PRAKTIKER vs Eφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!!! Τι κομπίνα παίζει???

Reaction score
49
και την νύχτα με τις μάσκες την είχε δώσει η Καθημερινή...
Δεν είχε όμως την σφραγίδα....ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ πάνω του!!
(και να σου πω Σπύρο, δεν ήξερα αν όντως είχε κυκλοφορήσει κάποια στιγμή με την εφημερίδα........)

Reaction score
0
Πολύ απλά Γιάννη αυτό λέγεται εξαπάτηση του πελάτη και μια μηνυσούλα παίρνεις και μερικά ευρά...!
Το θέμα είναι το κάνεις; Ή έχεις δικηγόρο που να θέλει να το "τρέξει" το ζήτημα;

Να δεις μετά πως στρώνουν οι "έξυπνοι" που θεωρούν τον πελάτη μάο-μάο και του πουλάνε χάντρες... :mrgreen:

Reaction score
49
Υπάρχει κάποιος δικηγόρος εδώ μέσα που θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του?
Πόσο στοιχίζει η διαδικασία, τι αποτέλεσμα θα είχε κ.ο.κ.???

(βέβαια, Αύγουστος είναι.........Δύσκολα τα πράγματα......Τα δικαστήρια υπολειτουργούν....Οι δικηγόροι είναι σε άδεια κ.ο.κ.)

Reaction score
0
Θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στο 1520.

Από προσωπική πείρα μπορώ να σου πω ότι ενδιαφέρονται άμεσα. Είχα τηλεφωνήσει για να ζητήσω απλά διευκρίνηση για κάποιο θέμα και όχι μόνο έλεγξαν άμεσα το κατάστημα αλλά με πήραν και τρεις φορές τηλ. (μέχρι να με βρούν) για να με ενημερώσουν για τις ενέργειες τους και να με ρωτήσουν αν θέλω να κάνω καταγγελία.

Reaction score
49
Θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στο 1520.

Από προσωπική πείρα μπορώ να σου πω ότι ενδιαφέρονται άμεσα. Είχα τηλεφωνήσει για να ζητήσω απλά διευκρίνηση για κάποιο θέμα και όχι μόνο έλεγξαν άμεσα το κατάστημα αλλά με πήραν και τρεις φορές τηλ. (μέχρι να με βρούν) για να με ενημερώσουν για τις ενέργειες τους και να με ρωτήσουν αν θέλω να κάνω καταγγελία.
Το τηλέφωνο ισχύει μόνο για Αθήνα ή έχει ισχύ σε όλη την Ελλάδα??
Αν είναι, από Τρίτη να τους κάνω ένα τηλεφωνηματάκι!! :roll: :wink:

Reaction score
49
Ευχαριστώ Σπύρο για την πληροφορία.
Θα τους τηλεφωνήσω εντός της εβδομάδας και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα!!! :roll: :wink:

Reaction score
49
για όλη την Ελλάδα...
Nομιζω οτι για Πατρα εχει και 090 στην αρχη
Δοκίμασα εχθές στο 1520 αλλά......"ο αριθμός δεν υπάρχει"
Θα δοκιμάσω αύριο και με το 090 αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Ανδρεάδης με δουλεύει....................

Θα τους βρω σίγουρα πάντως και θα ενημερώσω για το τι έγινε!! :roll: :D

Reaction score
1
Επειδή με προβληματίσατε, θα ρωτήσω συγγενείς μου δικηγόρους για να μάθω αν μπορεί να γίνει τίποτε. Προσωπική μου γνώμη, όντας άσχετος με νομικά, είναι ότι δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι ή να καταγγείλεις κάποιον. Το δισκάκι είχε την ταινία που έγραφε το κουτί του. Για ποιόν είχε γίνει η κόπια, που κτλ δεν είναι ζήτημα που σε αφορά ή σε θίγει. Δεν έγραφε το κουτάκι ότι "το συγγεκριμένο δισκάκι δεν έχει διανεμηθεί ποτέ από εφημερίδα" , οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv