PS3 για HTPC? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 για HTPC? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

Συγγνωμη τοτε αλλα εγω δεν καταλαβα αυτο απο τον τιτλο του θεματος. Ισως το "htpc" στον τιτλο ηταν καπως αστοχη επιλογη λεξης...γιατι δυστυχως δεν εχει ουτε στοιχειωδεις συνατοτητες htpc. Οταν βγει το περιβοητο firmware Με divx support θα εχει αυτες τις στοιχειωδεις δυνατοτητες....σε SD τουλαχιστον. Μεχρι τοτε, ουτε bluray/hd-dvd rips παιζει, ουτε MKV x264 , και αυτα ειναι το 90% του HD εκει εξω. Οταν παιζει τουλαχιστον τα πρωτα (και ελπιζω να μην αργησει γιατι ποσο ηλιθιο ειναι να μπορει να παιξει ακριβως το ιδιο πραγμα απο δισκακι αλλα οχι απο σκληρο δισκο) θα παρω και εγω ενα.

Αφού δεν το έχεις,κακώς μπαίνεις και γράφεις τις εξυπνάδες σου για να δείξεις πόοοσα πολλά ξέρεις από υπολογιστές.
Νομίζω ότι και ο τίτλος αλλά και τα όσα διευκρινιστικά έγραψα στη συνέχεια θα σε βοηθούσαν στο να ΜΗΝ γράψεις.
Εσύ όμως,εκεί!!!
Πρέπει να μάθουμε ντε και καλά -λες και δεν το ξέρουμε- τι δεν μπορεί να παίξει το πλεστέσο.

Y.Γ.
Ελπίζω να γνώριζες τι σημαίνουν τα γράμματα HTPC.

Reaction score
0
δυστυχώς είναι πολύ μακριά από HTPC ακόμα.
Οι δυνατότητες υπάρχουν αλλά ελιναι πολύ περιορισμένες.
mkv δεν παίζει ... Hd.Rips όχι ... μόνο για Mp3/Divx ...

Για να δούμε αύριο που κυκλοφορεί το 2.10 firmware (σήμερα) που θα υποστηρίζει divx ....

Και κάτι άλλο ... δεν χρειάζεται να το έχει κάποιος για να ξέρει τις δυνατότητές του και να έχει άποψη.

Reaction score
0
δεν ειναι αναγκη αν εισαι τοσο επιθετικος, εγω παντως δεν τσαντιζομαι ;)
Επειδη εγω γραφω για αυτα που ΔΕΝ κανει, μπορεις να με ενημερωσεις για αυτα που κανει? ισως αλλαξω γνωμη αν εχει καποιες δυνατοτητες που δεν γνωριζω.

Επισης δεν εχω κατι με το PS3, αντιθετως υπολογιζω οτι καποια στιγμη θα το αποκτησω, με αλλες συνθηκες. Αντιθετα ειχα xbox360 παλιοτερα και "καηκα" με της δικες του super duper HTPC δυνατοτητες , γι'αυτο καλο ειναι να μην καουν και αλλοι...ο μονος λογος που εγραψα εδω, αν θες σεβασου το.

Reaction score
1
Απάντηση: PS3 για HTPC? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

εφόσον για να ονομάζεται κάτι PC πρέπει να έχεις OS ( αποδεκτός ορισμός πιστεύω ) και παίρνει OS ( linux ) , τότε είναι HTPC , άσχετα εαν έχει περιορισμένες δυνατότητες ...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988