Project Debut Carbon με 2M Red η OM10?

Reaction score
0
Θέλω να ρωτήσω λίγο σχετικά με τις κεφαλές που έρχεται το project debut carbon Έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά για την 2Μ red,όπως οτι δεν "συγχωρεί" έστω και αν υπάρχει λίγη σκόνη στα βινύλια,η ΟΜ10 πώς τα πάει σε αυτό τον τομέα? Τέλος έχω κατασταλάξει στα Yamαha As-500 και στα Wharfedale Diamond 121,ποια βελόνα απο τις παραπάνω θα δέσει καλύτερα? Φοβάμαι μην τυχόν η ήδη bright 2mred μαζί με τον yamaha παραγίνουν...

Reaction score
8.905
Γεια, θα σου πρότεινα την Shure M97XE. Εκτός του ισορροπημένου ήχου, έχει ένα έξτρα ατού,
και είναι ότι αν αποφασίσεις να την αναβαθμίσεις (στο μέλλον) με βελόνα S.A.S... πας μετά σε άλλη κατηγορία!

Last edited:

Reaction score
8
Θέλω να ρωτήσω λίγο σχετικά με τις κεφαλές που έρχεται το project debut carbon Έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά για την 2Μ red,όπως οτι δεν "συγχωρεί" έστω και αν υπάρχει λίγη σκόνη στα βινύλια,η ΟΜ10 πώς τα πάει σε αυτό τον τομέα? Τέλος έχω κατασταλάξει στα Yamαha As-500 και στα Wharfedale Diamond 121,ποια βελόνα απο τις παραπάνω θα δέσει καλύτερα? Φοβάμαι μην τυχόν η ήδη bright 2mred μαζί με τον yamaha παραγίνουν...
Γιατι θεωρεις αρνητικο το γεγονος οτι δεν συγχωρει?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster