ps power plant 5

Reaction score
766
έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο?....
σηκώνει μεγάλο τελικό ή πρέπει να παει κανείς στο 10άρι?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: ps power plant 5

πριν μπεις στην διαδικασια βαζειν το χερι στην τσεπην ,
δοκιμασε,
εκτιμησε ,
πραξε,

Reaction score
766

αργύρη οι πρώτες εντυπώσεις θετικές....γιου νόου αμπάουτ χουάτ.....θα κάτσω επάνω αργότερα και το μετσχηματιστή να δώ τι κάνει....
το ρεύμα εδώ Ηράκλειο είναι άστα....αυξομοιώσεις τάσης κλπ...
τις προάλες άκουγα μουσική βράδυ, βάζει κάποιος ηλ. σκούπα στη πολυκατοικία και μια στιγμή άρχισε το ηχείο να ρουφάει τη σκόνη :116:....... οχι ντάκσι.....
άρχισε να ακούγεται θόρυβος απ το ηχείο....έχω φέρει ηλεκτρολόγο και τσεκάρει γειώσεις κλπ...όλα τσεκ...αλλά....
παρήγγειλα την Αθηνά στο Τσακιρίδη....να δώ τι θα κάνει....αλλά φοβάμαι μη κόψει απ το σύστημα....γι αυτό ρωτάω σιγα σιγά για generators σε λογικά πλαίσια....
να το ψάχνω και βλέπουμε.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

η αθηνα καθαριζει αλλα στενευει το event , ο ατλας ειναι πιο <μουσικο> προιον,

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

εχω αγορασει ή ακουσει κατ επαναλειψη τα περισοτερα προιοντα του ειδους............

Reaction score
766

ο άτλας είναι τσοκ...ο Τσακιρίδης μου είπε αργότερα να κάτσσω κι ένα ατλα...αλλά νομίζω οτι η λύση του generator τύπου exact, ps κλπ θα είναι καλύτερη λύση....αν και πολύ πιο ακριβή...εσύ το διωξες το exact...πας γιαλλα....?????

Reaction score
766

εδώ η απάντηση στο μειλ στην π-ες που έστειλα...μάλλον λέει εμμέσος Plant 10 δαγκωτό.....

"Dear Sir, thanks for your mail, we always recommend going for the biggest Power Plant you can afford.
Primarily because it’s best to have ‘head room’ to allow full power to the system.
Other factors to take into account are the efficiency and impedance of your speakers,
the size of your listening room and your desired listening level.
The best approach is to contact the local distributor and ask them to lend you a unit."

Kind regards

Mark Lewis|Inside Sales|PS Audio
4826 Sterling Drive, Boulder, CO 80301 |
www.psaudio.com

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

το εξακτ κανει διαφορα στην κινηση , προβολεα-πηγη,
εγω δουλευω ενα τσοκ του richard grays , Και τιποτα αλλο
σε επιπεδο ηχου ειμαι πιο ψηλα απο το εξακτ που πελον δεν υπαρχει,

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

πλην του ultimate outlet , που ειχα (αν και ειναι φιλτρο τυπου μπαλουν)
ολα τα αλλα που εζησα απλα ζεματαγαν, και μιαλαμε εστω και με μια κουρο πανω , οχι κατι φανσι.........

Reaction score
103

Αργυρη που λεγαμε εγω παντως το Power Plant που τελικα πηρα.Οχι μονο δεν ζεματαει αλλα ειναι 10 μερες σερι αναμενω και ειναι ποιο κρυο απο τους Bryston που γενικα δεν σηκωνουν θερμοκρασια.Οσο για την ηρεμια που εδωσε στο συστημα μου δεν κανω κουβεντα.Επεισης φανταστικη διαφορα στην ποιοτητα του προβολεα που εχω ρηξει επανω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ζεστο.Ισως αυτο που ειχες εσυ να ηταν επισκευασμενο ή ελλατωματικο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

εγω δεν ειχα
φιλοι και γνωστοι ειχαν,
εγα απλα ειχα δοκιμασει ενα στο χωρο μου.Δεν μου εκανε κλικ και εφυγε.
Ολα ζεματαγαν, κανενα δεν ηταν επισκευασμενο, βεβαια το δικο σου μπορει να ειναι ενας φουρνιας, και να μην ζεματαει

Reaction score
103

δεν ξερω Αργυρη παντως επειδη εχω και εγω πολυ μεγαλες αυξομοιωσεις στο ρευμα μου και το βραδυ φτανει τα 240v + .Το πηρα και εχω το κεφαλι μου υσηχο για τις συσκευες μου που κινδυνευαν...Οσον αφορα τα θετικα του,παρα πολλα.

Reaction score
766

δεν ξερω Αργυρη παντως επειδη εχω και εγω πολυ μεγαλες αυξομοιωσεις στο ρευμα μου και το βραδυ φτανει τα 240v + .Το πηρα και εχω το κεφαλι μου υσηχο για τις συσκευες μου που κινδυνευαν...Οσον αφορα τα θετικα του,παρα πολλα.
αν επιτρέπεται ποιό μοντέλο πήρες?....από εξωτερικό έγινε η αγορά?..θέλω να κάτσω επάνω τελικό και αν σηκώνει και προενισχυτή...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

τρεχουν νεα μοντελα, πραγματικα δεν ξερω τι κανουν, ενα μονο ειναι σιγουρο εχουν <στεγη> καμιναδα , πραμα που σημαινει μαλλον και αυτα ειναι πυρωτικα, αλλιως θα ηταν κλειστα αλλα exact power..................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Το Τ3 τι ειπε ?

Reaction score
103

πηρα το Power Plant Premier.Ηταν το προυγουμενο κορυφαιο της.Το πηρα απο Γερμανια σε κατασταση που αναρωτιωμουν αν ειναι καινουριο ή μεταχειρισμενο.Σηκωνει 1800Watt.Οι τελικοι απο το θεμα προστασιας δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα.Τα ψηφιακα σου εχουν κυριως.Εγω εβαλα επανω (DAC,Processor,Plasma,projector,Πηγη).

Reaction score
766

έχει παίξει με τον τελικό...χωρίς τον μετασχηματιστεί πάνω...καλυτερο all around απο ένα kimber που είχα..ακούγεται πιο άμεσο...αλλά μου τα χαλάει ο θόρυβος λόγο ρεύματος....μπορεί και καλύτερα και αυτό μου τι δίνει....σκέφτομαι να πάω και στον προενισχυτή σε synergistic...αλλά δεν ξέρω αν κάνει το βύσμα του καλωδίου πάνω στον Denon....

Reaction score
766

τρεχουν νεα μοντελα, πραγματικα δεν ξερω τι κανουν, ενα μονο ειναι σιγουρο εχουν <στεγη> καμιναδα , πραμα που σημαινει μαλλον και αυτα ειναι πυρωτικα, αλλιως θα ηταν κλειστα αλλα exact power..................
το Ρ5 είναι πιο κοντα στο exact μου φαίνεται....αλλά τελικό μάλλον δεν σηκώνει

Reaction score
766

πηρα το Power Plant Premier.Ηταν το προυγουμενο κορυφαιο της.Το πηρα απο Γερμανια σε κατασταση που αναρωτιωμουν αν ειναι καινουριο ή μεταχειρισμενο.Σηκωνει 1800Watt.Οι τελικοι απο το θεμα προστασιας δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα.Τα ψηφιακα σου εχουν κυριως.Εγω εβαλα επανω (DAC,Processor,Plasma,projector,Πηγη).
μάλιστα...γιατί εγώ έλεγα αν το πάρω να καθίσω προ-τελικό-πηγή-προτζέκτορα....χμμμμμ....μαρέσει που τελικά ρωτάω πιο να επιλέξω...5 ή 10...τεσ παντων....και ο θόρυβος συνηθίζεται εν τέλει...όλα συνηθίζονται...:619:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

κοιτα το 05 ειχα την ευκαιρια να σκασω 3 χιλ
για το εξακτ,
και
να ακουσω α-β-γ
το τοτε ps κορυφαιο μοντελο
και το πρωτο του ειδους ακιουφεις.
Στο συστημα μου ηταν καλυτερο , το εξακτ ελαφρα . αλλα ετρεχε κρυο,
τα αλλα δυο ηταν μεταχειρισμενα , και ηταν πολυ ακριβοτερα,
Προσωπικα δοκιμαζεις ,εκτιμας και μετα αγοραζεις...............

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.159
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound