- Reaction score
- 1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 για HTPC? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
Αφού δεν το έχεις,κακώς μπαίνεις και γράφεις τις εξυπνάδες σου για να δείξεις πόοοσα πολλά ξέρεις από υπολογιστές.
Νομίζω ότι και ο τίτλος αλλά και τα όσα διευκρινιστικά έγραψα στη συνέχεια θα σε βοηθούσαν στο να ΜΗΝ γράψεις.
Εσύ όμως,εκεί!!!
Πρέπει να μάθουμε ντε και καλά -λες και δεν το ξέρουμε- τι δεν μπορεί να παίξει το πλεστέσο.
Y.Γ.
Ελπίζω να γνώριζες τι σημαίνουν τα γράμματα HTPC.
Συγγνωμη τοτε αλλα εγω δεν καταλαβα αυτο απο τον τιτλο του θεματος. Ισως το "htpc" στον τιτλο ηταν καπως αστοχη επιλογη λεξης...γιατι δυστυχως δεν εχει ουτε στοιχειωδεις συνατοτητες htpc. Οταν βγει το περιβοητο firmware Με divx support θα εχει αυτες τις στοιχειωδεις δυνατοτητες....σε SD τουλαχιστον. Μεχρι τοτε, ουτε bluray/hd-dvd rips παιζει, ουτε MKV x264 , και αυτα ειναι το 90% του HD εκει εξω. Οταν παιζει τουλαχιστον τα πρωτα (και ελπιζω να μην αργησει γιατι ποσο ηλιθιο ειναι να μπορει να παιξει ακριβως το ιδιο πραγμα απο δισκακι αλλα οχι απο σκληρο δισκο) θα παρω και εγω ενα.
Αφού δεν το έχεις,κακώς μπαίνεις και γράφεις τις εξυπνάδες σου για να δείξεις πόοοσα πολλά ξέρεις από υπολογιστές.
Νομίζω ότι και ο τίτλος αλλά και τα όσα διευκρινιστικά έγραψα στη συνέχεια θα σε βοηθούσαν στο να ΜΗΝ γράψεις.
Εσύ όμως,εκεί!!!
Πρέπει να μάθουμε ντε και καλά -λες και δεν το ξέρουμε- τι δεν μπορεί να παίξει το πλεστέσο.
Y.Γ.
Ελπίζω να γνώριζες τι σημαίνουν τα γράμματα HTPC.