Predator (Blu-Ray)

Reaction score
1
Απάντηση: Predator (1987) Bluray

Μα αφού είναι ομορφούλης καλέ !!! :142:

Το επιβεβαιώνει και ο Αρνι :405:

Reaction score
0

H Ultimate Hunter edition,θεωρειται απο τα χειροτερα παραδειγματα εκτεταμενης χρησης DNR σε σημειο που να μη μεινει ιχνος κοκκου.Η εικονα ειναι πολυ soft και χανεται πολυ λεπτομερεια

Reaction score
1

Εμένα μιά χαρά μου παίζει...τώρα άμα χάνεται η λεπτομέρεια στις εκατό χιλιάδες ίντσες δεν με ενδιαφέρει και ούτε θα με προβληματίσει ποτέ μέχρι το τέλος του βίου μου...:142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.706

Εμένα μιά χαρά μου παίζει...τώρα άμα χάνεται η λεπτομέρεια στις εκατό χιλιάδες ίντσες δεν με ενδιαφέρει και ούτε θα με προβληματίσει ποτέ μέχρι το τέλος του βίου μου...:142:
Όταν πάρεις βιντεοπροβολέα, ξαναπές το!:136:

Reaction score
80

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις

Και εγώ έτσι έλεγα και τώρα...

Reaction score
1

Όταν πάρεις βιντεοπροβολέα, ξαναπές το!:136:
Mπα δεν Γιώργη...μιά καβάντζα που έκανα θα πάει για αγορά νέας μοτοσυκλέτας :116: το βαρέθηκα το Honda, πάω για Kawasaki !

Reaction score
1

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις

Και εγώ έτσι έλεγα και τώρα...

Mα δεν με ενδιαφέρουν οι προβολείς, πως να το κάνουμε :142: την ευκολία της TV δεν την αλλάζω με τίποτα, ευτυχώς έχω αρκετούς φίλους με προβολείς και εξυπηρετούν καμιά φορά :137:

Reaction score
80

Δεν ήρθες στην έκθεση για αυτό τα λες

Reaction score
1

Λογικό, αφού δεν πολυβγαίνω από το σπίτι, και αν βγώ είναι για ελάχιστο χρόνο και πολύ κοντά, έχω πρόβλημα ακόμα...δεν μπορώ να καβαλήσω και τη μηχανή...ακόμα :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo