Powerline Ethernet

Reaction score
62
Καλησπέρα.

Θέλω να συνδέσω το netop pc μου (που χρησιμοποιώ ώς τρανσπορτ) με το δύκτιο. Το wireless είναι απαράδεκτο σαν ταχύτητα, και δεν μ'αρέσει να έχω πηγές ακτινοβολίας σπίτι (λόγω τέκνων), καλωδίωση δεν έχω, και σκέπτομαι να χρησιμοποιήσω αυτό :
http://www.plaisio.gr/Peripherals/N...werline-Ethernet-Kit-200Mbps-TL-PA201-KIT.htm

Θα έχω πρόβλημα με "θορύβους" στα ενισχυτικά μου ? Εχετε κάποια άλλη πρόταση - συμβουλή για δικτύωση.
Εχει δοκιμάσει κανείς κάτι ανάλογο?

Ευχαριστώ

Reaction score
62
Απάντηση: Powerline Ethernet

Ok. Ευχαριστώ Κώστα

Xμμμ... μόλις τώρα είδα ότι "αναμένονται"....

Reaction score
1.863

Ok. Ευχαριστώ Κώστα

Xμμμ... μόλις τώρα είδα ότι "αναμένονται"....
με τις απεργίες των νταλικιέρηδων δεν είναι τα μόνα.....

Πήγα σε ένα πλαισιο προχθες και τα περισσότερα ράφια ήταν άδεια.

Reaction score
1

Καλησπέρα.

Θέλω να συνδέσω το netop pc μου (που χρησιμοποιώ ώς τρανσπορτ) με το δύκτιο. Το wireless είναι απαράδεκτο σαν ταχύτητα, και δεν μ'αρέσει να έχω πηγές ακτινοβολίας σπίτι (λόγω τέκνων), καλωδίωση δεν έχω, και σκέπτομαι να χρησιμοποιήσω αυτό :
http://www.plaisio.gr/Peripherals/N...werline-Ethernet-Kit-200Mbps-TL-PA201-KIT.htm

Θα έχω πρόβλημα με "θορύβους" στα ενισχυτικά μου ? Εχετε κάποια άλλη πρόταση - συμβουλή για δικτύωση.
Εχει δοκιμάσει κανείς κάτι ανάλογο?

Ευχαριστώ
Κάποτε είχα ενδιαφερθεί και εγώ γι' αυτό το μαραφέτι. Κάποιος φίλος όμως ηλεκτρολόγος μου είπε ότι εάν έχεις τριφασικό ρεύμα τότε θα πρέπει οι πρίζες που θα χρησιμοποιήσεις να είναι στην ίδια φάση.

Τελικά βρήκα άλλη λύση και δεν το έψαξα παραπάνω.

Πρόσεξε αυτή την λεπτομέρεια. Επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα ίσως κάποιος σχετικός συνφορουμίτης μπορεί να μας διαφωτίσει.

Bart

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.697

Κάποιος φίλος όμως ηλεκτρολόγος μου είπε ότι εάν έχεις τριφασικό ρεύμα τότε θα πρέπει οι πρίζες που θα χρησιμοποιήσεις να είναι στην ίδια φάση.
Ισχύει αυτό. Μεταξύ των φάσεων παρεμβάλλεται ο μετασχηματιστής διανομής.

Reaction score
62

Ευτυχώς (η δυστυχώς) δεν έχω τριφασικό.
Ανυπομονώ να έρθουν για να τα δοκιμάσω...Και τα μισά απ'οτι λένε να πιάνει (έστω 100Μbps) πάλι ευχαριστημένος θα είμαι.

Ευχαριστώ για την επισήμανση πάντως.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio