PS3 στο Πλαίσιο!!!

GTX

Reaction score
39
Το gears of war για χβοχ360 βγήκε τώρα δλδ 1+ χρόνο μετά την παρουσίαση του μηχανήματος. Άρα αντίστοιχα παιχνίδια θα δούμε κ στο ps3 αργότερα όχι τώρα με την 1η παρουσιασή του, κάτι λογικό νομίζω.
Σαν συνολικό μηχάνημα τώρα που μιλάμε το ps3 φαίνεται καλύτερο στα τεχνικά του μέρη, καλύτερος επεξεργαστής, blueray, hdd κτλ, από το χβοχ360. Πιθανολογώ ότι σύντομα η MS θα απαντήσει με νέα έκδοση του χβοχ360 κ ενσωματωμένο το hddvd.
Πολύ σωστά τα λες, απλά είναι αστείο να βλέπεις άτομα να βλέπουν το gears of war και να μη τους λένε τίποτα τα γραφικά και να τρελαίνονται με κάτι μέτριο επειδή απλά γράφει sony πάνω. Γι'αυτό εγω ανέφερα το περιστατικό πιο πάνω, η σύγκριση είναι όντως άδικη. Πάντως σε ένα χρόνο που θα έχουν στρώσει τα παιχνίδια του PS3 αναμένεται και το Halo 3 για το 360, να δούμε τι θα γίνει και κει!

Reaction score
0
Το θέμα είναι ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, ειδικά απο φωτογραφίες μόνο. Πιστεύω ότι οι δύο κονσόλες είναι ισοδύναμες σε γραφικά και οι διαφορές θα εντοπίζονται στα σημεία, κι αυτό σε ορισμένα παιχνίδια!! Υπομονή μέχρι το Μάρτιο λοιπόν!!
Μαρτιο? Κατι ακουγεται και για σεπτεμβριο!!! http://www.gamespot.com/pages/unions/read_article.php?topic_id=25224833&union_id=3835

Reaction score
0
Καλά παιδιά κακά τα ψέματα, η Sony έχει χαραχτεί πολύ καλά στη συνείδηση των καταναλωτών και η Microsoft όσο καλύτερη κονσόλα και να έχει αυτή τη στιγμή (κατά την άποψη μου) έχει πολύ δουλειά να κάνει για να κερδίσει κάποιους "κολλημένους" :p.

Όταν είδα εγω το PS3 στο πλαίσιο έπαιζε ένα FPS το Resistance και δίπλα το 360 έπαιζε Gears of War. Η διαφορά στα γραφικά των 2 παιχνιδιών είναι παραπάνω απο ορατή υπέρ του 360. Βλέπω λοιπόν κάτι άτομα να χαζεύουν το PS3 και να έχουν πάθει πλάκα με τα γραφικά "πω πω καλά απίστευτα γραφικά κτλ." φωνάζανε. Κοιταζόμαστε με τον πωλητή και γελάει, τους λέει για δείτε ρε παιδιά και το 360 δεν έχει καλύτερα γραφικά? Το κοιτάζουν, δεν ενθουσιάζονται και επιστρέφουν στο PS3 και στα "πω πω" και τέτοια.

Ε έλεος...

είναι αλήθεια οτι τα γραφικά του gear είναι καλύτερα (έχω και τις 3 κονσολες xbox 360,ps3,wii)
αλλα είναι άδικο να το συγκρίνεις με το ps3 (όπως έιπες και εσύ...)
το gears είναι παιχνίδι δεύτερης γενεάς ενώ του Ps3 βρεφικής...
αν και να σου πώ το ΑΙ του gears μου έχει σπάσει τα νεύρα..
δεν είναι λίγες οι φορές που έχω μέινει στον αέρα και δεν μπορώ να πάω πουθενά όπως και οι φορές που οι σύντροφοί μου κάθονται και πυροβολούν τους τοίχους...
αντίθετα γουστάρω να παίζω περισσότερο τέννις με τους φίλους μου στο wii ..
(wii=απαραδεκτα γραφικά -φοβερό gameplay αυτο το wii sports το εχω λιώσει)
(xbox καλά γραφικά - επαναλαμβανόμενο gameplay )
(ps3 φοβερό μηχάνημα που σε λίγο καιρό θα δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες)..

απο την εμπειρία που έχω απο αυτές μπορώ να πώ
wii χμ χμ party machine
xbox 360 το παρόν στο gaming
ps3 το μέλλον
το ps3 ΔΕΝ είναι ισοδύναμο με το xbox 360 είναι καλυτερο...
όσοι το δείτε σε λίγο καιρό απο κοντά θα το καταλάβετε και εσείς..

αυτά για τις κονσόλες
peace

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv