Pre-Christmas gift!

Status
Not open for further replies.

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Pre-Christmas gift!

εγώ θέλω αίματα και συκωταριές στον αέρα :138:
Καλος εισαι εσυ να σε φωναξω το Πασχα να μου φτιαξεις το κοκορετσιον :105:

Reaction score
1

Εσύ να πας σε χασάπικο καλύτερα. :142:

Τα χασάπικα είναι για τους τουρίστες, εγώ γουστάρω ζεμπεκιές :142: αν και από προχτΕ έχω πάθει μια παράκρουση με τους Floyd :116:

Last edited by a moderator:

Reaction score
3

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω το δώρο μου.
Παρόλη την συχνή επικοινωνία με την Πηνελόπη (πμ και ένα τηλέφωνο από την ίδια), δεν με ειδοποίησε για να πάω κι εγώ για καφέ το Σάββατο για να το παραλάβω, όπως η ίδια με διαβεβαίωσε στο τηλεφώνημά της την περασμένη Παρασκευή.
Δεν θα με πείραζε το γεγονός της καθυστέρησης, άλλωστε της είχα πει ότι θα ήθελα να πάω κι εγώ να πιω ένα καφέ το Σάββατο και να γνωρίσω τα παιδιά και να πάρω το δώρο μου.

Αλλά εκείνο που με πείραξε είναι ότι παρόλο που δεν με ειδοποίησε για το Σάββατο και παρόλο που της έστειλα πμ και της ζήτησα να μου το στείλει στη δ/νση που της έγραψα, η Πηνελόπη αντί να απαντήσει με πμ ή ένα τηλέφωνο, έκανε μια κίνηση και με διέγραψε:111: από τους φίλους της στο Facebook (η ίδια μάλιστα είχε αποστείλει αίτηση φιλίας).
Τώρα εγώ τι να συμπεράνω;
Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει....
Αλλά αυτή η κίνηση της Πηνελόπης, δεν βγάζει νόημα....:118:

Και γι αυτό το αναφέρω κι εδώ, διότι οι άνθρωποι συνεννοούνται και δεν κάνουν τέτοιες κινήσεις.
Σίγουρα κάποια παρεξήγηση έχει γίνει, αλλά θα μπορούσε να απευθυνθεί η ίδια σε μένα.

Όσον αφορά το δώρο μου, παρακαλώ πολύ την ΔΟ να φροντίσει ώστε να το παραλάβω.
Ευχαριστώ
Κων/νος

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.091

Καλημέρα Κωνσταντίνε.

Δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει ΔΟ στις αγγελίες. Πώς δηλαδή να φροντίσει για την παραλαβή του δώρου σου?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.588
καλα βρε παιδια, ενταξει οτι κι αν εγινε λιγο υπομονη...
εκανε μια ομορφη κινηση η Πηνελοπη να δωρισει κατι...ας μη στεναχωριεται κι απο πανω...
δωρο ειναι...

να την μαλωνουμε κι απο πανω?

ισως εχει δουλειες, ισως ξεχαστηκε...οτιδηποτε..

βεβαια εδω ειναι AvSite κι οχι Facebook...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.723
Μπάνιο λέμε, Γιάννη βάλε κι εσύ τα plus σου παρακαλώ.

Reaction score
3

Όχι παιδιά, μόλις επικοινώνησα με την Πηνελόπη.
Της ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν φταίω κι εγώ.
Όπως μου είπε, για προσωπικούς της λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με εμένα, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, ούτε μέσω facebook, ούτε από εδώ.
Θα μου το στείλει ταχυδρομικά, σήμερα.
Δεν υπάρχει θέμα.
Αλλά όπως είπα και στην ίδια, καλό είναι να ενημερώνουμε, ειδικά όταν έχουμε κάποια εκκρεμότητα, γιατί μπορεί εύκολα να γίνει κάποια παρεξήγηση.
Το θέμα θεωρείται λήξας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είσαι ανάγωγος, αγενής, αχάριστος, αγνώμων (και ανορθόγραφος).
Δε φτάνει που σου δωρίζει κάτι η κοπέλα, δημιουργείς και θέμα επειδή δεν έτρεξε να σου το παραδώσει. Εγώ στη θέση της θα σου έστελνα με ταχυδρομείο ένα κουτί αμελέτητα.

Εκ μέρους της ΔΟ...

...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Pre-Christmas gift!

Είσαι ανάγωγος, αγενής, αχάριστος, αγνώμων (και ανορθόγραφος).
Δε φτάνει που σου δωρίζει κάτι η κοπέλα, δημιουργείς και θέμα επειδή δεν έτρεξε να σου το παραδώσει. Εγώ στη θέση της θα σου έστελνα με ταχυδρομείο ένα κουτί αμελέτητα.

Εκ μέρους της ΔΟ...

...
Κατ' αρχήν, επειδή δεν ξέρεις όλο το ιστορικό της συνεννόησης με την Πηνελόπη, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Εν περιλήψη σου λέω ότι δεν έτρεξε να το παραδώσει, αλλά υπήρχε μια επικοινωνία, μπας και το παραλάβω ο ίδιος το Σάββατο και έτσι γνωρίσω και τα παιδιά που δεν ξέρω.
Απλά μετά το Σάββατο, μιας δεν ειδοποιήθηκα, προσπάθησα να επικοινωνήσω και με πμ και μέσω τηλεφώνου, αλλά καμία ανταπόκριση δεν είχα με αποκορύφωμα τη σημερινή έλλειψη του λογαριασμού της στο FB!

Όταν λοιπόν προσπαθώ να έρθω σε επαφή με ένα άτομο και ξαφνικά και χωρίς λόγο, δεν απαντάει στο τηλέφωνο, δεν απαντάει στα πμ και βλέπω και σήμερα το πρωί να μην είναι στους φίλους μου στο FB, τι θες να υποθέσω;

2ον. Οι παραπάνω χαρακτηρισμοί σου φανερώνουν το επίπεδό σου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κρατάνε ακόμα σε μια τέτοια θέση...... Μην νομίζεις υπάρχουν κι άλλοι που δεν σε θέλουν, απλά δεν στο λένε.... Κι άμα ήξερες και ποιοί ήταν..............

3ον. Όσο για αυτά που λες να μου στείλει, η Πηνελόπη δεν είναι σαν και εσένα.
Κατανοεί ότι κι εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ τι μπορεί να συμβαίνει.
Γι αυτό και τα προτεινόμενα που λες να μου στείλει, κράτα τα για τον εαυτό σου.

και τέλος
το 'Εκ μέρους της ΔΟ" να μην το ξαγράψεις, παρά μόνο όταν εκφράζει όλη τη ΔΟ!

Απορία: το "ανορθόγραφος" που το είδες;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όταν δεν έρχεται σε επαφή το άτομο που περιμένουμε δεν το κάνουμε θέμα να κλαφτούμε δημοσίως εκτός κι αν είμαστε μπέμπηδες. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δώρο. Ούτε να σου το "χρωστούσε"! Άμα δηλαδή το πλήρωνες τι θα έκανες θα της έστελνες την αστυνομία; Που μου θες και την ΔΟ του site να επιληφθεί του θέματος... Επικοινωνείς με το περιβάλλον ρε;

Η συμπεριφορά σου έχει επακριβώς τα χαρακτηριστικά που ανέφερα. Ήμουν εξαιρετικά ευγενικός μαζί σου. Έπρεπε να σε στείλω σπίτι σου με τη μία (πρόσεχε γιατί ποτέ δεν είναι αργά). Θα πάρω μάλιστα την Πηνελόπη τηλέφωνο να μη σου στείλει το δώρο. Καλύτερα να το πάρει κανένας άλλος που θα το εκτιμήσει κιόλας. Εσύ είπαμε τι θα πάρεις. Αμελέτητα (@@).

Αν έχεις ελάχιστη ευθιξία, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις συγνώμη από όλους που σε διαβάσαμε και να δώσεις το δώρο σε κάποιον άλλον.

...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.773
+++, δυστυχως, λυπαμε....

αναφερομουν στα αμελετητα που θα εστελνα και εγω...

απαραδεκτα πραγματα...

Reaction score
3

Βεβαίως το θέμα έχει λήξει, γιατί ήταν μια παρεξήγηση από μέρους μου γιατί ενω είχα επικοινωνήσει με την Πηνελόπη, ξαφνικά δεν μπόρεσα να ξαναεπικοινωνήσω και απόρησα.
Στο κάτω - κάτω ο διαγωνισμός έγινε μέσα στα πλαίσια του AVSite.

Αλλά το θέμα εδώ είναι ο Διαχειριστής!
Και μάλιστα όχι δικό μου θέμα, αλλά δικό σας πλέον.
Και το "σας" αφορά όλα τα μέλη. Γιατί;
Θαυμάστε τον με αυτά που γράφει....
Όσον αφορά την Πηνελόπη, έχω ήδη μιλήσει μαζί της και αν θες ρώτα τη να σου πει γιατί δεν απάντησε στα μηνύματά μου και γιατί δεν είναι στο FB.

Μόνο με το μαλακό, μην σου έρθει ταμπλάς.....,γιατί εγώ ξέρω..........
Εσύ είσαι σίγουρος ότι θες να μάθεις......;

Όσον αφορά το δώρο το έχω κερδίσει και δεν το δικαιούται κανείς άλλος, μάθε και λίγα νομικά.
Αλλά ξέρω, ζηλεύεις γιατί μου έτυχε εμένα και δεν έτυχε σε σένα........
Και προσπαθείς να βρεις τρόπο για να το πάρεις.

Όσο για το ποτέ δεν είναι αργά σε συνδυασμό με το περί ευθιξίας, θα έπρεπε να είχες ήδη παραιτηθεί από καιρό. Δεν κάνεις γι αυτή τη θέση.
Και που 'σαι;
Υπάρχουν και δικαστήρια..............................................

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Διαγωνισμός; Πλαίσια AVSite; Ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπό σου γιατί δεν την παλεύεις.
Με απειλείς; Πήγαινε σε άλλο site να συμμετάσχεις σε διαγωνισμούς. Bye bye.

...

Reaction score
3.523

η Πηνελόπη δεν έχει Internet και μετα απο ενημερωση..............................

Σας παρακαλεί να σταματήσετε

Status
Not open for further replies.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502