- Reaction score
- 3
Όχι ρε γ@μώ την τύχη μου μέσα.wall_1Κέρδισε και το βραβείο EISA:
Τώρα θα πάει 10% παραπάνω από τη μαμά SONY, οπότε 30% ακριβότερος εδώ.
Δέσαμε...:mad_3:<o
<o
Άλλος για OPTOMAAAAAAAAAA
<oΌχι ρε γ@μώ την τύχη μου μέσα.wall_1Κέρδισε και το βραβείο EISA:
<oΑγαπητε φιλε(οποιος και εαν εισαι)Θα συνιστούσα ψυχραιμία διότι προβλέπω σχετικό εξαμηνιαίο λιβάνισμα του θέματος σε γνωστό ανιδιοτελές κλάμπ. Δεν θέλει πολύ, τόσο ώστε να προσεγγισθεί καταλλήλως η αντιπροσωπεία και να αγοραστούν μερικά κομματάκια απ' ευθείας σε τιμή χονδρικής. Kodzamán συντονιστάδες, από την λιανική θα αγοράζουν? 8)
Τρέχω στις αγγελίες... ;-)
Α)συγκλιση......
Ολα απο εκει ξεκινουν στην εικονα.....:happy_4:
Οντως τα λεει εδω και χρονια.Χιχιχιχι!... :happy_5:
<o></o
>
Εσύ τα λες εδώ και χρόνια φίλε, αλλά ποιος σε ακούει!... :happy_2:
Τερμα η αγωνια σε τι μηχανημα θα πεσεις......:bravo:Πλέον όλες οι εταιρίες αν θέλουν να πουλάν τα προϊόντα τους θα πρέπει να κινηθούν κάτω απ το όριο των 4000 € αφού δεν προλαβαίνεις καλά καλά να αγοράσεις το νέο μοντέλο και σκάει το επόμενο . Την μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει η σύγκλιση των panel απ το menu. Πόσο καλά άραγε θα δουλεύει . Νομίζω πάντως ότι αυτό από μόνο του είναι μια μικρή επανάσταση στο χώρο και θα πρέπει να το υιοθετήσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες . Ίδωμεν
Kαι εδω λεει πως η τιμη Ιαπωνιας ειναι γυρω στα 2850€Πάντως από το λινκ του Ανδρέα φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διαφορά στη τιμή Ιαπωνίας.....
Λέτε να έρθει σε τιμή γύρω στα 3000....;
Όχι απλά SONY φίλε μου, SONY Hellas, εκεί είναι που δε ξέρεις...:happy_9:Kαι εδω λεει πως η τιμη Ιαπωνιας ειναι γυρω στα 2850€
http://www.areadvd.de/news/2007/200708/22082007001_Sony_VPL-VW60.shtml
Αλλα Sony ειναι αυτη, ποτε δεν ξερεις...
:shock: WAF=[SIZE=-1]Woman Acceptance Factor :crazy_2:[/SIZE]ΤΟΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Πέρασε και το WAF με επιτυχία!!!!!
Ακριβώς!!!:happy_9::shock: WAF=[SIZE=-1]Woman Acceptance Factor :crazy_2:[/SIZE]
Ακριβώς!!!:happy_9:
Απλά αποφεύγω τις γκρίνιες του JVC!!:happy_9:Μπράβο κ_ουφαλίτσα :bravo: