procella p8iw 128 db peak

A

AKARL

Guest
Φτάνει έξω από ένα εστιατόριο μια τεράστια λιμουζίνα. Ανοίγουν οι πόρτες της και βγαίνουν έξω πάρα πολλές και πολύ όμορφες κοπέλες, η μία πιο όμορφη από την άλλη! Στο τέλος βγαίνει έξω και ένας τύπος κουστουμαρισμένος με έναν παπαγάλο στο δεξί του ώμο. Μπαίνουν μέσα στο εστιατόριο, τους βλέπουν τα γκαρσόνια και τρελαίνονται! Αμέσως ενώνουν τραπέζια και τους υποδέχονται όσο καλύτερα μπορούν!

Τους ρωτάει ο πρώτος σερβιτόρος:
-Τι θα πάρετε για ορεκτικό;
Η πρώτη κοπέλα λέει ένα κεράσι, η δεύτερη κοπέλα ένα μήλο, κοκ...
Μόλις φτάνει η σειρά του παπαγάλου,αυτός παραγγέλνει καλαμαράκια, λουκάνικα, τρία πιάτα με σούπα και ότι άλλο ορεκτικό μπορεί να φανταστεί κανείς!

Έρχεται ο δεύτερος σερβιτόρος και ρωτάει τι θα φάνε για κύριο πιάτο.
Η πρώτη κοπέλα λέει ότι θέλει ένα κομματάκι ρολό, η δεύτερη ένα φιλετάκι κρέας τόσο λεπτό ώστε να μπορεί να βλέπει από μέσα του, η τρίτη παραγγέλνει μισό πιάτο χόρτα, κοκ...
Μόλις φτάνει η σειρά του παπαγάλου,αυτός παραγγέλνει τρία ψητά γουρουνόπουλα,10 μερίδες γύρο,135 καλαμάκια και τόσα άλλα φαγητά που θα έφταναν να χορτάσει ένα στρατόπεδο!

Έρχεται ο τρίτος σερβιτόρος για να πάρει παραγγελία για επιδόρπιο.
Η πρώτη κοπέλα ζητάει μία τρούφα, η δεύτερη ένα μήλο, η τρίτη μια καραμέλα, κοκ...
Ο παπαγάλος παραγγέλνει πάλι 3 τετραώροφες τούρτες, 2 γαβάθες γλυκά, 5 κιλά παστουρμά και ότι άλλο χωρά ο νους σου!

Μόλις έρχονται τα φαγητά,αρχίζουν όλοι να τρώνε και ο παπαγάλος τα σαρώνει όλα! Έρχεται ο μαιτρ ντι και τους δίνει το λογαριασμό. Τότε ο τύπος βγάζει από την τσέπη του ένα μάτσο χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και του τα δίνει:

-Φτάνουν;
-Φτάνουν και περισσεύουν κύριέ μου. Σας άρεσαν τα φαγητά;
-Όλα ήταν εξαίσια!
-Ξέρετε,με όλο το θάρρος σαν μαιτρ ντι του μαγαζιού, θα ήθελα να σας εκφράσω μια γενικότερη απορία όλων μας...
-Παρακαλώ!
-Ξέρετε,όλοι απορούμε με την κατάστασή σας...τόσες γυναίκες...τόσα χρήματα...
-Φίλε μου,είμαι ένας απλός άνθρωπος, όπως κι εσύ, γι'αυτό και θα ικανοποιήσω την απορία σου!

Ήμουν,που λες στην έρημο πολύ διψασμένος και μισοπερπάταγα σε άθλια κατάσταση...ξάφνου,σκοντάφτω σε κάτι και πέφτω! Κοιτάζω και βρίσκω κάτω ένα λυχνάρι...το τρίβω και φανερώνεται ένα τζίνι!!!
Τότε αυτό μου λέει ότι έχω τρεις ευχές να κάνω,που θα μου τις ικανοποιήσει! Αρχίζω και σκέφτομαι και του ζητάω τα εξής:

1ον: Θέλω πολλά χρήματα, κι απ'ότι βλέπεις δεν έχω παράπονο...
2ον: Θέλω πολλές γυναίκες, κι απ'ότι βλέπεις έχω ένα χαρέμι γεμάτο από φωτομοντέλα!
3ον: Θέλω ένα αχόρταγο πουλί!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
127 ειχε μετρησει ο τζαργκον στην υπογα.....και σηκωνε και αλλο......(132 )
στα 4,8 μετρα loud and clear........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.214
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney