PS3 σε Sony Bravia

Reaction score
0
Καλημέρα (πρώτο ποστ!)

έχω ένα καινούριο PS3 συνδεδεμένο με μια Sony Bravia 40W2000, θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας αν είναι καλός συνδυασμός για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες και των δύο συστημάτων.

τέλος, η ποιότητα του PS3 είναι τελικά υποδεέστερη από ένα BD player;

Ευχαριστώ!

Reaction score
7
Καλημέρα (πρώτο ποστ!)

έχω ένα καινούριο PS3 συνδεδεμένο με μια Sony Bravia 40W2000, θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας αν είναι καλός συνδυασμός για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες και των δύο συστημάτων.

τέλος, η ποιότητα του PS3 είναι τελικά υποδεέστερη από ένα BD player;

Ευχαριστώ!
Ο συνδυασμός είναι πάρα πολύ καλός και επίσης το PS3 είναι προς το παρόν η καλύτερη επιλογή για BR Player.

Reaction score
0
Ωραία, αυτά είναι καλά νέα.

Επίσης έβαλα και το PC με HDMI και παίζει σε full HD, απλά μαγεία.

Reaction score
0
Ωραία, τα συνδέσαμε, τα ενεργοποιήσαμε, όλα δουλεύουν... και τώρα; τι να τα κάνω; :mrgreen:

Reaction score
0
Να παίζω ε; προσπάθησα να παίξω τα δύο παιχνίδια του PS3 (ένα με αυτοκίνητα οffroad και ένα FPS) αλλά μάλλον είμαι πολύ μεγάλος πλέον και μου φαίνονται απίστευτα βαρετά και μονότονα.

Πάντως ενδιαφέρον έχουν οι ταινίες που είδα σε BD.

p@n

Reaction score
0
Μεγειά και από μένα. Πάρα πολύ καλή. :cool_4: Πες μας, αν μπορείς, για την εικόνα του PS3 στη συγκεκριμένη τηλεόραση, σε σχέση με αυτή από το pc και ειδικότερα για την κίνηση. Έχει ''σπασίματα'' ή όχι? (σε HD αρχεία, στα 1080p). Επίσης, σε τι Refresh rate έχεις βάλει το pc?

Reaction score
0
Δεν βλέπω καθόλου σπασίματα, ούτε στο PC ούτε και στο PS3. Δεν βλέπω διαφορές. Το PC έχει refresh στα 60hz.

Δυστυχώς δεν βρίσκω κάποιο παιχνίδι στο PS3 που να έχει ενδιαφέρον, όλα είναι απλές παραλλαγές των ίδιων παιχνιδιών... τα FPS είναι ξαναμασιμένα τα ίδια και τα ίδια, τα παιχνίδια με αυτοκίνητα είναι υποδεέστερα του PC, και τα δήθεν RPG είναι απλές σαχλαμάρες.

Κάποιος κάτι να προτείνει παρακαλώ;

Reaction score
62
Δεν βλέπω καθόλου σπασίματα, ούτε στο PC ούτε και στο PS3. Δεν βλέπω διαφορές. Το PC έχει refresh στα 60hz.

Δυστυχώς δεν βρίσκω κάποιο παιχνίδι στο PS3 που να έχει ενδιαφέρον, όλα είναι απλές παραλλαγές των ίδιων παιχνιδιών... τα FPS είναι ξαναμασιμένα τα ίδια και τα ίδια, τα παιχνίδια με αυτοκίνητα είναι υποδεέστερα του PC, και τα δήθεν RPG είναι απλές σαχλαμάρες.

Κάποιος κάτι να προτείνει παρακαλώ;
Oblivion!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος