PS3 Bioshock CONFIRMED!!!

Reaction score
1
Ανακοινωθηκε και επισημα πλεον οτι το φοβερο και τρομερο Bioshock θα κυκλοφορησει και στο PS3. τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα οχι μονο για τους κατοχους PS3, αλλα και οσους εχουν παιξει το παιχνιδι στο 360 και θα εχουν τη δυνατοτητα να το ξαναζησουν, χωρις να ακουνε την ενοχλητικη τουρμπινα της microsoft!!! Mιλαμε για ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

http://blog.megascorcher.com/2007/11/confirmed-bioshock-coming-to-ps3-in-08.html

Reaction score
0
2K officially announces BioShock for PS3

"New York, NY – May 28, 2008 – 2K Games, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), announced today that BioShock®, the “genetically enhanced” story-driven action game, is in development for the PLAYSTATION®3 computer entertainment system at 2K Marin. The PLAYSTATION 3 system title will be released in October 2008 with new features and content that heighten the award-winning experience."

Reaction score
4
Αντε να δω τι θα κανεις τωρα που ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ το single player και θα βαριεσαι , θα βαριεσαι......:142:

Reaction score
0
Αντε να δω τι θα κανεις τωρα που ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ το single player και θα βαριεσαι , θα βαριεσαι......:142:
Συντονιστής άνθρωπος και είσαι off-topic, τσκ, τσκ.

:136:

Reaction score
4
Μπερδευτικα ωρε και το εβαλα εδω.
Ασε, μην το πηγαινα απο εκει και σε εβγαζα τρελο :142:

Reaction score
7
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ???ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΟ PS3 ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ Bioshock 2 για PC? ANTE MHN TA ΠΑΡΩ....Ορίστε μας.Θέλουν και bioshock τα fanboiz...Παίζατε και στο χωριό σας ρε Bioshock???

Reaction score
4
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ???ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΟ PS3 ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ Bioshock 2 για PC? ANTE MHN TA ΠΑΡΩ....Ορίστε μας.Θέλουν και bioshock τα fanboiz...Παίζατε και στο χωριό σας ρε Bioshock???
Βρε Μαριε το pc gaming επεθανε.
Μονο τα ΜΜΟ το κρατανε στην ζωη.
Η πειρατεια εχει φτασει τα 95% και κανεις πια δεν επενδυει πολλα λεφτα για δημιουργια τιτλων στο Pc.
Εδω το crysis πουλησε νομιζω 100.000 κοπιες και ειχαν επενδυσει εκ στην παραγωγη του. Βεβαια αυτοι θα τα βγαλουν απο το engine αλλα γενικα μονο ΜΜΟ και μονο μεσω Steam πουλαει το πραγμα.

Κριμα και ελπιζω να αλλαξει η κατασταση γιατι χαθηκαν και τα καλα adventures που ειμαι λατρης.

Reaction score
7
Το Crysis καλά να πάθει.Εγώ θα ήθελα να δω τις πωλήσεις από σοβαρά παιχνίδια.
Half Life 2,Neverwinter Nights κλπ
To Crysis ήταν σαν τα Vista ένα πράγμα.Σου ζήταγε την μάνα του και τον πατέρα του σε Hardware το οποίο δεν δικαιολογούσε με την απόδοσή του.Και όλα τα παιχνίδια που έχουν τεμπέληδες προγραμματιστές.Το HL2 και το Infernal έχουν δείξει τί μπορεί να κάνει μια ομάδα σοβαρών προγραμματιστών που γράφουν σωστό κώδικα.

Reaction score
1
Απάντηση: PS3 Bioshock CONFIRMED!!!

Του εριξα μια ματια(του demo ντε, που εισαι antony6:142:) και κολλησα. Σκετη τρελα! Ειναι φυσικα η πρωτη φορα που ασχολουμαι, αφου χ κουτι δεν εχω.

Αλλη μια σιγουρη αγορα.

Reaction score
0

Για να καταλάβετε πόσο fanboy είμαι, το έχω τόσο καιρό στο 360 και δεν το έχω παίξει. :120:
Κατέβασα το demo, είναι πραγματικά καταπληκτικό... Ήρθε η ώρα να το παίξω.

Μια ερώτηση προς κατόχους 360: πώς αλλάζουμε τη χώρα στο Xbox Live? Το μηχάνημα είναι ορισμένο ως United States (από μόνο του, δεν το έκανα εγώ) και δε με αφήνει να το αλλάξω για να προχωρήσει η εγγραφή μου.
Πφφ, ποτέ δεν το χώνεψα αυτό το κ@λόκουτο...

Reaction score
4

Για να καταλάβετε πόσο fanboy είμαι, το έχω τόσο καιρό στο 360 και δεν το έχω παίξει. :120:
Κατέβασα το demo, είναι πραγματικά καταπληκτικό... Ήρθε η ώρα να το παίξω.

Μια ερώτηση προς κατόχους 360: πώς αλλάζουμε τη χώρα στο Xbox Live? Το μηχάνημα είναι ορισμένο ως United States (από μόνο του, δεν το έκανα εγώ) και δε με αφήνει να το αλλάξω για να προχωρήσει η εγγραφή μου.
Πφφ, ποτέ δεν το χώνεψα αυτό το κ@λόκουτο...
Δεν φτιαχνεις αλλον user να τελειωνεις ?

Reaction score
0

Δεν φτιαχνεις αλλον user να τελειωνεις ?
Άλλο user στο μηχάνημα εννοείς, έτσι; Γιατί XBL account δεν έφτιαξα ποτέ.
Δηλαδή είχα δηλώσει US στον user κατά λάθος; Πανέξυπνο, μπράβο μου...
Είμαι ακόμα με firmware του 2006. :138:

ΥΓ. Συνδρομή στο XBL δεν με ενδιαφέρει, αλλά μπορούμε να αγοράσουμε παιχνίδια/add-ons από το marketplace? Ιρλανδία πρέπει να βάλω απ' ό,τι θυμάμαι, σωστά;

Reaction score
4

Άλλο user στο μηχάνημα εννοείς, έτσι; Γιατί XBL account δεν έφτιαξα ποτέ.
Δηλαδή είχα δηλώσει US στον user κατά λάθος; Πανέξυπνο, μπράβο μου...
Είμαι ακόμα με firmware του 2006. :138:
Αφου δεν εισαι μπαναρισμενος μπραβο σου.

Σε συνεχεια του παραπανω ποστ μου και του φτηνου port ευτυχως βγηκε η 2Κ και ανεφερε οτι τα γραφικα στο full game δεν θα εχουν σχεση με του demo.
Τωρα γιατι αυτη η ανακατοσουρα δεν ξερω..
Φιου...

Reaction score
0

Αφου δεν εισαι μπαναρισμενος μπραβο σου.
Τί μπαναρισμένος, εδώ λέμε ότι δεν έχω κάνει τα στοιχειώδη, για χακαρίσματα είμαστε...
Θα μπορούσα να το πουλήσω τώρα που η Microsoft άλλαξε τα drives και δε σπάνε, αλλά το μοντέλο είναι παλιό και από RROD friendly φουρνιά.

Σε συνεχεια του παραπανω ποστ μου και του φτηνου port ευτυχως βγηκε η 2Κ και ανεφερε οτι τα γραφικα στο full game δεν θα εχουν σχεση με του demo.
Τωρα γιατι αυτη η ανακατοσουρα δεν ξερω..
Φιου...
Έχει μια μουντάδα στα χρώματα αλλά κατά τα άλλα εντάξει μου φάνηκε. Αρκετά sharp και με σταθερό frame-rate.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245