projector και Οθόνη

Reaction score
0
Μου αρέσουν πολύ οι ταινίες και έτσι σκέφτηκα να πάρω έναν προτζέκτορα.Έχω 42αρα LCD...
Και φυσικά οι γνώμη σας μετράει!!
Κόστος για projector μαζί με πανί μέχρι 1400 μέγιστο.
Home cinema έχω της panasonic το SC-PT860.
Υπάρχει άδειο δωμάτιο στο σπίτι με μάκρος 410 και πλάτος 260.
Η οθόνη αν γίνεται λέω να είναι σε τρίποδο γιατί σε 8 μήνες μετακομίζω και δε θέλω να βιδώνω και να ξεβιδώνω ταβάνια.
Σαν αρχή σκέφτομαι τον hd20 και οθόνη τη http://www.projectorcenter.gr/screen_celexon_219x123tr.htm

Πώς σας φαίνεται?

Reaction score
89
Αν και μη ειδικός και γνωρίζοντας ότι υπάρχουν πολλοί εδώ που θα σε κατευθύνουν κατάλληλα, νομίζω ότι η οθόνη σε τρίποδο δεν θα σου κάνει αργότερα και θα έχεις δώσει τζάμπα τα λεφτά. Αν έχεις έναν τοίχο άσπρο, γνώμη μου είναι να μην πάρεις οθόνη τώρα αλλά αν θέλεις και σου χρειάζεται, να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω στον προβολέα.

Reaction score
0
Απάντηση: projector και Οθόνη

Δυστυχώς στα σημεία που με παίρνει να τον εγκαταστίσω έχω παράθυρα οπότε η αγορά πανιού είναι απαραίτητη.

Υ.Γ.Δεν περνάει καθόλου φώς απο τα παράθυρα

Reaction score
0
hd20 καρφωτο!
σαν πρωτος σου προβολεας θα σε ενθουσιασει.
για βιδωματα μην τα βαριεσαι, ειναι αναποφευτα αν θες να κανεις σωστη δουλεια.
και η οθονη και ο προβολεας πρεπει να βιδωθουν, δεν ειναι και καμια μεγαλη δουλεια να ξεβιδωσεις και να στοκαρεις μετα..

Reaction score
0

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Ο HD20 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ 3ΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΝΙ,ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 219CM.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ!

Reaction score
0

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας.
Έχω κάποιες ερωτήσεις ακόμη...

1.Θα χρειαστώ κάποιο ups για τον προτζέκτορα?
2.Αν πάρω το WD TV media player live θα μου δίνει στο home cinema
που είναι απο τα έτοιμα http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121111&proionID=3466

5.1 ήχο ή θα πρέπει να αλάζω στις ταινίες format ήχου?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.724

Reaction score
0
UPS θα χρειαστεις όσο το χρειαζεσαι για τα υπολοιπα ηλεκτρικα του σπιτιου σου.
Οσο για το μεγεθος της οθονης που προτεινεις πιστευω οτι αυτο που ειπε ο προηγουμενος φιλος δεν ισχυει, επειδη η οθονη αυτη ειναι αρκετα μεγαλη (96").. Σκεψου ομως οτι θα πρεπει να την τραβας αποτομα καθε φορα που πρεπει να την ανοιξεις και ενω θα ειναι και 2+ μετρα μηκος θα στηριζεται και σε τριποδο?
Θα μετανοιωσεις την ωρα που την πηρες. Εκτος αν την εχεις μονιμα ανοιχτη που ομως θα σκονιζεται.
Εδω σου λεει οτι πρεπει να ειναι και ηλεκτρικη για να ξετυλιγεται ομαλα, οχι να ειναι και σε τριποδο.. (γνωμη μου)
Επισης να ξερεις οτι με αυτες τις inches πρεπει να τον εγκαταστησεις στα 3.2 εως 3,83 μετρα. Λαβε υποψη σου (αν δεν το εχεις ηδη διαβασει) οτι ο hd20 δεν εχει πολλα περιθωρια εγκαταστασης και πρεπει να σκεφτεις σοβαρα τον χωρο σου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: projector και Οθόνη

UPS θα χρειαστεις όσο το χρειαζεσαι για τα υπολοιπα ηλεκτρικα του σπιτιου σου.
Οσο για το μεγεθος της οθονης που προτεινεις πιστευω οτι αυτο που ειπε ο προηγουμενος φιλος δεν ισχυει, επειδη η οθονη αυτη ειναι αρκετα μεγαλη (96").. Σκεψου ομως οτι θα πρεπει να την τραβας αποτομα καθε φορα που πρεπει να την ανοιξεις και ενω θα ειναι και 2+ μετρα μηκος θα στηριζεται και σε τριποδο?
Θα μετανοιωσεις την ωρα που την πηρες. Εκτος αν την εχεις μονιμα ανοιχτη που ομως θα σκονιζεται.
Εδω σου λεει οτι πρεπει να ειναι και ηλεκτρικη για να ξετυλιγεται ομαλα, οχι να ειναι και σε τριποδο.. (γνωμη μου)
Επισης να ξερεις οτι με αυτες τις inches πρεπει να τον εγκαταστησεις στα 3.2 εως 3,83 μετρα. Λαβε υποψη σου (αν δεν το εχεις ηδη διαβασει) οτι ο hd20 δεν εχει πολλα περιθωρια εγκαταστασης και πρεπει να σκεφτεις σοβαρα τον χωρο σου.
Έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα.Θα την έχω όμως μόνιμα ανοιχτή.Το δωμάτιο θα είναι για αυτόν το λόγο.Τα μέτρησα όλα βάση του http://www.projectorcentral.com/Optoma-HD20-projection-calculator-pro.htm
Τον προτζέκτορα θα τον έχω πάνω σε ένα επιπλάκι(στο σπίτι που είμαι τώρα νοικιάζω και δε θέλω να κάνω ταρζανίες)

Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι ότι το πλαίσιο δεν θα τον έχει πριν τις 16 Δεκεμβρίου διαθέσιμο,το ίδιο και η ηχοέκφραση.

Reaction score
0

Πάρε τηλέφωνο και στα καταστηματα,μην μιλάς μόνο με τους πωλητες και εγώ έτσι είχα πάθει πήρα τηλ και μου έλεγαν στο Πλαίσιο ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος και πήρα τηλ σε συγκεκραμένο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη Πλαισίου και μου είπαν ότι υπάρχει 1 κομμάτι στο κατάστημα και πήγα και το πήρα.

http://corporate.plaisio.gr/CorporateShops.aspx?show=Shops.Main

Reaction score
0

Τελικά πήρα τον hd200x στα 870 ευρώ.Δεν νομίζω να έχει καμιά διαφορά
απο τον hd20.Ο hd20 δεν ήταν πουθενά διαθέσιμος για αποστολή με
αντικαταβολή(μένω ορεστιάδα).Είναι ο πρώτος μου projector και δεν μου δόθηκε
η δυνατότητα να δω ποτέ ταινια σε τόσες ίντσες.Οπότε πιστεύω θα με εντυπωσιάσε.
Θα σας πώ όταν τον παραλάβω...ι

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.402
Members