4 format αρχειο και δεν το επαιζε...δεν υποστηριζει mp4???και κατι ακομα...φιλος μου εχει το tvix5100...οταν το συνδεσε σενα προβολεα της EPSON 720p μου λεει οτι ξαφνικα δεν βλεπει τα περιεχομενα του σκληρου δισκου!!!!!βλεπει μονο αμα βαλεις πχ φλασακια και εξωτερικους σκληρους!!!!Μεχρι τωρα το ειχε συνδεδεμενο στην TV toy μια samsung 32ara LCD και ολα ηταν μια χαρα...οταν το βγαζει απο τον προβολεα και το βαζει στην LCD παλι βλεπει τα περιεχομενα του σκληρου...το ξαναβαζει στον προβολεα και παλι δεν τα βλεπει!!!!ειναι δυνατον????!!!αν και δεν πηγα να το δω απο κοντα δεν τον πολυπιστευω!!!αλλα αυτος επιμενει !!!Τι σχεση εχει με το αν βλεπει τα περιεχομενα του HDD του το media player το προβολικο μεσο???ΕΣΕΙΣ τι λετε???
Η 1.3.ΧΧ ηταν μια αποτυχημένη έκδοση νεου firmware. Μεινε στην official τελευταία που εχεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Με το Subtitle Creator ως εξης:

Απο το μενου File => Open text subtitles => εισαγεις του srt υποτιτλους , τους βλεπεις στο κατω δεξι παραθυρο => save Vob sub => και το προγραμμα σωζει δυο αρχεια, ενα *.idx και ενα *.sub.

Τους δινεις το ονομα του αρχειου της ταινιας, τα πετας στο ιδιο directory και ολα ετοιμα.....

Ακολούθησα ακριβώς τις παραπάνω οδηγίες αλλα δέν λειτουργούν οι υπότιτλοι , εντωμεταξύ το subtitle creator πριν ολοκληρώση το convert se sub με ρωτάει " choose language stream " εκεί βάζω greek , αλλά δέν μου τους διαβάζει το TVIX . Τι να κάνω ?????

Reaction score
0
Αργησα να άπαντήσω ότι τελικα παίζουν κανονικά όλοι οι υποτιτλοι.
Καταφερα να το συνδέσω και με το wifi usb.
΄Πιστέυω είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει , μετά το ΜΧ5 :) :)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Καλησπερα
ποσο το πηρες ( το θελω για το 6500 ) και απο που?
ευχαριστω
To πήρα από εδώ:
http://www.planet-shop.eu/dvico-tvix-tuner-t430-dvbt-hd-pvr-for-4000-4100-6500-p-265.html
όταν έκανε ένα power buy για το 6500 το www.mpcclub.com
Δεν θυμάμαι την τιμή γιατί αυτό ήταν το Φεβρουάριο.

ΥΓ Αργησα λίγο να το δω και να απαντήσω...

Reaction score
0
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Μιας και δεν εχω βρει καποιο thread που να αφορα εξολοκλήρου το 6500 θα κανω την ερωτηση μου εδω...
Πως συνδέω το dvico 6500 με iMac ? (leopard) ?

Reaction score
0
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Μιας και δεν εχω βρει καποιο thread που να αφορα εξολοκλήρου το 6500 θα κανω την ερωτηση μου εδω...
Πως συνδέω το dvico 6500 με iMac ? (leopard) ?
και επειδη ο επιμενων Ελληνικα, το σεταρα μια χαρα. παω ομως μαλλον για αγορα του Popcorn... οποιος θελει οδηγιες για Mac και dvico ας που στειλει pm.

Reaction score
0
TViX M-6500 κ.α.: υπότιτλοι

Τα .srt δουλέυουν άψογα με τη σωστή γραμματοσειρά για Ελληνικά (όχι Unicode αλλά iso8859-7) αλλά δεν έχω συμβατότητα με άλλες συσκευές του σπιτιού (π.χ. TV με ενσωματωμένο player). Χρησιμοποιώντας π.χ. το AVIMux μπορώ να δημιουργήσω sub channel στο .avi. Αλλα το TViX δε φαίνεται να μπορεί να παίξει μουλτιπλεξαρισμένο video, δηλ. embedded subtitles, στην περίπτωσή μου.

Η ερώτηση είναι αν τελικά το μηχανάκι παίζει embedded υπότιτλους σε avi, mp4, mpg, mkv κτλ. Δεν ανακατεύω τα ripped DVD γιατί είναι άλλη ιστορία.

Λυπάμαι αν ανακινώ θέμα που έχει απαντηθεί ή αν δε βρίσκομαι στο σωστό thread αλλά το forum έχει γίνει λίγο πολύπλοκο...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas