Provhma me Philips Cineos 42PFL9732D

Reaction score
0
Kalispera se olous!Eimai katoxos ths parapanw thleorashs kai prin liges meres prospathisa na syndesw ypologisth gia na dw kapoia HD tainiakia...To provlhma pou exw loipon einai oti kathe liga deuterolepta anavosvhnei h thleorash kai vgazei "No video Signal" kai "Unsupported Video Format" kathws einai maurh kai pithanotata xanei to shma apo thn karta grafikwn.To kanei se oles tis analyseis (HD kai mh...).Exw dokimasei 3 diaforetika PC me diaforetikes kartes kai OS:9600GT, 8800GT, 8600GTS kai Vista Ultimate - XP antistoixa.Epishs exw "paixei" me diaforetikes ekdoseis drivers kai me tis rythmiseis ths nvidia (Anagnorizei to shma kanonika HDMI - RGB kai shkwnei 1080p kanonika).Epishs ekana firmware update sthn thleorash kathws legetai pws diorthwnontai provlhmata kai dokimasa kai tis 3 HDMI thyres (h prwth anagrafei synchronized HDMI alla den xerw ti shmainei...:108:)Exei parousiastei se kapoion katoxo auths ths thleorashs kati antistoixo?Den exw kapoio HD player 'h PS3 gia na dw pws syberiferetai kai ekei giauto...:104:
Aaa..paizei na ftaiei to kalwdio? (einai sxetika fthno kai xwris filtra).Euxaristw gia ton xrono sas!

Reaction score
62
Καλως ήθρες στην παρέα μας!!
Το καλώδιο κάνει καλή επαφή?? Θα σου πρότεινα να δοκίμαζες κάποιο άλλο για αρχή!!

Γράφε, αν μπορείς, ελληνικά, γιατί τα Greeklish είναι κουραστικά...

Reaction score
0
Καλώς σας βρηκα!Εχεις δικιο για τα greeklish :107:. Έχω δοκιμάσει και άλλο καλώδιο αλλά πάλι το ίδιο..το οποιο είναι δοκιμασμενο σε άλλη τηλεόραση και είναι οκ.Απλά αναρωτιόμουνα επειδή είναι της τάξεως των 15€ μήπως πρέπει να πάρω κατι καλύτερο!Αλλά και πάλι δεν θέλω τα το πληρώσω χωρίς να φταίει κάτι τέτοιο...Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθώ στο service της Philips και μάλλον εχω μπλέξει...

p@n

Reaction score
0
Δοκίμασες να συνδέσεις μόνο την τηλεόραση στο pc?
To καλώδιο είναι hdmi σε hdmi με αντάπτορα dvi στο pc?
Η ανάλυση της κάρτας γραφικών είναι αυτή της τηλεόρασης?

Reaction score
0
Μόνο την τηλεόραση συνδέω σαν single monitor...εχω δοκιμασει και dvi to HDMI και HDMI to HDMI καλώδιο.:133: Σε αναλύσεις είτε 1080p, είτε 720p, ακόμα και 1024x768 κάνει το ίδιο...

Reaction score
0
Χαιρετώ και εγώ!

κάτοχος μια 42PFL7603D από χτες, και μετά από πολύ προσπάθεια, δεν είχα επιτυχία στο να δω σήμα μέσω DVI - HDMI καλωδίου. Το κλασσικό μήνυμα ήταν "unsupported video format" και είδα και αρκετές φορές και no signal input. Δοκίμασα με 2 διαφορετικά pc με κάρτες γραφικών 7300GS και Χ1950ΧΤ αλλά καμία αλλαγή. Με καλώδιο component βλέπω σήμα κανονικά στην tv. Δυστυχώς δεν έχω έξοδο HDMI από κάποια κάρτα γραφικών για να δοκιμάσω απευθείας HDMI - HDMI. Πάντως και στην δική μου περίπτωση, ο υπολογιστής αναγνωρίζει κανονικά την τηλεόραση, αλλά ούτε σε clone ούτε με διαφορετικές ρυθμίσεις κατάφερα κάτι.

'Εχουμε κάτι νεότερο πάνω σε αυτό το θέμα?

Reaction score
0
Επανέρχομαι μετά απο πολύ καιρό, απλά για να ενημερώσω ότι το δικό μου πρόβλημα λύθηκε με την αγορά μιας ATI 3650 η οποία έχει HDMI έξοδο και υποστηρίζει HDCP (ίσως το HDCP να ήταν το θέμα). Πληροφοριακά τώρα τη δουλέυω με ATI 4870 με αντάπτορα DVI->HDMI και δεν έχω κανένα πρόβλημα.:107:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney