Pre out σε Τελικο και παραμορφωση ηχου...?

Reaction score
1.064
Καλησπερα , εχω ενα προβλημα και θα χρειαστω μια βοηθεια
Εχω ενα ολοκληρωμενο με pre out και εχω συνδεσει την εξοδο αυτη με ενα τελικο .
Το προβλημα που εχω ειναι οτι ανεβαζοντας την ενταση του ολοκληρωμενου σε καποιο σημειο ο ηχος παραμορφωνετε παρολο που φαινεται οτι και ο τελικος και τα ηχεια αντεχουν παραπανω ενταση
Τα συστηματα ειναι
cambridge audio 651a pre out
creek 50w power amp 8ohm power amp
dali zensor 1
Δοκιμαζοντας το iphone με τον τελικο βλεπω την ενταση του κινητου και οταν φτασει λιγο μετα τη μεση
ξεκιναει να παραμορφωνει .
Καποια γνωμη?

Reaction score
660
Ξεμένει ο τελικός σου από ρεύμα και αρχίζει τις παλαβωμάρες...θα πάρεις τα μεγάφωνα στο χέρι

Reaction score
11.789
Κι εγώ έτσι νομίζω. Για διάβασε τα χαρακτηριστικά του τελικού σου, πόση ευαισθησία εισόδου έχει;

Reaction score
1.064
Τι στο καλο 50w για τα zensor 1 λιγα ? Εκτος και αν εχει θεματακι ο τελικος . Ειναι 10 ετιας...και κατι χρονολογικα
[DOUBLEPOST=1490907781][/DOUBLEPOST]
Κι εγώ έτσι νομίζω. Για διάβασε τα χαρακτηριστικά του τελικού σου, πόση ευαισθησία εισόδου έχει;
450mv

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Τσεκαρε εξοδο προενισχυτη, ευαισθησία εισοδου τελικου. Ισως ο προ υπεροδηγει την εισοδο του τελικου.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.529
Ο 740 μου έβγαλε αρκετές βλάβες μέχρι σήμερα. Πριν μερικά χρόνια έμεινε στην αντιπροσωπεία για αρκετό χρονικό διάστημα. Όσο για τα ρεύματα, παρόλο που στα χαρτιά έγραφε 100 βατ, μάλλον δεν τα κατάφερνε καλά.

Reaction score
1.064
Ευχαριστω πολυ θα τσεκαρω εξοδο του pre out να σας πω . Αν υπεροδηγει το pre out αυτο δε σημαινει οτι μεχρι ενα σημειο φτανει στο ανωτερο σημειο που μπορει να τραβηξει ο ενισχυτης δηλαδη να δωσει αυτο που εχει ?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Το φαινομενο της υπεροδηγησης εχει ακριβως το ακουστο συμπτωμα που περιγραφεις

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Ενδεχομένως να σε μπερδεύει η θέση του ποτενσιομέτρου.
Δεν έχει να κάνει με την απόδοση ισχύος του τελικού.
Κάλλιστα μπορεί με έναν προενισχυτή (αναλόγως του κέρδους του), να έχεις πλήρη ισχύ στη θέση 13 όταν με άλλον θα είσαι στο 11.

Reaction score
11
να υποθεσω οτι απεκτησες τον creek προσφατα ή επαιζε κανονικα απο καιρο στο συστημα μεχρι που παρατηρησες το προβλημα ?
Στο λεω γιατι ενας μικρος creek ψιλοπειραγμενος υπηρχε σε αγγελιες ...μηπως ειναι αυτος?

Reaction score
1.064
να υποθεσω οτι απεκτησες τον creek προσφατα ή επαιζε κανονικα απο καιρο στο συστημα μεχρι που παρατηρησες το προβλημα ?
Στο λεω γιατι ενας μικρος creek ψιλοπειραγμενος υπηρχε σε αγγελιες ...μηπως ειναι αυτος?
Ναι τον αποκτησα προσφατα απο φιλο στο φορουμ που πρεπει να τον πηρε κ εκεινος απο ατομο της παρεας. Γιατι αναφερεις "ψιλοπειραγμενος"?
Εγω παντως δεν μπορω να πω κατι τετοιο αυτη τη στιγμη γιατι μολις τον πηρα και τον εχω ακουσει ελαχιστα . Θελω να το δοκιμασω και με το maratz hd dac1 που εχω και δουλευει ως προ.

Reaction score
1.064
ΟΚ! αν ειναι φιλος, ειναι κριμα να χαλασει μια φιλία για λιγες δεκαδες(?) βατ!
Εννοεις η υπονοεις απο οτι καταλαβα οτι δεν ειναι θεμα προενισχυσης αλλα αδυναμιας του τελικου ..που τελικα μπορει να μην δινει πια 50w οπως πιθανον να εδινε παλια

Reaction score
11
Εννοεις η υπονοεις απο οτι καταλαβα οτι δεν ειναι θεμα προενισχυσης αλλα αδυναμιας του τελικου ..που τελικα μπορει να μην δινει πια 50w οπως πιθανον να εδινε παλια
Εννοειτε! λες να φταινε οι ακιδες των βασεων των ηχειων ή το πως βλεπεις το ποτενσιομετρο ? !!
Οπως και να χει ο C A που εχεις , θα οδηγήσει τα ηχεια σου πολυ καλυτερα σαν ολοκληρωμενος ακομα και τελειος να ηταν ο creek.
θα σου ελεγα να δοκιμασεις με διενισχυση με τον creek για υψηλές,αλλα τα ηχεια σου δυστυχώς δεν εχουν 4 ακροδεκτες .

Reaction score
1.064
Εννοειτε! λες να φταινε οι ακιδες των βασεων των ηχειων ή το πως βλεπεις το ποτενσιομετρο ? !!
Οπως και να χει ο C A που εχεις , θα οδηγήσει τα ηχεια σου πολυ καλυτερα σαν ολοκληρωμενος ακομα και τελειος να ηταν ο creek.
θα σου ελεγα να δοκιμασεις με διενισχυση με τον creek για υψηλές,αλλα τα ηχεια σου δυστυχώς δεν εχουν 4 ακροδεκτες .
O CA εχει τη δυναμη να με καλυψει, αλλα ηχητικα μεχρι εκει που δεν παραμορφωνει ο creek μου αρεσει καλυτερα
Θα κανω τις δοκιμες μου το σ/κ και θα επανελθω ....!

Reaction score
1.064
Τσεκαρε εξοδο προενισχυτη, ευαισθησία εισοδου τελικου. Ισως ο προ υπεροδηγει την εισοδο του τελικου.
Απο την CA μου απαντησαν
We have been informed that the statistics for the 651A are as follows.

Record Out: Max 8.5RMS Gain 0db
Pre Out: Max 4.2RMS Gain 9.5db

These will depend on the input voltage from the source, the statistics above are indications of the units capabilities.( source περνει απο το ενσωματωμενο usb dac που εχει ο ολοκληρωμενος)

ο creek a42 εχει input sensitivity 530mv

Μονο προς πληροφορηση για ν εχω μια συγκριση ο προενισχυτης creek p42 που ερχοταν πακετο με τον a42 εχει
TOTAL HARMONIC DISTORTION < 0.01% 20 Hz to 20 kHz
FREQUENCY RESPONSE 0 Hz to 35 kHz -1dB
LINE INPUTS X 4 at 47kΩ
TAPE LOOPS X 2
OUTPUTS X 3 Maximum
TAPE OUTPUTS X 2 at 1kΩ
GAIN From OUTPUT 2 & 3 with LINK PCB installed X 1 (0dB)
GAIN From OUTPUT 1 switchable x 2 (6dB), X 3 (9dB) & X 4 (12dB)
MAXIMUM OUTPUT VOLTAGE per Outut module 6V AT 10kΩ load
OUTPUT IMPEDANCE 1KΩ
SIGNAL TO NOISE RATIO -105dB for 600mV output
SEPARATION -80 dB'S at 1 kHz
POWER CONSUMPTION 7W DC (15W AC mains version)
.....μενουν οι μετρησεις

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp