Print to Tape

Reaction score
6
Το εχω κανει πολλες φορες και με διαφορα προγραμματακια.
Συνδεω το stadalone dvd recorder μου (pioneer 320) μεσω dv (fireware) με το pc .
Απο το pc δινω εικονα η με το vegas η με το pinacle η με το premiere χωρις προβλημα.
Ξαφνικα ομως η δουλεια στραβωσε. Με οποιο απο τα τρια και αν προσπαθω δεν γινετε τιποτα.
Το pioneer δεν βλεπει εικονα ( no DV camcorder connected)
Η πλακα ειναι πως με το που βαζω το καλωδιο (dv) στο recorder το pinacle ανοιγει.
Δειγμα πως αναγνωριζει την συσκευει.
Πως ειναι δυνατον να μην το βλεπει;
Καμια ιδεα ;
Κολλησα.

Reaction score
7
Αυτα τα ''ξαφνικα'' μου τη σπανε και εμενα....

Δε δοκιμαζεις καμερα > pioneer να δεις τι γινεται τουλαχιστο με το dv in του pioneer, αν λειτουργει?

Επειδη σε γενικες γραμμες σε dv in και usb οι συσκευες εχουν ενα κυκλωματακι που αναγνωριζει την ταση μεσω του καλωδιου και ενεργοποιει τη συνδεση. Εχει τυχει να γραφει η μια συσκευη ''usb mode'' και η αλλη να μην παιρνει χαμπαρι...

Reaction score
6
Δε δοκιμαζεις καμερα > pioneer να δεις τι γινεται τουλαχιστο με το dv in του pioneer, αν λειτουργει?

...
Καμερα δεν υπαρχει για να το δοκιμασω.
Απο την αλλη δεν εχω λογο να πιστευω πως στα καλα καθουμενα τα παιξε η εισοδος του recorder...
Πριν δυο βδομαδες ηταν οκ.
Τι να πω δεν ξερω
Αυτες τις μερες διωρθωνω το ενα και μου βγαζει κατι αλλο :x

Reaction score
7
Ρε συ, παρα-προχτες ψηνω κατι τοστ στην τοστιερα, τη βγαζω απο την πριζα και την αφηνω εκει που ηταν...
2 μερες μετα τη βαζω παλι στην ιδια πριζα και χωρις να την κουνησω και ηταν νεκρη. Ουτε το φωτακι....

Reaction score
6
Ρε συ, παρα-προχτες ψηνω κατι τοστ στην τοστιερα, τη βγαζω απο την πριζα και την αφηνω εκει που ηταν...
2 μερες μετα τη βαζω παλι στην ιδια πριζα και χωρις να την κουνησω και ηταν νεκρη. Ουτε το φωτακι....
Οιωνος.
Μηπως σου λεει η τοστιερα πως πρεπει να κανεις διαιτα; :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.671
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@