Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Reaction score
10
Tο πηρα χθες, το δοκιμασα σημερα. Το αναβαθμισα στην νεα εκδοση firmware και το παιζω με συνδεση component. Θελω οπωσδηποτε νεο προβολεα... Ειναι πολυ λιγος για το μηχανημα... Τωρα πρεπει να ξεκινησω να μαζευω και υλικο...
Μεγειές Λευτέρη!!!
Φώναξε τον Σωτήρη για μακαρονάδα και θα έρθει και το υλικό...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Θα το κανονισω!! Προς το παρον, μου παιζει το There will be blood 720 mkv με διακοπες στον ηχο, οπως και το across the universe... Δεν ξερω γιατι... Καμια βοηθεια? Εχω συνδεσει την coaxial και εχω κανει και αναβαθμιση...

Reaction score
10
Θα το κανονισω!! Προς το παρον, μου παιζει το There will be blood 720 mkv με διακοπες στον ηχο, οπως και το across the universe... Δεν ξερω γιατι... Καμια βοηθεια? Εχω συνδεσει την coaxial και εχω κανει και αναβαθμιση...
Από εσωτερικό σκληρό ή από δίκτυο?
Όταν κάνει την διακοπή ο ενισχυτής τι δείχνει - χάνει το σήμα μήπως?
Το κάνει πάντα στο ίδιο σημείο?
Η εικόνα έχει κανένα πρόβλημα?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Από εσωτερικό σκληρό ή από δίκτυο?
Όταν κάνει την διακοπή ο ενισχυτής τι δείχνει - χάνει το σήμα μήπως?
Το κάνει πάντα στο ίδιο σημείο?
Η εικόνα έχει κανένα πρόβλημα?
Απο τον εσωτερικο σκληρο.
Ο ενισχυτης, οντως, δειχνει οτι χανει το σημα.
Στο ιδιο σημειο.
Η εικονα ειναι μια χαρα...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Eπισης, με ποιο προγραμμα θα μετατρεψω τους υποτιτλους σε αναγνωρισιμους απο το player? Μου εδωσαν το subtitle creator, αλλα δεν λειτουργει...

Reaction score
4
Τελικα το 6500 με το 7000 εχουν καποια αλλη διαφορα περαν της αισθητικης;
Και επισης,υπαρχει καποιος που να παρηγγειλε απο pixmania το 6500 για να με βεβαιωσει ως προς το ποια version πουλανε;
Την αναθεωρημενη v2 ή την προηγουμενη οποτε θα μπω σε διαδικασια αλλαγης μεσω της dvico;
Ευχαριστω!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Τελικα το 6500 με το 7000 εχουν καποια αλλη διαφορα περαν της αισθητικης;
Και επισης,υπαρχει καποιος που να παρηγγειλε απο pixmania το 6500 για να με βεβαιωσει ως προς το ποια version πουλανε;
Την αναθεωρημενη v2 ή την προηγουμενη οποτε θα μπω σε διαδικασια αλλαγης μεσω της dvico;
Ευχαριστω!
Τον ιδιο επεξεργαστη εχουν. Η διαφορα ειναι στο κουτι, και νομιζω στην ευκολια που αλλαζει ο σκληρος. Στο δικο μου, εχεο καποια κλιπακια που τα βαζεις στους σκληρους και απλα τους βαζεις-βγαζεις συρταρωτά. Υποθεση δευτερολεπτων. Το firmware δεν ηταν το τελευταιο. Εκανα αναβαθμιση.

Με τις δικες μου αποριες κανεις?? Καμια βοηθεια ρε παιδια?

Reaction score
10
Απο τον εσωτερικο σκληρο.
Ο ενισχυτης, οντως, δειχνει οτι χανει το σημα.
Στο ιδιο σημειο.
Η εικονα ειναι μια χαρα...
Με αυτή την συμπεριφορά φαίνεται ότι:
είτε έχει πρόβλημα το αρχείο στο συγκεκριμένο σημείο
είτε ο decoder δεν "καταλαβαίνει" κάτι σε αυτό το σημείο
και σταματά να στέλνει σήμα στον ενισχυτή.

Το ίδιο αρχείο, στο ίδιο σημείο, στο PC πώς συμπεριφέρεται;

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Με αυτή την συμπεριφορά φαίνεται ότι:
είτε έχει πρόβλημα το αρχείο στο συγκεκριμένο σημείο
είτε ο decoder δεν "καταλαβαίνει" κάτι σε αυτό το σημείο
και σταματά να στέλνει σήμα στον ενισχυτή.

Το ίδιο αρχείο, στο ίδιο σημείο, στο PC πώς συμπεριφέρεται;
Θα μας πει ο Θωμας, μιας και εχει το tvix για να το συγκρινει με το HTPC του... Εγω δεν παιζω απο υπολογιστη και δεν μπορω να ξερω...

Με τους υποτιτλους? Πως μπορω να τους μετατρεψω απο srt σε sub??

Reaction score
11
Θα μας πει ο Θωμας, μιας και εχει το tvix για να το συγκρινει με το HTPC του... Εγω δεν παιζω απο υπολογιστη και δεν μπορω να ξερω...

Καλημερα!
Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα εχθές.
Αν δεν βιάζεσαι το μηχάνημα, θα δοκιμάσω το βράδυ.
Αν έχεις χρόνο έλα από δω να το κάνουμε μαζί.

Reaction score
5
Με το Subtitle Creator ως εξης:

Απο το μενου File => Open text subtitles => εισαγεις του srt υποτιτλους , τους βλεπεις στο κατω δεξι παραθυρο => save Vob sub => και το προγραμμα σωζει δυο αρχεια, ενα *.idx και ενα *.sub.

Τους δινεις το ονομα του αρχειου της ταινιας, τα πετας στο ιδιο directory και ολα ετοιμα.....

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ευχαριστω!
Το προβλημα του ηχου παραμενει παντως. Ο Θωμας, μου ειπε οτι ατο δικο του ΗΤ επαιζε κανονικα! Τι στο καλο συμβαινει??

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Eντελει λυθηκε το προβλημα. Απλα αλλαξα την εξοδο απο digital σε PCM Analog και παιζει τα παντα κανονικα... Γιατι να μη μπορει να παιξει ομως αυτα τα αρχεια απο το digital? Το εχω στην coaxial συνδεδεμενο και ο ενισχυτης αναγνωριζε κανονικα το σημα, μονο που εκανε τις διακοπες... Τι μου διαφευγει?

Reaction score
0
Eντελει λυθηκε το προβλημα. Απλα αλλαξα την εξοδο απο digital σε PCM Analog και παιζει τα παντα κανονικα... Γιατι να μη μπορει να παιξει ομως αυτα τα αρχεια απο το digital? Το εχω στην coaxial συνδεδεμενο και ο ενισχυτης αναγνωριζε κανονικα το σημα, μονο που εκανε τις διακοπες... Τι μου διαφευγει?
Ποια έκδοση firmware εχεις ?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Το δοκιμασα και αυτο, αλλα οσο ηταν το ΑUDIO στην ρυθμιση "Digital" μου εκανε διακοπες στον ηχο. Οταν το εβαλα στην ρυθμιση "analog (PCM)" μου παιζει μια χαρα. Απλα απορω γιατι το εκανε αυτο...

Reaction score
0
Ηθελα να ρωτησω γιατι καποιος ανεφερε για εκδοση 1.3... για τα 6500/7000..στο site εχει απο οσο ξερω την 1.2.52 στην οποια εχω κι εγω αναβαθμισει το tvix7000 που εχω...παντως παιζει μια χαρα χτες εβλεπα το chevaliers du ciel απο BLurray rip se 720p mkv χωρις προβληματα....εβαλα και το grand prix f1 Γαλλιας να δω που το χω σε mp4 format αρχειο και δεν το επαιζε...δεν υποστηριζει mp4???και κατι ακομα...φιλος μου εχει το tvix5100...οταν το συνδεσε σενα προβολεα της EPSON 720p μου λεει οτι ξαφνικα δεν βλεπει τα περιεχομενα του σκληρου δισκου!!!!!βλεπει μονο αμα βαλεις πχ φλασακια και εξωτερικους σκληρους!!!!Μεχρι τωρα το ειχε συνδεδεμενο στην TV toy μια samsung 32ara LCD και ολα ηταν μια χαρα...οταν το βγαζει απο τον προβολεα και το βαζει στην LCD παλι βλεπει τα περιεχομενα του σκληρου...το ξαναβαζει στον προβολεα και παλι δεν τα βλεπει!!!!ειναι δυνατον????!!!αν και δεν πηγα να το δω απο κοντα δεν τον πολυπιστευω!!!αλλα αυτος επιμενει !!!Τι σχεση εχει με το αν βλεπει τα περιεχομενα του HDD του το media player το προβολικο μεσο???ΕΣΕΙΣ τι λετε???

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas