PS3 firmware update 1.70

Reaction score
0
Ακουσα ότι δουλεύει και το GT4 τώρα , αλλά δεν το έχω κοιτάξει στην την λίστα... όποιος είχε πρόβλημα με κάποια games πάντως , ας ξαναδοκιμάσει.

Reaction score
0
Ακουσα ότι δουλεύει και το GT4 τώρα , αλλά δεν το έχω κοιτάξει στην την λίστα... όποιος είχε πρόβλημα με κάποια games πάντως , ας ξαναδοκιμάσει.
Εμ άσε και εσύ λίγο το folding!:happy_9:

Reaction score
4
Μπορει καποιος να μας εξηγησει τι εννοουν με το vibration που φτιαχτηκε?
Αφου τα παλια δεν κανουν στο ps3.
Εχει βγει ανταπτορας?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 firmware update 1.70

Μπορει καποιος να μας εξηγησει τι εννοουν με το vibration που φτιαχτηκε?
Αφου τα παλια δεν κανουν στο ps3.
Εχει βγει ανταπτορας?
Αργά η γρήγορα θα βγεί η καινούργια έκδοση του PS3 που θα περιλαμβάνει στη συκευασία το χειριστήριο sixaxis με δυνατότητα vibration.............και εκτός αυτού και τα χειριστήρια που θα πωλούνται ξεχωριστά θα έχουν vibration................εμείς όμως που το πήραμε στην αρχή θα μείνουμε ξεκρέμμαστοι...............:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ...................γι'αυτό βγήκε το firmware.............αντάπτορας υπάρχει προς το παρόν μόνο για τις κάρτες μνήμης του PS2/PSone................δεν αποκλείεται να βγεί και για τα χειριστήρια............................:happy_6:

Reaction score
0
Σύμφωνα με τα παρακάτω :
http://www.ps3forums.com/showpost.php?p=1321941&postcount=170
και
http://www.ps3forums.com/showpost.php?p=1322057&postcount=181

με το νέο firmware παίζουν τα gt4 & proevo6...
Θα το δοκιμάσω κ θα σας πω κ εγώ...

Επίσης, αν θέλετε να το κατεβάσετε εκτός του ps3, από το pc ας πούμε, τότε πατήστε εδώ :
http://dus01.ps3.update.playstation...468238974943b45c09aeb632853401f2/PS3UPDAT.PUP

Reaction score
0
We can now confirm that some of the games that work that previously didn't play at all, such as Gran Turismo 4, Metal Gear Solid 2: Substance, Soul Calibur III, Ratchet and Clank, Devil May Cry 3: Special Edition, Genji and Rez all now work.

Games confirmed not to work include Zone of the Enders II and Ratchet and Clank 3.

Πηγή : http://palgn.com.au/article.php?id=...layStation+3+backwards+compatibility+improved

F1

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 firmware update 1.70

Επίσης, αν θέλετε να το κατεβάσετε εκτός του ps3, από το pc ας πούμε, τότε πατήστε εδώ :
http://dus01.ps3.update.playstation...468238974943b45c09aeb632853401f2/PS3UPDAT.PUP[/QUOTE]

Με αυτόν τον τρόπο περνάμε το αρχείο σ` ένα CD, το βάζουμε στο PS3 και του δίνουμε update από CD και όλα O.K.;;;;;;

Reaction score
0
νομίζω πρέπει να το βάλεις σε ένα stick και μέσα σε folder: ps3/update για να το δει το ps3...

Reaction score
0
Κατέβασα λοιπόν το αρχείο, έγινε κανονικά το update του firmware κ ήρθε η ώρα να δοκιμάσω το pro evolution 6...ανοίγει η εισαγωγή κ κανένα πρόβλημα, ενώ πριν έκανε κοψίματα...ξεκινάω στα γρήγορα έναν αγώνα και...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...παίζει μια χαρά, ίσως να κάνει στις 100 κινήσεις κ ένα απειροελάχιστο κόλλημα ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου, ανεπαίσθητο θα έλεγα... Μπράβο Sony λοιπόν που τόσο γρήγορα το έφτιαξες...
Δοκίμασα επίσης το ENTHUSIA, είναι εξομοιωτής αυτοκινήτων κ αυτό έπαιζε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το gt4 το έχω δανείσει σε φίλο κ δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω σήμερα.

Reaction score
4
Ρε παιδια αυτη η φημη που εχει κυκλοφορησει οτι παιζουν και μερικα που τα εχουμε σαν αντιγραφα ασφαλειας, ισχυει?
Το εχει δοκιμασει καποιος?

Reaction score
62
Ρε παιδια αυτη η φημη που εχει κυκλοφορησει οτι παιζουν και μερικα που τα εχουμε σαν αντιγραφα ασφαλειας, ισχυει?
Το εχει δοκιμασει καποιος?
Χλωμό το κόβω, αν και δεν το έχω τσεκάρει...

Reaction score
0
Το gt4 το έχω δανείσει σε φίλο κ δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω σήμερα.
Το GT4 παίζει, το δοκίμασα. Κάνει ένα περίεργο τρεμόπαιγμα στις εισαγωγικές οθόνες αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν παρατήρησα τίποτα ιδιαίτερο. Έπαιξα πολύ λίγο όμως, απλά για να δω οπότε μην το δένετε και κόμπο ότι θα δουλεύει στο 100%. Επίσης παίζει και το God of War, χωρίς τα περίεργα που μου έκανε το χειριστήριο προηγουμένως.
Και μόνο γι' αυτά τα δύο και το PES6 άξιζε το update πάντως :bravo:

Reaction score
0
Το GT4 παίζει, το δοκίμασα. Κάνει ένα περίεργο τρεμόπαιγμα στις εισαγωγικές οθόνες αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν παρατήρησα τίποτα ιδιαίτερο.
Πολύ ευχάριστο αυτό φίλε μου. :cool_4:

Reaction score
4
Το GT4 παίζει, το δοκίμασα. Κάνει ένα περίεργο τρεμόπαιγμα στις εισαγωγικές οθόνες αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν παρατήρησα τίποτα ιδιαίτερο. Έπαιξα πολύ λίγο όμως, απλά για να δω οπότε μην το δένετε και κόμπο ότι θα δουλεύει στο 100%. Επίσης παίζει και το God of War, χωρίς τα περίεργα που μου έκανε το χειριστήριο προηγουμένως.
Και μόνο γι' αυτά τα δύο και το PES6 άξιζε το update πάντως :bravo:

Confirmed και απο εδώ. Εκτός απο το τρεμοπαίξιμο στα αρχικά βίντεο, όλα τα άλλα καλά. Θα δοκιμάσουμε και το Pro Evo σήμερα να δούμε...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv