17 Μαϊου 2006 #1 A argiris Μηνύματα 519 Reaction score 0 ultralink, kimber cable pk14 wattgate schucko fis balls or furutechor clear audio 1.8m half price 6947420983
ultralink, kimber cable pk14 wattgate schucko fis balls or furutechor clear audio 1.8m half price 6947420983
19 Μαϊου 2006 #2 g.kar Μηνύματα 8.298 Reaction score 3.582 Αργύρη, ευχαριστώ. Θα συναντηθούμε σήμερα.
20 Μαϊου 2006 #3 g.kar Μηνύματα 8.298 Reaction score 3.582 Αργύρη, το καλώδιο ρεύματος το δοκίμασα στο transport και ανέβηκαν τα δυναμικά με πιο σφιχτό μπάσο και πολύ ζεστες μεσαίες. Κορυφαίο overall. Thank you.
Αργύρη, το καλώδιο ρεύματος το δοκίμασα στο transport και ανέβηκαν τα δυναμικά με πιο σφιχτό μπάσο και πολύ ζεστες μεσαίες. Κορυφαίο overall. Thank you.
21 Μαϊου 2006 #4 Γ Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης Μηνύματα 4.496 Reaction score 3 g.kar,έχεις μαζέψει όλα τα καλώδια. Περισσεύει τίποτα και για εμάς?
22 Μαϊου 2006 #5 g.kar Μηνύματα 8.298 Reaction score 3.582 Ολο παίρνω καλώδια κι όλο ξεμένω από καλώδα. Είναι κατάρα σου λέω. Τα Ultralink ρεύματος μου παίζει πολύ καλά σε ψηφιακή πηγή, στον τελικο δεν μου κάθησε τόσο καλά. Εκεί παίζει καλύτερα το Furuteck . Το Σ/Κ δεν πήγα τελικά πουθενά. Ακουσα πολύ μουσική, CDs , βινύλια, ραδιόφωνο... Το σύστημα δεν σταματησε να παίζει μουσική. Τόσες πολλες ώρες ακρόασης και δεν κουράστηκα καθόλου.
Ολο παίρνω καλώδια κι όλο ξεμένω από καλώδα. Είναι κατάρα σου λέω. Τα Ultralink ρεύματος μου παίζει πολύ καλά σε ψηφιακή πηγή, στον τελικο δεν μου κάθησε τόσο καλά. Εκεί παίζει καλύτερα το Furuteck . Το Σ/Κ δεν πήγα τελικά πουθενά. Ακουσα πολύ μουσική, CDs , βινύλια, ραδιόφωνο... Το σύστημα δεν σταματησε να παίζει μουσική. Τόσες πολλες ώρες ακρόασης και δεν κουράστηκα καθόλου.
22 Μαϊου 2006 #6 g.kar Μηνύματα 8.298 Reaction score 3.582 Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said: g.kar,έχεις μαζέψει όλα τα καλώδια. Περισσεύει τίποτα και για εμάς? Click to expand... Δεν έχεις ανάγκη εσύ. Εχεις κάνει καλές προμήθειες από καλώδια.
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said: g.kar,έχεις μαζέψει όλα τα καλώδια. Περισσεύει τίποτα και για εμάς? Click to expand... Δεν έχεις ανάγκη εσύ. Εχεις κάνει καλές προμήθειες από καλώδια.