- Reaction score
- 114
γιατι έχω την "εντύπωση" ότι έχει το ίδιο μενου , αρα και τα υπόλοιπα... με τον Digitalworld HDT-150 ?:109:
Βεβαια εκείνος δεν παρουσίαζε τα προβλήματα που ανέφερες...
Να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται αυτό; Γιατί το ψάχνω εδώ και καιρό και δεν έχω βγάλει άκρη ρε παιδιά με αυτο..Ταξινόμηση των σταθμών σύμφωνα με τις δικές μου συνήθειες (μόνο εγώ σε όλη την Ελλάδα πρέπει να βάζω στο '4' τον Alpha), αφού πρώτα θέσω το LCN στο 'ΚΛΕΙΣΤΟ'. Δεν παιδεύτηκα καθόλου να το βρω.
Ευχαριστώωωωω!!!Λοιπόν σήμερα ασχολήθηκα με PVR. Έκανα α. εγγραφή προγραμματισμένη μέσω EPG και β. χειροκίνητη πατώντας Rec-Stop
Για την προγραμματισμένη εγγραφή λειτουργεί τέλεια, αφού ο κλειστός (σε stand-by) δέκτης ανοίγει ένα λεπτό πριν, αρχίζει αντίστροφη μέτρηση 60 δευτερολέπτων (μπορείς να επιβεβαιώσεις για άμεση εγγραφή ή και να ματαιώσεις). Η επιβεβαίωση δεν απαιτείται (μετά τα 60 δευτ αυτόματα παίρνει επιβεβαίωση), οπότε μπορείς να είσαι απών. Τελείωσε (έγραψε και κανα 3λεπτο πιο πολύ για σιγουριά) και έκλεισε και τον δέκτη.
Για την χειροκίνητη δεν έχουμε να πούμε τίποτα, αρχίζει όταν το θες (πατώντας Rec) και τελειώνει όταν θες (πατώντας Stop και ΟΚ για επιβεβαίωση)
Εγγραφή με χρονοδιακόπτη δε δοκίμασα, αλλά υποστηρίζεται.
Ευχαριστώωωωωωω!!!! :107:Μεσα στο μενου υπαρχει επιλογη LCN ,οποτε βαλ' τη 'κλειστο' και απο τη διαχειριση καναλιων μπορεις να μετακινησεις τα καναλια στη θεση που θες και να μενουν εκει.
Νομιζω οτι αυτο αναγραφεται και στο manual .
Για εγγραφη χρειαζεσαι ενα usb stick μεγαλης χωρητικοτητας η' σκληρο δισκο.