ps3-δικτυο-internet

Reaction score
0
Καποιος φιλος ασ βοηθησει...Εχω απογοητευτει εντελως!!
Δεν συνδεεται το ps3 με το ιντερνετ.
Εξοπλισμος:το sagem 1500 router του conn-x με γραμμη στα 1024 και δικτυωση ασυρματα.
Στο τελος ολων των ρυθμισεων μου βγαζει το μυνημα : this is a DNS error και απο κατω εναν αριθμο...δεν τον θυμαμαι τωρα.
Εχω δοκιμασει ο,τι γνωριζω αλλα αν υπαρχει καποιος φιλος με τον αναλογο εξοπλισμο θα βοηθουσε πολυ
Ευχαριστω.
Αλεξανδρος

Reaction score
5
Μηπως δεν εχει dhcp ενεργοποιημένο το router του conn-x ωστε να δίνει αυτόματα IP, DNS Κλπ κλπ στο PS3;

Δοκιμασες να βάλεις αυτές τις ρυθμίσεις μονος σου;

Reaction score
4
Εξοπλισμος:το sagem 1500 router του conn-x με γραμμη στα 1024 και δικτυωση ασυρματα.
Στο τελος ολων των ρυθμισεων μου βγαζει το μυνημα : this is a DNS error και απο κατω εναν αριθμο...δεν τον θυμαμαι τωρα.
Εχω δοκιμασει ο,τι γνωριζω αλλα αν υπαρχει καποιος φιλος με τον αναλογο εξοπλισμο θα βοηθουσε πολυ
Ευχαριστω.
Αλεξανδρος
Εχεις δοκιμασει με καποιο λαπτοπ να δεις οτι με τις ιδιες ρυθμισεις που περνας στην κονσολα εχεις ιντερνετ?

Reaction score
20
Ευχαριστω.
Αλεξανδρος
Εγώ έχω το ρούτερ του ΟΤΕ κι έχω ορίσει στατική ΙΡ. To PS3 έχει τη δική του ΙΡ, το PC1 τη δική του, PC2..... Στα Νetwork Settings>TCP/IP Settings δίνεις χειροκίνητα τις ΙΡ (192.168.2.1 στο Default Gateway, 192.168.2.xx για τα υπόλοιπα) και στα DNS δίνεις αυτές του ΟΤΕ (πάρτους τηλ., δεν τις θυμάμαι)

Για περισσότερα www.portforward.com

btw έβαλες σωστά τον κωδικό στα security wep κλπ.??

Reaction score
0
Ευχαριστω.
Αλεξανδρος
Όταν ξεκινάς το setup του λες Scan για να βρει το wlan σου έτσι? Θυμάσαι τί % signal έχεις? πχ 37% ???

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ps3-δικτυο-internet

Στα Νetwork Settings>TCP/IP Settings δίνεις χειροκίνητα τις ΙΡ (192.168.2.1 στο Default Gateway, 192.168.2.xx για τα υπόλοιπα) και στα DNS δίνεις αυτές του ΟΤΕ (πάρτους τηλ., δεν τις θυμάμαι)
Ακριβώς εδώ σου έγραψα να το βάλεις στο auto.
Θα βρει μόνο του τα πάντα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ps3-δικτυο-internet

Ακριβώς εδώ σου έγραψα να το βάλεις στο auto.
Θα βρει μόνο του τα πάντα.
Κατ'αρχην συγνωμη που αργησα να απαντησω ενω εσεις ρε παιδια μου εχετε τοσα πραγματα γραψει.
Λοιπον:Οταν κανει scan το ps3, τον ρουτερ τον βρισκει με ισχυ σηματος 100%.Αν τα βαλω ολα στο auto στο τελος μου βγαζει failed τοσο για την ip οσο βεβαια συνεπακολουθα και για το internet.
Aν βαλω manual μια ip μετα το pc που ειναι συνδεδεμενο ενσυρματα με τον ρουτερ τοτε οκ! Δηλαδη ο ρουτερ εχει ip :192.168.2.1 και το pc εχει 192.168.2.4
Το laptop που ειναι συνδεδεμενο ασυρματα με usb adapter την asus wl-1676 εχει ip 192.168.2..3 ενω τελος το ps3 εχει 192.168.2.5
Η συνεχεια θα ειναι περιπετειωδης το βλεπω...!!!Σε λιγο με βλεπω να παιρνουμε μια ip ολοι οικογενειακως και βουρ για το τρελοκομείο...!!
Σε καποια φαση μου ζητουσε και το DHCP Host name αλλα δεν ηξερα αν επρεπε να δωσω την ip του ρουτερ η κατι αλλο.Να φανταστειτε μια κοπελια απο το help desk του ΟΤΕ μου ειπε να βαλω το.... PPPoA!!!
Γι αυτο ειπα θα ειναι περιπετειωδης η συνεχεια αλλα θελω να ελπιζω οτι ειμαι σε καλα χερια μεσα στο forum (δηλαδη ειμαι σιγουρος)
Παω για μια προσπαθεια και τα ξαναλεμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988