- Reaction score
- 1
Ησουν .....τότε στο Sporting στα Πατήσια;;;Εγώ ξέρω λίγους να ακούνε ...Eloy !
( Μέσα και εγώ σε αυτους φυσικά!)
Εποχές...., τα αυλάκια στα βινύλια των Eloy έχουν γίνει ένα με την πίσω πλευρά
Ησουν .....τότε στο Sporting στα Πατήσια;;;Εγώ ξέρω λίγους να ακούνε ...Eloy !
( Μέσα και εγώ σε αυτους φυσικά!)
Πολύ καλό άλμπουμ :cool_4: :cool_4:Η μουσικη προταση της βδομαδας ειναι σιγουρα το νεο των Dream Theater - systematic chaos
...και ένα μικρό δείγμα απο τις προτάσεις του antone!Με κατι οχι και τοσο νεο αυτη τη βδομαδα...
Katatonia- The Great Cold distance σε dvd-a, δισκαρα και πολυκαναλο.
και κατι παλιοτερο αλλα διαχρονικο οι επανεκδωσεις των δισκων των Genesis σε sacd. Respect...:bravo:
φιλοι υπαρχουν καποια βασικες αληθειες εδω και αιωνες τωρα σχετικα με το τι ειναι η μουσικη και σε τι χρησιμευει και πως λειτουργει και γιατι τελος παντων σωνει και καλα να ασχολουμαστε με αυτην,Γενικα μουσικη ειναι το παντρεμα του ηχου και του ρυθμου!Τωρα απο κει και περα οι μουσικες επιλογες ειναι αναλογες της παιδειας και του γουστου του καθενος!Αυτο για τον καρρα γιατι το λες και το συσχετιζεις με τους μουσικοφιλους??
πολυ σωστη η θεσις αυτη φιλε μου ! και για να ριξω ετσι ενα ονομα απο τα πολλα για γινεται συζητηση.Το progressive είναι ένα μουσικο ιδίωμα που απαιτεί προσεκτικές ακροάσεις λόγω των πολλών τεχνικών του "δυσκολιών".
Οι μουσικοί δρόμοι δεν είναι οι "βατοί" και οι easy-listening και κατά συνεπεια απευθύνεται σε πιο απαιτητικό ακροατήριο , που δεν ακούει απλά μουσική την ώρα του φαγητού....
Τα ίδια χαρακτηριστικά δεν έχουν άραγε και όλοι οι οπαδοί του Hi-Fi ??
Εδω καπως θα διαφωνησω ,υπαρχουν διαβαθμισεις στο αντικειμενοΕλπιζω να μην μιλαμε για την σημερινη εννοια της Progresive ετσι...:mad_1:Αντε γιατι στο τελος δεν θα αφησουν τιποτα ορθιο:mad_3:....(Camel 4 ever:happy_2!Παντως δεν νομιζω πως το"εισιτηριο"για το χωρο/χομπυ ειναι το ειδος της μουσικης αλλα η αγαπη σου γι αυτη