problem with infocus x10

Reaction score
0
καλημερα πηρα δοκιμαστικα για τεστ ντραιβ που λενε το προτζεκτορα ενος φιλου το συνδεσα στο πλει 3 με hdmi και δεν αναγνωριζει καθολου την πηγη!!!!!!ξερετε κατι ???μπορειται να με βοηθησετε??τι να επαθε?????βασικα δεν παιζει ουτε με dvd και το καλωδιο το τσεκαρα με αλλο προτζεκτορα και δουλευει κανονικα λετε να καηκε η ψηφιακη εξοδο???

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τοτε Μανο, και εαν τα εχεις δοκιμασει ολα και δουλευουν, δεν
μπορει παρα να ειναι θεμα συμβατοτητας.(καθολου παραξενο με βιντεοπροβολεις
της Infocus)
Βρες ενα αλλο καλωδιο και δοκιμασε το.

Reaction score
453
Στο παλαιό 4805 είχα το ίδιο πρόβλημα και είχε καεί η ψηφιακή είσοδος του προβολέα.
Φυσικά έγινε αλλαγή όλη η motherboard του προβολέα.

Reaction score
0
ναι εννοειται εξαλλου ειχα και τον οπτομα τον δικο μου σε αντιπαραθεση κριμα μαλλον θα καηκε ψηφιακη εξοδος πολυ λυπαμαι γιατι χαλασε στα χερια μου και αισθανομαι παρα πολυ ασχημα!!!!!!τοσο ευαισθητα πια γινανε τα μηχανηματα δεν καταλαβαινω 5 προτζεκτορες εχω αλλαξει κανενα προβλημα ποτε!!!!!

Reaction score
89
Λοιπόν και ένας δικός μου φίλος πήρε τον Infocus X10 και το PS3 και δεν παίζει μέσω HDMI. Δείχνει ότι αναγνωρίζει το PS3 HDMI σύνδεση αλλά στην επόμενη οθόνη μαυρίζει. Έστειλα e-mail στην SONY USA και μου είπαν ότι:Thank you for writing us. We do not recommend using an projector on the PLAYSTATION(R)3 computer entertainment system.
Η Infocus είπε να δοκιμάσω κανά δύο πράγματα που δεν δούλεψαν. Το καλώδιο είναι εντάξει γιατί το δοκίμασα με dvd και upscaled έδωσε εικόνα 1080p. Το PS3 παίζει 1080p γιατί το δοκίμασε ένας φίλος σε HDTV.
Μάλλον είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει αρκετό κόσμο...μια και ο Infocus X10 είναι ένας φτηνός και καλός PJ, και το PS3 και το έχουν πολλοί και πολλοί το επιλέγουν για BlueRay.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.700
Νεότερο μέλος
proteusjohn