- Reaction score
- 4
Ωραια το κατεβασα το καινουργιο firmware.
Και τωρα τι?
Και τωρα τι?
Πάρε ένα άδειο CD-R ή ένα USB Flash Drive η μια κάρτα μνήμης και αντεγραψέ το σε φάκελο PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP (ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) Μετά από τα Settings επέλεξε System Update από removable disk/memory (δεν θυμάμαι πως ακριβώς το λέει) και κάνε ότι σου λέειΩραια το κατεβασα το καινουργιο firmware.
Και τωρα τι?
Βρε το κατεβασα και το περασα κιολας.Πάρε ένα άδειο CD-R ή ένα USB Flash Drive η μια κάρτα μνήμης και αντεγραψέ το σε φάκελο PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP (ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) Μετά από τα Settings επέλεξε System Update από removable disk/memory (δεν θυμάμαι πως ακριβώς το λέει) και κάνε ότι σου λέειrof:
Νομίζω οτι μπορείς να το ριπάρεις κατευθείαν από το PS3 σε εξωτερικόΑν κανεις τον δισκο fat32 πως θα μπει αντιγραφo ασφαλειας πανω απο 4gb?
Το πρόβλημα που λες ότι κάνει τα γράμματα πράσινα αντί λευκά κτλ, δεν το έχω εγώ. Παίζαμε σήμερα proevolution6 για 4 ώρες με την παρέα κ κανένα πρόβλημα. Μάλιστα η ΑΜΟΙ έλεγε ότι το σήμα ήταν 1080p !
Επίσης, σε όλα τα δισκάκια που του βάζω κάνει upscale στα 1080p χωρίς κανένα πρόβλημα κ μάλιστα με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα !
Ναι, στην επίσημη ανακοίνωση της Sony αναφερόταν ότι το upscaling(απλά dvd και PS1/PS2 games) θα ισχύει μόνο για το hdmi......και όχι για το component.....Έχεις (ή έχετε γενικώς) ακούσει κάτι στο θέμα???
Ναι, στην επίσημη ανακοίνωση της Sony αναφερόταν ότι το upscaling(απλά dvd και PS1/PS2 games) θα ισχύει μόνο για το hdmi......και όχι για το component.....c:
c:
c:
c:
c:
Πραγματι! Απογοητευτικα....ΟΚ εβαλα το καινουριο firmware!!! MMMMM....... δεν αλλαξε τιποτα! Οτι επαιζε παιζει και οτι δεν επαιζε... δεν!!!
Μία απ' τα ίδια...Πραγματι! Απογοητευτικα....c:
Τα firmware αυτά πρέπει να είναι bug fixes.
Προγραμματιστής είμαι κ τα ίδια κάνουμε κ εμείς...
Ντροπή μου... :crazy_1: