Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Reaction score
2
Aν δεν κάνω λάθος το εν λόγω site απαιτεί εγγραφή επί πληρωμή, σωστά; Όντως 379ευρώ τελική τιμή δεν είναι και άσχημα, αλλά και λιγότερο να μας κόστιζε, πάλι καλά θα ήταν! Ακούω προτάσεις. Σχετικά με το τελωνείο και την πιστωποίηση CE έστειλα e-mail στην Digital Connection και περιμένω απάντηση.

Counter = 8
η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙ 15 ΕΥΡΟ
ΟΠΟΤΕ 379+15 =394 ΕΥΡΟ (ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)

Reaction score
0
Παιδια και εγω ενδιαφερομαι,
θεωρω καλη κινηση να αναλαβει το φορουμ να βρει την καλυτερη λυση για τα διαδικαστικα και οικονομικα λογω το οτι υπαρχει μεγαλυτερη πειρα σε τετοια θεματα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα το προσπαθήσουμε...

Στην χειρότερη περίπτωση θα πάμε ο καθένας μόνος του στο εν λόγω site...

Θα κάνω φυσικά και μία επαφή με την ίδια την εταιρία...

Reaction score
0
eimai ki egw mesa!!!!ennoeite...exw idi to dvico 5100sh me 320ari skliro...einai fantastiko!!!tha ta exw na doulevoun dipla to ena sto allo!!!!

Reaction score
2
Για ενημερωση απο τα πρωτα 200 κομματια του Power Buy TViX-HD M6500A του mpc club εχουν γινει ηδη reservered και απο τα επομενα 200 (σημερα ανακοινωθηκε ) εχουν ηδη υπογραψει ηδη 50 ατομα.

Reaction score
0
Βρε παιδιά, όταν με το καλό κυκλοφορήσει κανονικά, λογικά θα το φέρει το hardshop (που έχει ήδη το 4100).
Επίσης με ψιλοχαλάει η εγγραφή επί πληρωμή στο mpcclub.

Γιατί δεν κάνουμε λίγη υπομονή;
(Βασικά εγώ πρέπει να κάνω υπομονή, ίσα που βαστιέμαι, χθες πήρα και την LCD, οπότε τα λέω για να τα ακούω εγώ...)

Reaction score
11
Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια κίνηση μέσα στις γιορτές; Γιατί έχω ένα μικρό προβληματάκι.
Από αύριο θα πάω διακοπές για 15 ημέρες και δεν θα έχω υπολογιστή πιθανόν ούτε πρόσβαση σε internet για να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα.
Τί θα γίνει θα μείνω χωρίς DVICO;
Πείτε κάτι.

Reaction score
0
Παιδιά και εγώ ενδιαφέρομαι για το εν λόγο αρκεί η τιμή να είναι αυτή και να μην γίνει κανένα κορυφαίο σκηνικό με εκτελωνισμό και μας πάει πάνω από 500....

Reaction score
0
Κατ’ αρχάς σίγουρα ενδιαφέρομαι…
Σαν γνήσιο πνεύμα αντιλογίας όμως θα ήθελα να ξαναδούμε 2-3 πραγματάκια .
Υποθέτω ότι από τους ενδιαφερόμενους κανείς δεν την είχε πατήσει με το kiss που αγοράσθηκε με τον ίδιο τρόπο και για την ίδια χρήση (και μάλιστα με δοκιμή ενός μηχανήματος που είχε έρθει πριν βγει επίσημα το μοντέλο) και κατέληξε, αφού μας έσπασε τα νεύρα, διακοσμητικό στο ράφι…
Θα μου πείτε και πόσο να περιμένουμε ? τι να πω αφού και εγώ που τα λέω είμαι έτοιμος να ξαναρισκάρω βασιζόμενος στον έντιμο βίο του δοκιμασμένου 4100…
Τουλάχιστον όμως να είμαστε σίγουροι ότι προπαραγγέλνοντας θα έχουμε και μια αρκετά καλύτερη τιμή..
Παρεμπιπτόντως αν έχω καταλάβει καλά από τα λεγόμενα των κατόχων του, το 4100 παίζει τα rip και των blue ray των hd dvd . Καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή μιας και νομίζω ότι, έως ότου τουλάχιστον μας επιτρέψει το κόστος μηχανημάτων και δίσκων να πάμε σε άλλες λύσεις, αυτά είναι που (όλοι) θα θέλαμε να απολαμβάνουμε με το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Το θέμα τώρα του ενσωματωμένου δίσκου.. Απ’ ότι κατάλαβα η πλειοψηφία είναι υπέρ της αγοράς μηχανήματος χωρίς εσωτερικό . Εν τάξει .παρόλο που όπως είχα πει και παλαιότερα νομίζω ότι όσους δίσκους και να έχουμε λίγος χώρος ακόμα δεν βλάπτει και μάλιστα χωρίς να χρειάζονται συνέχεια καλώδια και επιπλέον σκληροί που δυσκολεύουν και τη φορητότητα του μηχανήματος .ή μήπως εννοείτε ότι μπορούμε εκ των υστέρων να βάλουμε εσωτερικό σκληρό από μόνοι μας ? Άλλη μια ερώτηση για τους κατόχους του 4100 που ελπίζω να είναι υπομονετικοί με τις απορίες μας .
Αυτά για την ώρα
(Αν πάντως πάμε σε power buy δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να αντισταθώ …. )
Καλές γιορτές σε όλους !!!!

Reaction score
11
Ναι, μπορούμε εύκολα μετά να τοποθετήσουμε μέσα στο μηχάνημα μόνοι μας σκληρό δίσκο έως και 1TB.

Reaction score
0
Ναι, μπορούμε εύκολα μετά να τοποθετήσουμε μέσα στο μηχάνημα μόνοι μας σκληρό δίσκο έως και 1TB.
thanks για την άμεση ενημέρωση.
οπότε τα σχόλια μου περί ενσωματωμένου σκληρού δεν χρειάζεται να τα λάβετε υπ' όψη...

HV

Reaction score
0
Paidia an to paraggeilete apo amerikh den 8a exete problhma kai me to reyma afou ekei dexontai allo ? Oso gia to telwneio sta sigoura 8a pesei megalo maniki.

Reaction score
77
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Και εγώ ρωτώντας φίλους ποθ κάνουν εισαγωγές, όταν μίλησα για εισαγωγή από ΗΠΑ
μου είπαν "ου μπλέξεις".

Επαναλαμβάνω, μήπως να περιμένουμε λίγο;

Reaction score
0
Επειδή χρειάζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα τέτοιο μηχανάκι για το οποίο αναφέρεστε, θελω να κάνω μερικές ερωτήσεις.Κατ'αρχήν σας λέω πως σκοπεύω να πάρω το ΤVix M3100u ώστε να αποθηκεύω DVD που κατασκευάζω εγώ και θέλω να προβάλλονται εκεί που εργάζομαι.Ρωτώ και σας θερμοπαρακαλώ να μου απαντήσετε:

1) Μπορεί εύκολα κ γρήγορα να περάσει μέσα στον σκληρό του δίσκο dvds μη κωδικοποιημένα?

2) Μπορεί κανείς εύκολα να κάνει Playlist απο ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα dvd που έχει περάσει στον σκληρό δίσκο?

3) Εχει γενικό repeat, ώστε όταν θα τελειώσει η προβολή των 10 dvd ας πούμε να ξαναγυρίσει στο πρώτο?

4) Έχει κάποια καθυστέρηση ή άλλο πρόβλημα απο την μεταγωγή απο το ένα dvd στο άλλο?

5) Έχει καλή ποιότητα εικόνας?

Περιμένω εναγωνίως απάντησή σας γιατι το πενταπλό dvd carousel που έχω τα έφτυσε!!!!!!

Reaction score
0
Μόλις έλαβα απάντηση απο την Digital Connection:

Dear Nikos,

Unfortunately, we have to declare a value for products that exceed $100 for insurance so that any damage or loss is covered. This serves as the value for which customs will use to calculate VAT. Since the liability is ours until you sign for the package, we are unable to provide a lower value for the shipment. The TVIX is CE certified.

Best Regards,
Customer Support
Digital Connection
Οπότε μάλλον απομακρύνεται η παραγγελία απο Αμερική αφού θα μας έρθει ο κούκους αηδόνι...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas