- Reaction score
- 766
έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο?....
σηκώνει μεγάλο τελικό ή πρέπει να παει κανείς στο 10άρι?
σηκώνει μεγάλο τελικό ή πρέπει να παει κανείς στο 10άρι?
αν επιτρέπεται ποιό μοντέλο πήρες?....από εξωτερικό έγινε η αγορά?..θέλω να κάτσω επάνω τελικό και αν σηκώνει και προενισχυτή...δεν ξερω Αργυρη παντως επειδη εχω και εγω πολυ μεγαλες αυξομοιωσεις στο ρευμα μου και το βραδυ φτανει τα 240v + .Το πηρα και εχω το κεφαλι μου υσηχο για τις συσκευες μου που κινδυνευαν...Οσον αφορα τα θετικα του,παρα πολλα.
το Ρ5 είναι πιο κοντα στο exact μου φαίνεται....αλλά τελικό μάλλον δεν σηκώνειτρεχουν νεα μοντελα, πραγματικα δεν ξερω τι κανουν, ενα μονο ειναι σιγουρο εχουν <στεγη> καμιναδα , πραμα που σημαινει μαλλον και αυτα ειναι πυρωτικα, αλλιως θα ηταν κλειστα αλλα exact power..................
μάλιστα...γιατί εγώ έλεγα αν το πάρω να καθίσω προ-τελικό-πηγή-προτζέκτορα....χμμμμμ....μαρέσει που τελικά ρωτάω πιο να επιλέξω...5 ή 10...τεσ παντων....και ο θόρυβος συνηθίζεται εν τέλει...όλα συνηθίζονται...:619:πηρα το Power Plant Premier.Ηταν το προυγουμενο κορυφαιο της.Το πηρα απο Γερμανια σε κατασταση που αναρωτιωμουν αν ειναι καινουριο ή μεταχειρισμενο.Σηκωνει 1800Watt.Οι τελικοι απο το θεμα προστασιας δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα.Τα ψηφιακα σου εχουν κυριως.Εγω εβαλα επανω (DAC,Processor,Plasma,projector,Πηγη).