PS3 για DVD; Απαίσιο!

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι έχετε εσείς παρατηρήσει αλλά ως DVD SD ταινιών, το PS3 με έχει απογοητεύσει. Και υποτίθεται πως έχει την ικανότητα να βελτιώνει και στα απλά dvd την εικόνα τους.
Έχω το DENON 3910 και ενώ ήθελα να το πουλήσω όταν πήρα πρίν 3 εβδομάδες το PS3, τώρα πιά ούτε λόγος.
Εκτός και αν κάτι δεν έχω ρυθμίσει. Έχει κάποιος αυτή την εμπειρία της μεταξύ τους σύγκρισης; Η κάτι ανάλογου;

VS

Reaction score
0
Ρε φιλε τι να συγκρίνεις... Το Denon είναι μια κλάση μόνο του... αλλά μην ξεχνάμε και πόσο κοστίζει...

Τo PS3 δεδομενων των αναλογιών κάνει καλό upscale..

Reaction score
5
Ρε φιλε τι να συγκρίνεις... Το Denon είναι μια κλάση μόνο του... αλλά μην ξεχνάμε και πόσο κοστίζει...

Τo PS3 δεδομενων των αναλογιών κάνει καλό upscale..
έχεις δει το upscale που κάνει το Oppo981 που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό στο 1/3 των χρημάτων και τώρα είναι περίπου στα μισά;

Για να μην μιλήσω για το upscale του Toshiba HD-XE1. Αλλά αυτό είναι στα ίδια λεφτά περίπου...

Μην συγκρίνετε τα σώβρακα με την γραβάτα. Το PS3 είναι απλά μια κονσολίτσα με έξτρα δυνατότητες... τελος.

Reaction score
0
Εμένα αντίθετα με έχει εντυπωσιάσει με την διαχείρηση των sd dvd.
Σε σημείο που αρκετές φορές φαίνεται η καλύτερη εικόνα σε σχέση με το καταπληκτικό κατά τα άλλα denon 1920 που έχω.
Το 3910 είναι μια εντελώς άλλη ιστορία.... τι να συγκρίνουμε.

Reaction score
7
Απαίσιο; Μπααά δε νομίζω. Σε σύγκριση με το PC μου με Theatertek, nvidia pure video, vmr κ.τ.λ. μια χαρά είναι! Προσωπικά πιστεύω ότι κάνει πολύ καλό Upscale. Sakis παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του Upscale ίσως έχεις ρυθμίσει κάτι λάθος (επίσης δές και τις ρυθμίσεις του Color Space των συσκευών σου). Δες και αντίστοιχα threads στο avsforum που γράφουν εντυπώσεις για το PS3 και το Upscale του. Το θεωρούν πολύ καλό σαν DVD Player και προσωπικά δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω αφού και μένα αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Και το έχω συγκρίνει με player πολύ καλύτερο του Oppo (Pionner DV-989). Το Pioneer είχε καλύτερα χρώματα και ένα τσικ καλύτερη ευκρίνεια.

Reaction score
0
Πρώτ'απ'όλα βλέποντας το ένα και το άλλο, στο ps3 γίνονται όλα άσπρα. Το μαύρο της εικόνας εννοώ. Ξεθωριάζει εντελώς. Αυτό πως το εκλαμβάνεται; Είναι θέμα ρυθμίσεως;

Reaction score
7
Πρώτ'απ'όλα βλέποντας το ένα και το άλλο, στο ps3 γίνονται όλα άσπρα. Το μαύρο της εικόνας εννοώ. Ξεθωριάζει εντελώς. Αυτό πως το εκλαμβάνεται; Είναι θέμα ρυθμίσεως;
Ναι αυτό είναι πρόβλημα στο Colorspace. PC levels και RGB levels. Δεν θυμάμαι πώς την αναφέρει αυτή τη ρύθμιση το PS3...μόλις γυρίσω σπίτι θα το δώ και θα σου πώ ποιά ρύθμιση είναι.

Reaction score
1
εγω παλι δεν ηξερα οτι τα dvd μπορουν να φανουν τοσο καλα, μεχρι που τα ειδα παιζουν στο ps3

Reaction score
8
Απάντηση: PS3 για DVD; Απαίσιο!

Εγω που εχω δει και dvd απο ps3 στην f86 τα παιζει καταπληκτικα.Να μην ανεβαζεις την αναλυση απο το ps3 αλλα να αφηνεις τη t.v που εχει και πολυ καλυτερους επεξεργαστες απο τα κοινα-οικονομικα blue ray.

Reaction score
0
εγω παλι δεν ηξερα οτι τα dvd μπορουν να φανουν τοσο καλα, μεχρι που τα ειδα παιζουν στο ps3
Ε τότε έλα και στο σπίτι μου να δείς σε 3910 και να αλλάξεις ξανά γνώμη."happy_1"

Reaction score
1
Ε τότε έλα και στο σπίτι μου να δείς σε 3910 και να αλλάξεις ξανά γνώμη."happy_1"
δεν αμφιβαλω, απλα σε θεμα κοστους-αποδοσης, νομιζω οτι το ps3 προσφερει πλεον πολλα, και μαλιστα οχι λιγο απο το καθενα.

Reaction score
1

Sakis να υποθεσουμε οτι εχεις ενεργοποιησει την ρυθμιση upscale για dvd στο ps3.

Reaction score
0

Μια χαρα δουλεια κανει..Εμενα μου δινει την ιδια εικονα με το 1910-το 1920 σαν ειναι ελαχιστα καλυτερο...Ε τωρα μου το συγκρινεις με μηχανημα των 1500 euro...Τι περιμενεις να κανει;;Κανει αρκετα καλα πολλα πραγματα αλλα δεν ειναι και κορυφη σε ολα..Δοκιμασε και σε SACD να δεις και εκει διαφορες..Παιζει καλα αλλα δεν ειναι και denon

Reaction score
0
Εαν πλησιάσει την εικόνα του denon, την άλλη μέρα το έβαλα αγγελία. Δεν έχω την απαίτηση να πλησιάζει σε ποιότητα την εικόνα αυτή. Εδώ όμως μιλάμε για τραγικά μεγάλη διαφορά εις βάρος του ps3. Θα κοιτάξω και τις ρυθμίσεις που μου έγραψε και ο smooth criminal.

Reaction score
5
εεεε δεν είναι και τόσο τραγικό... Απλά είναι μέτριο. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναια πλά μια κονσόλα με πολλές λειτουργίες :)

Reaction score
0
Τραγικό είναι εδώ στα μηχανήματά μου. Στον βιντεοπροβολέα μου. Με τίποτε δεν μπορώ να δώ ταινία. Έκανα στην αρχή δοκιμές με 2-3 ταινίες και δεν τις άφησα ούτε λεπτό. Κυριολεκτικά. Δεν θα δώ καθόλου ταινίες. Εκτός και αν υπάρχουν ρυθμίσεις που δεν έχω ακόμη βρεί. Στην blue ray ταινία πάντως που είδα, η εκόνα ήταν καταπληκτική. Όχι μόνο στην αναλυτικότητά της αλλά και στις αποχρώσεις της.

Reaction score
12

Μπορειτε να δωσετε παλι αυτες τις ρυθμισεις?(και για ΒR επισης). Το συγκρινω με το ταπεινο μου οppo 971 (στις 120") και εχει αρκετη διαφορα ακομη...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv