PS Audio DAC

I

iason

Guest
Καλησπέρα σε όλους, εδώ και καιρό ψήνομαι για ένα DAC της Ps Audio Nuwave Dac
θέλω να ρωτήσω στό φόρουμ εάν το έχει κάποιος στό σπίτι του η το έχει ακούσει αρκετά ώστε να μπορεί να εκφράσει προσωπική άποψη και όχι σχολιασμούς από το ιντερνετ.
Ποιό πολύ με ενδιαφέρει το USB για το lap top και υστερα τα υπόλοιπα,και ενα τελευταίο το καλώδιο Usb ποσο μεγάλο μπορεί να είναι χωρίς να έχει σημαντική αλοίωση της ποιότητας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Φιλικά Ιάσων.:hi: NuWave-front2-200x200.jpg

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.723
Ιάσων,
Για USB 1.1 το καλώδιο μπορεί να φτάνει τα 3 μέτρα για low speed καταστάσεις (1,5 Mbit/s) και τα 5 μέτρα για high speed (12 Mbit/s).
Για USB 2 το καλώδιο μπορεί να φτάνει τα 5 μέτρα (480 Mbit/s).
Για USB 3 δεν υπάρχει συγκεκριμένη ντιρεκτίβα αναφορικά με το μήκος του καλωδίου παρά μόνο για τις ηλεκτρικές ιδιότητες του καλωδίου, αυτές οι ιδιότητες όμως μας οδηγούν πρακτικά μέχρι 3 μέτρα καλώδιο.
Τώρα υπό προϋποθέσεις θα μπορούσες να βάλεις extensions USB καλωδίων αλλά θα πρέπει να παρεμβάλλονται αυτοενισχυόμενα USB hubs.

Οσον αφορά το DAC που αναφέρεις δεν το έχω ακούσει, το τροφοδοτικό του στάδιο όμως από φωτογραφίες που βλέπω είναι πολύ φροντισμένο για συσκευή αυτής της κατηγορίας τιμής. Είμαι και εγώ περίεργος για αυτό το DAC.
Αρις

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads